tulostushuone

Rakenna tulostushuone, joka palvelee uusia työskentelytapoja

Tulostushuone

Tulostushuoneet tarvitsevat muutoksia – digitaalisen tulostuksen ja laajennettujen tulostussovellusten kysyntä asettaa paineita niin organisaatioille kuin ammattitulostajillekin.  Tarve paikan päällä toimiville, muuttuviin markkinaolosuhteisiin mukautuville tulostusratkaisuille ja liiketoiminnan jatkuvuuspalveluille ei ole koskaan ollut suurempi. Kun kilpailu uusien paino- ja digitaalisten palvelujen toimittamisesta lisääntyy, tuottavuus, tehokkuus ja laatu nousevat etusijalle. 
Muuttuvassa maailmassa organisaatiot ymmärtävät tulostushuoneiden (CRD - Central Reprographics Department) arvon liiketoiminnan kannalta keskeisille prosesseille. Loistavan tulevaisuuden varmistamiseksi on välttämätöntä ottaa käyttöön digitaaliset asiakirjapalvelut, vastata etätyöntekijöiden tarpeisiin ja hoitaa tehokkaasti postia ja asiakasviestintää. 
Asiantuntijatiimin ja palkitun portfolion avulla Ricoh auttaa sinua nopeuttamaan tulostushuoneesi muuttumista viestintäkeskukseksi. Markkinointi- ja mainospainatuksen kasvun lisäksi voimme auttaa hallitsemaan paperi- ja digitaaliformaatteja yhdistävää viestintää.   
 
Opastamme sinua löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia palvelujen laajentamiseksi, uusien tulovirtojen luomiseksi ja tulostus- ja toimittajakustannussäästöjen turvaamiseksi. Näin varmistat mahdollisuuden tuleviin investointeihin.

Ratkaisut ja palvelut

Monotulostusjärjestelmät

areo

Tehosta tulostusta tarpeen mukaan

Monet painotilat luottavat edelleen mustavalkoisten paperikopioiden perustuotantoon, mutta monet mustavalkotulostusjärjestelmät eivät ole kovinkaan tuottavia eikä niissä ole kovinkaan hyviä viimeistelyominaisuuksia. Ne eivät yksinkertaisesti vastaa nykyiseen kysyntään.    
 
Mustavalkotulostimien valikoimamme tarjoaa luotettavuutta. Voit tulostaa tavallisia mustavalko-asiakirjoja ja automatisoida monimutkaisia viimeistelyjä. Valikoimissamme on useita asiakirjojen viimeistelyvaihtoehtoja.
Ota yhteyttä

Neli- tai viisiväriset tulostusjärjestelmät

areo

Näkyvyyttä erinomaisella tulostuslaadulla ja uusilla sovelluksilla

Neliväritulostus riittää joihinkin tulostustöihin, mutta talon sisäinen viisiväritulostus lisää luovuutta ja uusia käyttömahdollisuuksia rajattomasti.   
 
Markkinoiden johtava värivalikoima tarjoaa korkealaatuisia värejä aloitustason tilaustulostuksesta nopeaan valtavirtatuotantoon. Hiilijalanjälki on pieni, materiaalinkäsittelykyky laaja ja tuottavuus maksimaalinen - olipa kysyntä tai käyttökohde mikä tahansa. Keskituotannon huipputuotteillamme saavutat jopa yhden värin paremmin. Voit viisiväritulostaa useilla väriainevaihtoehdoilla, kuten valkoinen, neonvaaleanpunainen, fluoresoiva keltainen ja jopa kulta ja hopea.
Ota yhteyttä

Ohjelmisto- ja työnkulkuratkaisut

areo

Ohjelmistoratkaisut, jotka vievät asiakaspalvelun ja tehokkuuden aivan uudelle tasolle

Meillä on laaja valikoima tuotannon ja tuotannonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, jotka edistävät liiketoimintaa ja maksimoivat tehokkuuden. Ne tarjoavat yhteydet käyttäjiin toimistossa tai kotona, mahdollistavat online-tilaukset ja automatisoivat työnkulkuprosesseja.   
 
Autamme sinua tuottamaan enemmän ja tekemään vähemmän. Rakennamme kosketuksettomia työnkulkuja, jotka auttavat seuraamaan, jonottamaan ja tasapainottamaan tulostustöitä useiden tulostimien välillä.   
 
Asiakasviestinnän vaikuttavuuden lisäämiseksi meillä on valikoima ratkaisuja, jotka tukevat personointia ja kohdennettua markkinointia. Rakennamme tehokkaita työnkulkuja postitusprosessien optimoimiseksi.    
 
Kriittisissä dokumenttien ja tapahtumien tuotantoympäristöissä autamme järjestelmän liitettävyydessä, dokumenttien tai tietojen muuntamisessa ja asiakirjojen uudelleensuunnittelussa. Lisäksi huolehdimme siitä, että työnkulut on tietoturvallisia ja noudattavat säännöksiä.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä