Finishing Service

Viimeistelypalvelut

Ricoh graafinen viestintä

Alusta viimeisteltyyn

Luo upeita lopputuotteita ja tehosta samalla graafisten tuotteiden viimeistelytyö- ja jälkikäsittelyprosessejasi. Halusitpa sitten tuottaa laadukkaan painotuotteen tai optimoida työnkulun nostaaksesi tuotantosi seuraavalle tasolle, kehittyneet tulostus- ja viimeistelypalvelumme voivat tarjota tarvitsemasi ratkaisun. Kattavaan valikoimaan ammattimaisia viimeistelyratkaisujamme kuuluu inline-, near-line- ja offline-viimeistelylaitteita. Leikkureista ja taittokoneista UV-pinnoittimiin ja muihin, Ricohilta löydät kattavat järjestelmät, jotka maksimoivat tuottavuuden.
Yksi yritys. Loputtomat mahdollisuudet. 
Ricohin ostettua Quadientin graafisen liiketoiminnan Pohjoismaissa, on Ricoh nyt graafisen teollisuuden kokonaistoimittaja. 
 
Teemme yhteistyötä monien alan johtavien toimittajien kanssa markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota entistäkin enemmän vaihtoehtoja viimeistelyssä ja suurkuvatulostuksessa, mutta myös suurempaa joustavuutta ja enemmän palveluja yhden katon alta. Voimme sitoa koko prosessin yhteen integroiduilla ratkaisuillamme - tuotannon alusta loppuun.

Toimittajiamme

Vieraile näyttelytilassamme

Monet asiakkaamme tapaavat meidät esittelytiloissamme optimoidakseen tulostusympäristönsä ja luodakseen kanssamme uusia  tulostussovelluksia ja -palveluita.

Faprik rakensi tuotantotulostus liiketoiminnan alusta alkaen ja toimitti ensimmäiset tilauksensa alle kolmessa kuukaudessa Ricohin kokonaisvaltaisilla tulostus- ja viimeistelyratkaisuilla.

Faprik

Ollaan yhteydessä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä