Bell & Bain valitsee Ricoh Pro™ VC60000 tekniikan laadun ja joustavuuden vuoksi

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Bell & Bain valitsee Ricoh Pro™ VC60000 tekniikan laadun ja joustavuuden vuoksi

Ricoh Europe, Lontoo, 27.6.2017 – Ensimmäisenä eurooppalaisena kirjapainona Bell & Bain nostaa kirjapaino- ja tulostuspalvelunsa kokonaan uudelle tasolle jatkuvasyöttöisellä Ricoh Pro™ VC60000mustesuihkutulostusjärjestelmällä.

Glasgow’ssa toimiva Bell & Bain on yksi Ison-Britannian vanhimmista kirjapainoista ja ensimmäinen skotlantilainen yritys, joka hankkii Ricohin nopean mustesuihkutulostusjärjestelmän.

Vuonna 1831 perustetun Bell & Bainin erikoisalaa ovat liike-elämää, taloutta, lääketiedettä, luonnontieteitä ja uskontoa käsittelevien kirjojen ja aikakauslehtien sekä oppikirjojen painaminen ja sidonta. Yrityksen laajaan laitevalikoimaan kuuluu niin digitaalisia kuin offset-painokoneita sekä melkoinen määrä erilaisia sidontakoneita.


Toimitusjohtaja Stephen Docherty kertoo: ”Valitsimme Ricoh Pro VC60000  järjestelmän sen erittäin laadukkaan tulostusjäljen vuoksi. Tutkimme markkinoita kauan ja testasimme eri vaihtoehtoja, myös erilaisia uusia muste- ja tulostuspäätekniikoita. Mielestämme Ricoh Pro VC60000 tarjosi meidän markkinasegmentissämme kokonaisuutena tarkastellen tasaisesti laadukkainta jälkeä. ”Yhdessä Ricohin työnkulkua automatisoivan TotalFlow BatchBuilder ratkaisun kanssa hankinta auttaa meitä nostamaan pienten painoerien laadukkaiden digivärikirjojen tuotannon uudelle tasolle. On hienoa tuoda tämä vaihtoehto Ison-Britannian kustannusmarkkinoille.”

Vasemmalta oikealle: Bell & Bainin myyntijohtaja Tony Campbell, toimitusjohtaja Stephen Docherty ja operatiivinen johtaja Karen Baillie.

Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder kommentoi hankintaa näin: ”On upeaa, että näin maineikas kirjapaino on saatu vakuutettua Pro VC60000:n tuotantoa tehostavista ominaisuuksista. Järjestelmä on mullistanut useiden kaupallisten painotalojen ja suoramarkkinointiyhtiöiden toimintatavat, ja nyt se on tehnyt aluevaltauksen myös kirjapainoissa, jotka haluavat lisätä joustavuuttaan ja reagointikykyään.”

Pro VC60000:lla on mahdollista tuottaa yli 6 000 kappaletta 128-sivuista kirjaa yhden kahdeksan tunnin työvuoron aikana. Pro VC60000 käyttää Ricohin patentoitua multi-drop-mustesuihkutekniikkaa, Ricohin omia musteita ja Digital Front End  ratkaisua. Näin valmiusaika lyhenee ja käsittely nopeutuu, tuotannon tehokkuus maksimoidaan ja kustannusten hallinta helpottuu. Se on toiminnoiltaan monipuolinen ratkaisu kirjapainoihin, joille nopea mustesuihkutulostus on vielä uutta tai jotka haluavat yhdistää ja virtaviivaistaa toimintaansa sekä kasvattaa liiketoimintaansa.

Bell & Bain ottaa Ricoh Pro VC60000:n käyttöön syyskuussa.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com

|About Bell and Bain |

Bell & Bain was founded in 1831 by James Bell and Andrew Bain and is one of the oldest established book printers still in existence in the UK. In 1891, the firm was made a limited company, under the title Bell & Bain Ltd. The company was successfully purchased by the Management Team from the owners Prime Active Capital at the end of 2009. It has 128 employees specialising in the printing and binding of business, educational, financial, medical, scientific and religious books and learned journals.

Ylös

| Tietoja Ricohista |
Ricoh on toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä IT- ja viestintäpalveluihin erikoistunut maailmanlaajuinen teknologiayritys. Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan. Ricohin tunnuslause on imagine. change. Ricoh tarjoaa palveluja ja teknologiaa, jotka auttavat niin yrityksiä kuin yksilöitäkin innovoimaan uusia tehokkaampia työtapoja, toimimaan ympäristöystävällisemmin ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.ricoh.fi ja www.imaginechange.fi.

Lisätietoja uutisesta
Ricoh Finland Oy
Anne Hernetkoski, Marketing Manager
Puh. 045 7734 7027

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi ja www.imaginechange.fi
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland
Seuraa meitä Twitterissä: www.twitter.com/ricohfin
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy

Ylös