Kyberturvallisuus Ratkaisut
kyberturvallisuusratkaisut

Pienennä haitallisten kyberuhkien riskiä

Kyberturvallisuus

Organisaatioilla on edessään asteittain monimutkaistuva turvallisuusympäristö, jossa vihamielisten kyberhyökkäysten ja tietomurtojen vaikutukset ovat yhä merkittävämmässä roolissa. Resilienssi on avainasemassa maineesi, brändiasemasi ja arkaluontoisten tietojesi suojaamisessa, mutta vahvan tietoturva-aseman kehittäminen on monimutkainen, syklinen prosessi.    
 
Kattava tapa suojata yritystäsi
Kyberturvallisuusratkaisumme suojaa infrastruktuureja, laitteita ja käyttäjiä ulkoisilta ja sisäisiltä kyberhyökkäyksiltä. Tarjoamme riskiarviointeja suurille ja pienille organisaatioille kaikkialla Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa (EMEA) ja ehdotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. Sertifioitu tiimimme osaa myös analysoida, suunnitella, toteuttaa ja tukea kyberturvallisuusprojekteja. Laajan kumppaniliittomme ansiosta voimme suositella agnostisia, luokkansa parhaita ratkaisuja, jotka on suunniteltu ratkaisemaan ainutlaatuiset haasteesi.

Ratkaisut ja palvelut

Datan suojelu

areo

Pidä tietosi turvassa ja kaikkien asiaankuuluvien säädösten mukaisina

Tietosi ovat tärkein omaisuutesi, joten ne tarvitsevat parhaan suojan.  
Autamme sinua määrittämään arkaluonteisille tiedoillesi säilytys- ja tietosuojastrategian eurooppalaisten ja erilaisten paikallisten määräysten mukaisesti aina patenteista ja yrityssalaisuuksista asiakas- ja taloustietoihin.    
 
Tietosuoja tiedoille koko niiden elinkaaren ajan
Autamme tiedon löytämisessä, keräämisessä, jakamisessa, suojaamisessa, arkistoinnissa ja poistamisessa. Suojaamme tietosi koko niiden elinkaaren ajan auttamalla organisaatiotasi rakentamaan kestäviä, skaalautuvia ohjelmia, jotka on suunniteltu strategisten periaatteiden ja operatiivisten säännösten mukaisesti.
Ota yhteyttä

Sähköposti-/Web-sovellusten turvallisuus

areo

Estä uhkaukset jo ennen kuin ne saapuvat postilaatikkoosi

Käyttäjät aktivoivat kyberhyökkäykset usein itse. Väärennetyn linkin nopea napsauttaminen sähköpostissa tai verkkoselaimessa voi johtaa tuhoisiin tietojenkalasteluhyökkäyksiin. Ennakoivan analytiikan avulla voimme estää hyökkäykset jo ennen kuin ne saavuttavat käyttäjän. Sähköpostin tietoturvaratkaisumme sisältävät sisäisen koulutuksen, joka minimoi sähköposti- ja verkkohyökkäysten riskiä entisestään.
Ota yhteyttä

Virustorjunta

areo

Suojaa tiedostosi ja laitteistosi haitallisilta hyökkäyksiltä

Virustentorjuntajärjestelmän käyttöönotto on kybersuojauksen perusta. Järjestelmän jatkuva päivittäminen ja aktivointi laitteissa on ensimmäinen puolustus viruksia ja vioittuneita tiedostoja vastaan. Tarjoamme valikoiman markkinoiden johtavia virustorjuntaratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.
Ota yhteyttä

Palomuuri

areo

Adaptoi täysin turvallinen pilvi

Pilvipohjaiset järjestelmät ovat aina yhteydessä toisiinsa, niitä päivitetään jatkuvasti ja ne takaavat pääsyn tietoihin mistä tahansa. Siksi on tärkeää ottaa käyttöön kaikki tarvittavat strategiat pilviturvallisuuden varmistamiseksi.    
 
Pilvitietoturva on joukko teknologioita, protokollia ja parhaita käytäntöjä, jotka suojaavat pilvilaskentaympäristöjä, niiden käyttämiä sovelluksia ja niiden sisältämää dataa. Sen tehtäviin kuuluu pitää koko verkkoinfrastruktuurin tiedot, mukaan lukien sovellukset ja alustat, yksityisinä ja suojattuina.    
 
Täydellinen pilvitietoturva   
Pilvitietoturvaratkaisuillamme autamme sinua määrittelemään, suunnittelemaan, toteuttamaan ja tukemaan kaikkia pilviturvallisuuden komponentteja, mukaan lukien fyysiset verkot, tietojen tallennus, tietopalvelin, IT-virtualisointi-infrastruktuurit, käyttöjärjestelmät (OS), väliohjelmistot, sovellukset ja loppukäyttäjien laitteistot. Tavoitteena on ottaa pilvi käyttöön täysin turvallisesti. 
Ota yhteyttä

Todennusturva

areo

Pidä arkaluontoiset tiedot tiimisi sisäisinä

Käyttäjän, prosessin tai laitteen yksilöllisyyden varmistaminen on edellytys pääsyn sallimiselle tietojärjestelmän resursseihin. Todennus on prosessi, jolla varmistetaan, onko joku (tai jokin) se, kuka (tai mikä) hän väittää olevansa.    
 
Parhaat todennusratkaisut ja asiantuntemus
Tarjoamme parhaat teknologiat asiakkaan vaatimuksiin sekä IT-infrastruktuuriin perustuvat autentikointiturvaratkaisut todennusprosessin hallintaan. Asiantuntijatiimimme suunnittelee, toteuttaa ja tukee monimutkaisimpia todennusjärjestelmiä, mukaan lukien:  
  • Moniosaiset 
  • Varmennepohjaiset 
  • Biometriset 
  • Tunnistepohjaiset    
 
Tunnistamalla käyttäjät voit rajoittaa altistumistasi tietovarkauksille ja korruptiolle ja saavuttaa oikean suojan tason. Näin ainoastaan oikeilla valtuutetuilla henkilöillä on pääsy yrityksen omaisuuteen. 
Ota yhteyttä

Kiristyshaittaohjelmasuojaus

areo

Viimeinen puolustuslinjasi kiristysohjelmahyökkäyksiä vastaan

Kyberrikolliset ovat käyttäneet lunnasohjelmia äärimmäisenä työkaluna hyökätä ja kiristää rahaa yrityksiltä. Perinteiset virustentorjunta- ja uhkien havaitsemismenetelmät ovat osoittautuneet tehottomiksi tällaisia hyökkäyksiä vastaan.    
 
Kattava kiristysohjelmasuojaus
Analysoimme nykyisen infrastruktuurisi ja otamme käyttöön maailmanluokan uhkien havaitsemis - ja reagointijärjestelmiä, jotka tarjoavat kattavan kiristyshaittojen suojauksen kehittyneitä kyberhyökkäyksiä vastaan. Näiden sentinel-työkalujen ansiosta voimme havaita ja estää uhkia hyökkäyksen koko elinkaaren ajan.
Ota yhteyttä

Kriittisten tietojen suojaaminen kyberuhkia vastaan

SB Hotels teki yhteistyötä Ricohin kanssa kyberturvallisuusalustan käyttöönottamiseksi. Se suojaa arkaluontoisia tietoja sekä pienentää sääntelyriskejä ja hallinnon työtaakkaa.

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää