Kaupallinen tulostus

Pitkäaikainen kumppanuus ja verraton asiantuntemus

Kaupallinen tulostus

Kaupallinen tulostus vaatii nykyään joustavuutta ja monipuolisuutta. Myös multimediamarkkinointi lisääntyy ja tuotantotulostuksen rooli siinä on entistä vahvempi. Meidän on tarjottava entistä monipuolisempia painopalveluita entistä monipuolisemmalle asiakaskunnalle. Kannattavan ja kasvavan yrityksen on oltava ketterä ja markkinoitava palveluitaan tavalla, joka vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, tuo tehoa liiketoimintaan ja lyhentää toimitusaikoja. Myös innovaatioille tarvitaan tilaa – paikallaan seisominen ei ole vaihtoehto.   
 
Olemme Ricohilla sitoutuneet auttamaan kaupallisen tulostuksen tekijöitä saavuttamaan resilienssiä digituotantotulostuksessa pitkälle tulevaisuuteen. Olemme erikoistuneet automaatioon, integraatioon ja työnkulun tehostamiseen ja tarjoamme luokkansa johtavia laitteistoja, ohjelmistoratkaisuja, teknisiä palveluita ja digitulostuksen asiantuntemusta. Ne nostavat yrityksesi aivan uudelle tasolle. Olemme vastuullinen kumppani ja palvelemme yli 7 000 asiakasta kaikkialla EMEA-alueella (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Autamme yritystäsi pysymään kilpailukykyisenä tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Ratkaisut ja palvelut

Arkkisyöttöinen tuotantotulostus

areo

Lisää kokoja. Lisää painopintoja. Lisää luovuutta.

Toiminnan ketteröittämiseksi monet kaupalliset tulostustalot lisäävät valikoimiinsa kokoja ja painopintoja ja tekevät entistä mielikuvituksellisempia ja taiteellisempia tulosteita. Arkkisyöttöisillä tuotantotulostimillamme saat laajemman valikoiman sovelluksia ja todella eheät värit. Tämä lisää tuottavuutta ja kannattavuutta.    
 
Upea kuvanlaatu, kunnon mediatuki ja helppokäyttöisyys. Valitse nopeista digiväritulostimista, joissa on offset-tulostus, innovatiiviset viidennen värin ratkaisut sekä suuren volyymin mustavalkoratkaisut.    
 
Tarpeistasi riippuen voimme tarjota sekä sähkövalokuvaukseen (väriainetekniikka) että nopeaan mustesuihkutekniikkaan perustuvia ratkaisuja. Tuloksena luokkansa paras laatu.
Ota yhteyttä

Nopea mustesuihkutulostin

areo

Toimita joka asiakkaalle enemmän ja kustannustehokkaammin

Jatkuvasti kehittyvällä toimialalla menestys edellyttää joustavuutta. Asiakkaiden odotukset on ylitettävä ja toiminnan on oltava kustannustehokasta. Suuren tulostusnopeuden mustesuihkutulostimemme tarjoavat joustavaa ja räätälöityä tulostusta. Jatkuvan syötön mustesuihkutulostimemme tukevat suuria tulostusmääriä ja antavat yrityksellesi mahdollisuuden päästä uusille markkinoille.    
 
Huippuluokan tulostuslaatu  
Hyödyntämällä vuosien kokemustamme tulostuspäistä, musteista ja ohjaimista, nopeat mustesuihkutulostimemme yhdistävät offset-laadun, jatkuvan syötön nopeuden, digiteknologian ja joustavuuden. Dynaaminen muuttuvan pisarakoon teknologia tuottaa jopa kolme erilaista pisarakokoa, mikä takaa erinomaisen tekstin laadun, tarkkuuden ja tasaiset vinjetit.    
 
Maksimoi suorituskyky TotalFlow®:lla 
Kaikki nopeat mustesuihkutulostimemme tukevat digitaalista RICOH TotalFlow® -palvelinta, joka on intuitiivinen, helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä. Alan standarditietovirroille sertifioitu TotalFlow® maksimoi suorituskyvyn päästä päähän.
Ota yhteyttä

Ohjelmisto- ja työnkulkuratkaisut

areo

Kokonaisratkaisut tulostus- ja monikanavatulostusvaatimuksiin

Ratkaisumme auttavat asiakkaitamme lisäämään liiketoimintamahdollisuuksia sekä parantamaan toimintakykyä ja tuottavuutta toimittajaneutraalin pilvipalvelun ja itseisännöityjen verkkokauppaportaalien, automaatiotyökalujen ja datapohjaisten työnkulkujen avulla.

Yhdessä ammattitaitoisten palvelutiimiemme kanssa autamme asiakkaita ratkaisemaan erilaisia työnkulku- , asiakirja- ja tulostushaasteita, kuten: 
 • Asiakirja- ja komponenttitason seuranta tuottavuuden, tuotannon ja toimitusten tehokkuuden parantamiseksi.  
 • Erilaisten järjestelmien, sovellusten ja työnkulkujen linkittäminen perinteisiin ja manuaalisiin prosesseihin 
 • Tietojen muuntaminen ja uudelleensuunnittelu tehostettuun ja personoituun asiakasviestintään. 
 • Tuotanto- ja myymälätietojen kokoaminen käyttäjäystävälliseksi ohjausnäkymäksi, joka keventää ja tehostaa tuotantoprosesseja.  
 • Asiakkaiden, etätyöntekijöiden ja tuotantokeskittymien yhdistäminen sähköisen kaupankäynnin ja mobiilikaappauksen avulla sekä töiden toimitusratkaisut   
Tärkeimmät ominaisuudet 
 • Liiketoiminnan hallinta ja tulostus (MIS = Management Information System) 
 • Automatisoitu työnkulun ja postin optimointi 
 • Tulosteiden hallinta 
 • Asiakasviestinnän hallinta Prepress -valmistelu 
 • Edistynyt värinhallinta 
 • Web-tulostusratkaisut
Ota yhteyttä

Suurkuvatulostimet

areo

Tartu uusiin mahdollisuuksiin

Kun kaikenkokoiset painoyritykset pyrkivät tuottamaan uusia palveluita, markkinat laajenevat ja monipuolistuvat erilaisilla sovelluksilla.    Ympäristöystävällsestä ja monipuolisesta suurkuva- ja direct-to-garment -tulostimien valikoimastamme löydät tulostimia useisiin erityiskäyttötapoihin,  graafisesta taiteesta ja opasteista ostopiste- ja mainostulostukseen. Testatut rullasyöttö-, hybridi- ja tasojärjestelmäratkaisumme täyttävät kaikki kyltti- ja grafiikkatarpeesi.
Ota yhteyttä

Ammatti- ja tekniset palvelut

areo

Luokkansa johtavat tekniset palvelut

 • Muutos- ja korjauspalvelut 
 • Värinhallintapalvelut 
EDGE-liiketoiminnan kehitysohjelma 
Jokainen EDGE-palvelu on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen tuottoprosentin sijoitetulle pääomalle. Ricohin asiakkaana voit luottaa laajaan kokemukseemme ja tiimiemme asiantuntemukseen viedessäsi liiketoimintaasi eteenpäin.    
 
EDGE-palvelut: 
 • Arvolupausten kehittäminen  
 • Myynnin valmennus: Arvomyynti 
 • Tehokkaat markkinointisuunnitelmat: Markkinointiarvo 
 • Menestyksellisen online-tulostusliiketoiminnan kehittäminen 
 • Dataohjattu suorapostitus  
 
Ricoh Business Booster - verkkosivusto 
Ricohin asiakkaana sinulla on pääsy jäsenille tarkoitetulle sivustolle. Saat kaiken tämän: 
 • Keypoint Intelligencen toimialaselvitykset ja tutkimukset - InfoTrends ja NAPCO Research  
 • Vertikaalisia markkinoita koskevia oppaita, joiden avulla laajennat asiakaskuntaasi  
 • Artikkeleita ja näkemyksiä myyntitiimien vahvistamiseen 
 • Tuotantovalmiit tulostusnäytteet 
 • 5-värivideo-opetusohjelmat ja tiedostojen asennusoppaat 
 • Hyödylliset verkkoseminaarit 
 • Tuote- ja sovellusvideot, kuvakirjastot ja markkinointimateriaalit  
 • Kuukausiviestit ja tiedot uutuuksista 
Ota yhteyttä

Ricoh Financing Services

Purchase the technology and services you need in a way that suits you. 


Ricoh Capit
al financing options allow you to spread the cost of your purchase and take control with an exclusive, predictable invoice, delivered monthly or quarterly.

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä