EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Ota yhteyttä

Täällä voit pyytää lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, lähettää tukipyynnön, etsiä Ricoh-tuotteiden myyntipisteitä tai keskustella edustajamme kanssa.

Yleiset ja myyntiin liittyvät kyselyt

Käytä alla olevia lomakkeita, jos haluat lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

 • Tuotekyselyt

  Saat lisätietoja tuotteistamme ja löydät tarpeitasi parhaiten vastaavan tuotteen ottamalla yhteyttä Ricoh-asiantuntijaan.

 • Palveluihin ja ratkaisuihin liittyvät kyselyt

  Keskustele ratkaisukonsulttiemme kanssa saadaksesi tietoa siitä, miten voit kehittää liiketoimintaasi palvelujemme avulla.

 • Yleiset kyselyt

  Ota tästä yhteyttä, kun haluat antaa yleistä palautetta tai esittää asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä.

Tukikyselyt

Vieraile näillä sivuilla, jos olet jo Ricoh-asiakas ja haluat listätietoja tuotteistasi, palvelusta tai asiakkuudestasi.

 • Tuotetuki

  Tuotetukisivustoltamme löydät usein kysytyt kysymykset, laiteohjaimet ja oppaat, ja voit myös esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme.

 • Palvelujen ja ratkaisujen tuki

  Ota yhteyttä ratkaisukonsultteihimme, jos sinulla on kysymyksiä nykyisistä Ricoh-palveluistasi.

 • Asiakkuus- ja laskutustuki

  Ota meihin yhteyttä täällä, jos sinulla on Ricoh-asiakkuuttasi koskevia kysymyksiä

Where to buy

Myyntipisteet

Löydä lähin Ricoh-myyntipiste. He auttavat sinua löytämään tarvitsemasi palvelut, ratkaisut ja tuotteet.

Ricoh offices

Ricoh-toimipisteet

Tutustu lähimpään Ricoh-toimipisteeseen


alt text

Uramahdollisuudet

Tutustu alueesi vapaisiin työpaikkoihin ja työntekijöiden koulutusmahdollisuuksiin.

 • Sijoittajasuhteet

  Tietoja taseestamme, vuotuisesta kasvustamme ja tavoitteistamme selkeästi luettavassa muodossa, sekä tietoja tulevista tapahtumista ja sijoittajatapaamisista.