Data Analytiikka Tekoäly
Data, analytiikka ja tekoälyratkaisut

Datapohjaisia kokemuksia työntekijöille ja asiakkaille

Data, analytiikka ja tekoäly

Jos data on liiketoiminnan uusi valuutta, tekoäly on aivot, jotka sijoittavat valuutan viisaasti. Monimutkaisten ongelmien ratkaiseminen nykypäivän työpaikalla edellyttää datasta oppimista ja jatkuvaa säätöä liiketoimintaprosessien optimoimiseksi, työntekijöiden voimaannuttamiseksi ja asiakkaiden sitouttamiseksi. Menestyneimmät yritykset tekevät tämän ilman ihmiskontaktia.    
 
Päästä kasvupotentiaalisi valloilleen  
Ricoh auttaa sinua kiihdyttämään liiketoimintaasi ja vapauttamaan kasvupotentiaalisi oivaltavien tietojen, analytiikan ja tekoälypalvelujen avulla.

Ratkaisut ja palvelut

Analytiikka ja koneoppiminen

areo

Yksi totuuden lähde. Kustannustehokas analytiikka

Tietojen kerääminen eri järjestelmistä on kallis, aikaa vievä ja virhealtis prosessi, joka johtaa usein huonoihin liiketoimintapäätöksiin.    
 
Asiantuntevat datatieteilijät palveluksessasi
Tarjoamme kattavaa konsultointia ja ratkaisuja, joiden avulla saat enemmän irti tiedoistasi, prosesseistasi ja ihmisistäsi. Datatutkijamme auttavat sinua tunnistamaan kriittisimmät mitattavat datapisteet. Kehitämme strategioita ja sovelluksia, joiden avulla voit muuntaa monimutkaisen tiedon kokemuksiksi, jotka tukevat reaaliaikaisia liiketoimintapäätöksiä useilla alustoilla.
Ota yhteyttä

Ohjausnäkymä ja raportointi

areo

Tarkat ja ajantasaiset tiedot nopeiden liiketoimintapäätösten tukemiseksi

Katso, kuinka yrityksesi toimii juuri nyt, ja poista epäilykset numeroiden tarkkuudesta yhdellä totuuden mukaisella versiolla.    
 
Räätälöidyt, skaalautuvat ratkaisut
Tarjoamme edullisia, muokattavia ja skaalautuvia Ohjausnäkymä ja raportointi -ratkaisuja, joiden avulla voit hallita tehokkaasti tietojasi, käyttäjiäsi ja prosessejasi. Voit suodattaa tietoja ja perehtyä yksityiskohtiin, jotta voit toimia älykkäämmin ja saada parempia ja johdonmukaisempia tuloksia organisaatiossasi. Tämän avulla voit luoda ja hallita widgetejä, valita useista visualisointivaihtoehdoista ja jakaa raportteja sekunneissa.
Ota yhteyttä

Yritystietojen hallinta ja integrointi

areo

Eliminoi tietosiilot ja varmista toimiva hallinto

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja, kuten Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) Service Management ja Human Recurse (HR) -järjestelmät, jotka integroituvat saumattomasti ja mahdollistavat ketterät prosessit ja selkeät viestit. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen näkemyksen organisaatiosi läpi virtaavasta tiedosta. Se auttaa sinua sujuvoittamaan viestintäprosessia ja tuo varmuutta hallinnoinnin päätöksentekoon.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää