Liiketoimintaprosessien hallinta
Synkronoituna menestykseen

Yhdistetyt, automatisoidut, kokonaisvaltaiset työnkulut

Liiketoimintaprosessien hallinta

Perinteisten prosessien ja manuaalisten askareiden ei enää tarvitse estää henkilöstösi kehittymistä. Teknologia sujuvoittaa yrityksesi keskeisten tehtävien suorittamista – joko dynaamisten sovellusten ja pilviratkaisujen käyttöönoton tai ulkoistuksen avulla.     
 
Yksinkertaista prosessejasi
Ricoh optimoi liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi voi työskennellä paremmin, nopeammin ja tuottavammin. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea koko yrityksesi prosessien selkeyttämiseen ja sujuvoittamiseen. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja paljastaa piilevät mahdollisuudet.
image

20 % koko organisaation tuottavuudesta menetetään dokumentoinnin ja työnkulun tehottomuuden vuoksi.

Ricohin liiketoimintaprosessien hallintaratkaisujen avulla voit automatisoida manuaalisia, toistuvia tehtäviä ja vapauttaa aikaa lisäarvoa tuottavalle työlle.   
 
Manuaaliset, toistuvat tehtävät tuovat tehottomuutta liiketoimintaprosesseihin. Automaatio korjaa tämän suoraan minimoimalla virheet ja nopeuttamalla työnkulkua.    
 
Automatisointi myös lisää työntekijöiden sitoutuneisuutta, koska se vähentää rutiinitehtäviin kuluvaa aikaa ja vapauttaa ihmiset keskittymään mielenkiintoisempaan toimintaan, mikä puolestaan parantaa työtyytyväisyyttä ja viime kädessä tuottavuutta.    
 
Käytä älykästä automaatiota kaikkialla
Pidä tiimisi sitoutuneena ja motivoituneena helpommin, nopeammin ja kustannustehokkaammin. Tutustumme aluksi yrityksesi tarpeisiin, prosesseihin ja henkilöstöösi. Sen jälkeen suunnittelemme tiiviissä yhteistyössä tiimiesi kanssa digitaalisia työnkulkuja, jotka soveltavat älykästä automaatiota koko yrityksessäsi. Työvoimavaltaisten tehtävien hallinta ja seuranta helpottuu huomattavasti. 

Huippuosaamisalueemme

Prosessien automatisointi

areo

Vähennä inhimillisiä virheitä ja lisää tehokkuutta

Mahdollista hybridityö ja paranna päätöksentekokykyäsi keskeisten prosessien automatisoinnilla, työn tarkkuuden lisäämisellä, nopeammilla vastauksilla sekä reaaliaikaisella raportoinnilla.
Lue lisää

Liiketoimintaprosessipalvelut

areo

Ulkoista liiketoimintaprosessit täysin ja säästä aikaa

Ulkoista liiketoimintaprosessisi ja vapauta resursseja keskittyäksesi ydinliiketoimintasi tavoitteisiin. Tarjoamme täyden valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua parantamaan tuloksia ja hallitsemaan kustannuksia.
Lue lisää

Suosittelemme

Case Study

royal floraholland uses docuware

Royal FloraHollandin työnkulkujen optimointi

Royal FloraHolland valitsi Docuwaren, koska se tarjoaa täydellisen arkistoinnin, kattavan haun ja täydelliset yhteensopivuustoiminnot SaaS-mallilla.
Lataa tapaustutkimus

Raportti

the evolution of robotic process automation

Robottiprosessiautomaation kehitys

Robottiprosessiautomaatio (RPA) on elinkaarensa aikana käynyt läpi monia kehityskulkuja. Tutkimme niitä tässä raportissa tarkemmin.
Lataa raportti

e-kirja

control cashflow and ensure sustainability

6 tapaa hallita kassavirtaa ja varmistaa kestävä kehitys

Saat ohjeita kassavirran tehokkaaseen hallintaan, talous- ja kirjanpitoprosessien optimointiin ja tulevaisuuden kestävän kehityksen strategiseen suunnitteluun.
Lataa e-kirja

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää