Asiakkaan Ja Työntekijän Sitouttaminen
customer and employee engagement

Selkeytä markkinointia ja tuo viestintä käden ulottuvilla

Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen

Uusien asiakkaiden sitouttaminen ja viestintä olemassa olevien asiakkaiden kanssa voi olla välillä haastavaa. On ymmärrettävä, kenen kanssa puhut ja mitä he haluavat kuulla. Suurempien organisaatioiden haasteena voi olla esimerkiksi se, että asiakastiedot ovat eri lähteissä tai että oikeat ihmiset eivät löydä oikeita markkinointimateriaaleja.    
 
Varusta organisaatiosi oikeilla työkaluilla  
Ricoh tarjoaa pilvipohjaisia, tietoon perustuvia ratkaisuja kaikkien asiakkaiden sitouttamishaasteiden voittamiseksi. Mukauta viestintääsi, hallitse omaisuuttasi ja anna organisaatiollesi mahdollisuus käyttää oikeita markkinointityökaluja oikeaan aikaan.

Ratkaisut ja palvelut

Asiakasviestinnän hallinta

areo

Paranna asiakaskokemusta kohdennetulla viestinnällä

Sujuvoita viestintääsi ja tarjoa ensiluokkaista asiakaspalvelua. Asiakasviestintäratkaisumme antavat henkilöstöllesi mahdollisuuden luoda helposti relevanttia, kohdennettua viestintää. Tehokkaat työnkulut sujuvoittavat prosesseja luomisesta toimitukseen ja maksimoivat kaikkien viestintätoimintojesi ROI:n.    
 
Optimoi viestintäprosessisi
Toimitamme oikean yhdistelmän skaalautuvia ohjelmistosovelluksia ja asiantuntijapalveluita vastaamaan erityisiä viestintätarpeitasi. Hyödynnämme ratkaisuja, kuten tehokasta henkilökohtaista dokumenttien luontiratkaisuamme FusionProta, autamme sinua optimoimaan kustannukset ja viestintäprosessit ja tuotamme erittäin tehokkaita ja kohdennettuja viestejä jokaiselle vastaanottajalle. Tämä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja -vastetta.
Lue lisää

Markkinointiteknologia (MAM / DAM)

areo

Hallittu käyttäjäystävällinen pääsy markkinointimateriaaliin

Yritysomaisuuden hallinta eri markkinoilla voi olla aikaa vievää ja kallista, varsinkin jos työvoima on etänä. Selkeytä markkinointitoimenpiteitäsi brändiohjeitasi noudattaen markkinointiteknologioillamme, esimerkkeinä Media Asset Management (MAM) ja Digital Asset Management (DAM).    
 
Oikeaa sisältöä oikeaan aikaan  
Avullamme voit luoda, lokalisoida ja personoida yrityksen omaisuutta sekä vähentää kertaluonteisia pyyntöjä. Portaalien avulla hallitset pääsyä kaikkeen yritys- ja markkinointimateriaaliin ja voit varmistaa, että sisäiset sidosryhmät, franchising-yritykset ja jakelijat pääsevät käsiksi ja käyttävät vain uusinta hyväksyttyä ja valtuutettua sisältöä ja materiaalia.     
 
Laaja ratkaisuvalikoima 
Tarjoamme oikean yhdistelmän ohjelmistoratkaisuja ja asiantuntijapalveluita kustannusten alentamiseksi ja korkeamman ROI:n saavuttamiseksi markkinointikampanjoissa ja promootioissa. Omien ratkaisujemme, mukaan lukien MarcomCentral ja FusionPro, lisäksi meillä on laaja valikoima tuotteita kolmansien osapuolien toimittajilta. Voimme aina tarjota tarpeitasi parhaiten vastaavia ratkaisuja.
Lue lisää

Digikokemusalustat (DXP)

areo

Hoida asiakassuhteita monikanavaisilla kokemuksilla

Hyödynnä monikanavaisia, innovatiivisia lähestymistapoja, kun pidät yhteyttä asiakkaisiin, kehität liiketoimintaprosesseja ja vaalit suhteita.    
 
DXP-asiantuntemus digitaaliseen strategiaasi   
Asiantuntijamme on runsaasti käytännön kokemusta ja he tutustuttavat sinut mielellään uusiin DXP-teknologioihin, jotka auttavat sinua rakentamaan mielekkäitä, sitoutuneita asiakassuhteita ja saumattomia asiakaskokemuksia. Tarjoamme kattavan ohjelmisto- ja palveluvalikoiman, joka auttaa sinua rakentamaan DXP:itä ja toteuttamaan digitaalista liiketoimintastrategiaasi.     
 
Palveluvalikoimaamme kuuluu:   
  • Yhtenäinen asiakaskokemus 
  • Monikanavainen kokemus 
  • Liiketoiminnan muutos 
  • Liiketoimintaprosessien digitalisointi  
  • Digitaalinen strategiakonsultointi  
  • Ketterä julkaisuaikataulu ja liiketoiminnan kiihdyttäminen 
  • Web-portaalit, intranetit ja toimittajaportaalit
Ota yhteyttä

Sähköisen kaupankäynnin palvelut

areo

Löydä uusia sähköisen kaupankäynnin palveluita

Tavoita enemmän asiakkaita ja lisää asiakasuskollisuutta räätälöityjen digitaalisten verkkokauppapalveluiden ja uusien liiketoimintamallien avulla.    
 
Tarjoamme kattavat palvelut, joiden avulla voit rakentaa uusia asiakaskokemuksia portaalien, mobiilisovellusten ja verkkokauppa-alustojen kehittämisestä järjestelmien integrointiin.    
 
Erikoistunut globaaleihin verkkokauppaympäristöihin
Tarjoamme integraatioita, kehitystä ja migraatiota kolmansien osapuolien myyntikanavien kanssa. Kun käytät data-analytiikka- ja tekoälypalvelujamme sähköisen kaupankäynnin alustoilla, autamme sinua tunnistamaan lisä- ja ristiinmyyntimahdollisuudet ja parantamaan kasvupotentiaaliasi.
Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää