ratkaisut suurille yrityksille

Ratkaisuja suurten yritysten markkinoille

Tehdään työstä paikka saumattomalle yhteistyölle

Uudet työskentelytavat tuovat mukanaan uusia vaatimuksia ja odotuksia

Työtilat kehittyvät. Uusien työskentelytapojen myötä yritykset kohtaavat täysin uudenlaisia haasteita. Pysyäkseen kilpailun kärjessä yritysten on asetettava monenlaiset erilaiset tarpeet tärkeysjärjestykseen. Tarvitaan sekä saumattoman yhteistyön edistämistä kuin etätyön tukemista, tietoturvasta tinkimättä.
Kaiken ytimessä on halu luoda joustava, innostava ja luova työskentely-ympäristö, jossa tuottavuus ja kestävyyteen kannustava toiminta ovat tasapainossa. Tässä keskeistä ovat tietoon pohjautuvat oivallukset. Tietoa hyödyntämällä yritykset voivat saada paremman käsityksen työntekijöidensä työskentelytavoista ja työtilojen toimivuudesta. Tiedon avulla voidaan tunnistaa alueita, joita parantamalla voidaan lisätä tuottavuutta ja kestävyyttä.
Me Ricohilla tiedämme, että jokaisella yrityksellä on omanlaisensa haasteet. Siksi tarjoammekin räätälöityjä ratkaisuja sinun erityistarpeisiisi. Asiantuntemuksemme ja ratkaisumme voivat olla avuksi ongelmanratkaisussa ja tehdä työtiloistasi entistä tehokkaammat.
Valmistaudu mullistamaan työskentelytapasi!

Työtilojen muutos parantaa yhteistyötä

Voimme tarjota työntekijöillesi mahdollisuudet työskennellä helposti mistä vain! Kun käytössä on oikea teknologia, he voivat työskennellä mahdollisimman tuottavasti ja luovasti mieleisellään tavalla, koko potentiaaliansa hyödyntäen ja tehokasta yhteystyötä tehden. Digitaalisen perustan ansiosta työntekijäsi ovat aina valmiina parhaisiin suorituksiinsa.

Olemme seuraavien yritysten luottokumppaneita:

image

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Anna meidän auttaa sinua luomaan paikka saumattomalle yhteistyölle. Ota ensiaskeleet menestykseen kääntymällä puoleemme jo tänään.

Varaa konsultointiaika