Tórculo jatkaa digitaalista muutosta Espanjan ensimmäisellä Ricoh Pro™ VC70000 digitaalisella mustesuihkupainokoneella
24.05.2022

Tórculo jatkaa digitaalista muutosta Espanjan ensimmäisellä Ricoh Pro™ VC70000 digitaalisella mustesuihkupainokoneella

Espanjalainen graafisen viestinnän asiantuntija ottaa seuraavan askeleen palvelukehityksessään

Ricoh Europe, Lontoo, 24.5.2022 – Espanjalainen graafisen viestinnän asiantuntija Tórculo on ottanut  seuraavan askeleen palvelukehityksessään investoimalla maan ensimmäiseen Ricoh Pro VC70000 -rullasyöttöiseen värimustesuihkupainokoneeseen.

Tórculo continues digital transformation with Spain’s first Ricoh Pro™ VC70000 digital colour continuous feed press
Jacobo Bermejo, Tórkulon johtaja, Espanjan ensimmäisellä Ricoh Pro™ VC70000 -digitaalisella mustesuihkupainokoneella.

40 vuotta sitten perustettu yritys valitsi Pro VC70000: n laajentaakseen kohdemarkkinoitaan, tarjotakseen laajemman valikoiman palveluita nykyisille asiakkailleen ja vähentääkseen responsiivisen kirjapainon kustannuksia. Siirtymä parantaa myös tuotantoprosesseja ja kehittää kauppapalvelutarjontaa.  Pro VC70000 antaa Tórculolle mahdollisuuden sopeutua markkinoiden nopeutuviin, keskeisiin markkinasuuntauksiin, kuten lyhyempiin ajoihin ja tiukempiin aikatauluihin, samalla kun se tukee täysin automatisoitua työnkulkua, joka auttaa kustantajia hallitsemaan nimikekirjastoaan ja uusintapainosten tilauksia. Se antaa Tórculolle myös varmuutta päivittää arvolupauksensa ja jäsentää lähestymistapaansa uuden liiketoiminnan hankkimiseksi tärkeimmillä kohdemarkkinoilla, kuten kustantamisessa ja kaupallisessa painatuksessa.

Tórkulon johtaja Jacobo Bermejo piti painokoneen uraauurtavien teknologioiden yhdistelmästä, kuten sen offsetmaisesta painolaadusta, korkeasta tuottavuudesta sekä päällystetylle että päällystämättömälle paperille ilman primeria ja mahdollisuudesta töiden jaotteluun sekä ryhmittelyyn tuottavuuden maksimoimiseksi. Hän halusi myös hyödyntää mahdollisimman paljon neuvontaa ja opastusta, jota Ricohin liiketoiminnan kehittämiskonsultointipalvelun EDGE-prosessin avulla annettiin..

Hän selittää: "Markkinat vaativat nopeampaa tuotantoa lyhyemmissä sarjoissa, joissa on vaihtelua ja räätälöintiä. Nämä ovat digitaalisen painamisen vahvuuksia. Tekniikka on kehittynyt paljon lyhyessä ajassa, ja se täyttää nyt vaatimuksemme. Ricoh Pro VC70000 on nykyisillä markkinoilla ainutlaatuinen, koska se pystyy toimimaan sekä offset- että päällystetyn paperin kanssa, ja sen ansiosta voimme toimittaa entistä monipuolisempia sovelluksia. Voimme tarttua markkina-alueisiin, jotka tähän asti olivat hyvin vaikeita tai vaikeasti saavutettavia. Meihin teki vaikutuksen myös Ricohin sitoutuminen liiketoimintaamme. Myynti- ja markkinointitiimimme työskentelee jo Ricohin kanssa kehitysohjelman parissa varmistaakseen, että maksimoimme investoinnin tarjoamat mahdollisuudet."

Pro VC70000 liittyy viisiväriseen digitaaliseen Ricoh Pro™ C7200x -arkkipainokoneeseen, joka tuottaa erittäin lyhyitä painosmääriä. Jacobo lisää: "Ricoh on osoittautunut erittäin luotettavaksi ja sitoutuneeksi kumppaniksi, ei vain teknologian vaan myös liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta. Tämä on meille erittäin tärkeää, sillä tämä on valtava investointi Tórculon kaltaiselle keskisuurelle yritykselle. Ricoh ymmärtää tämän ja tuo mukanaan teknologian lisäksi myös tiedon jakamista ja tukea monilla aloilla, kuten myynnissä, viestinnässä, kohdentamisessa ja työnkulussa. Ricohin tiimi on vahvistanut meidän tiimiämme."

Sander Sondaal, johtaja, Commercial Print Sales, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, kommentoi: "Tórculo suhtautuu innokkaasti muutoksiin ja uusiin markkinamahdollisuuksiin erityisesti kirjapainossa, jossa painospituudet vaihtelevat yhä enemmän. Olemme iloisia siitä, että Ricoh ja Pro VC70000 on todettu olennaisiksi tekijöiksi sen tulevassa kehityksessä. Se on osoitus sitoutumisestamme asiakkaiden kasvuun sekä tarjoamiemme järjestelmien ja ratkaisujen että tarjoamamme tuen osalta."

Lisätietoja saat www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy