Uusi Ricoh Pro™ C7200sl tulostaa laadukasta kuvaa yrityksen omassa tuotantoympäristössä
13.08.2018

Uusi Ricoh Pro™ C7200sl tulostaa laadukasta kuvaa yrityksen omassa tuotantoympäristössä

Ricoh Europe, Lontoo, 13.8.2018 – Ricoh on lanseerannut arkkisyöttöisen Ricoh Pro™ C7200sl -väridigipainokoneen, jolla yritykset voivat itse tulostaa laadukasta materiaalia kustannustehokkaasti aina tarpeen vaatiessa.

Ricoh Pro C7200sl
Ricoh lanseerasi uuden arkkisyöttöisen Ricoh Pro™ C7200sl -painokoneen värilliseen digitulostukseen

Nopea ja tehokas nelivärinen Pro C7200sl –digipainokone on suunniteltu tehostamaan tuotantoa, ja se tarjoaa monia ammattilaistason jälkikäsittelyvaihtoehtoja. Uusi helppokäyttöinen malli perustuu menestyksekkääseen ProTM C7100 -alustaan. Tuottavuutta lisäävät esimerkiksi entistä parempi rekisteröinti, 85 ppm:n tulostus sekä pitkien arkkien jopa 700 mm:n automaattinen kaksipuoleinen tai 1260 mm:n yksipuolinen tulostus. 

Uusi intuitiivinen 17 tuuman käyttöpaneeli lisää käytettävyyttä, ja erittäin hyvä, muita uusia arkkisyöttömalleja vastaava kuvanlaatu on Pro C7200sl:n ehdoton vahvuus. Tuottavuus paranee useilla materiaaleilla, joille voi nyt tulostaa jopa 360 gsm:n runkonopeudella. 

Saatavilla on monia laitekontrollerivaihtoehtoja (DFE), joissa on EFI E-35A Fiery ja sisäänrakennettuna Ricohin GWNX-tulostuspalvelin. Näiden tehokkaiden kontrollereiden avulla värinhallinta on helppoa, tuotanto tehostuu ja kustannukset pienenevät.

– Uusi Pro C7200sl on kiehtova yhdistelmä kustannustehokkuutta, tuottavuutta ja laatua, sanoo Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder.

– Laite pystyy luotettavasti tuottamaan yritysten monipuolisia ja laajoja päivittäisiä tulostustarpeita. Investoimalla tähän helppokäyttöiseen järjestelmään yritykset voivat kehittää tarjontaansa luottavaisin mielin, sillä taitava tukitiimimme auttaa kaikissa tilanteissa.

Ricoh Pro C7200sl on saatavilla koko EMEA-alueella.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh.fi.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy