business processes

Ulkoista toistuvat tehtävät ja keskity ydinliiketoimintaasi

Liiketoimintaprosessit

Minkä tahansa liiketoiminnan johtamiseen liittyy jonkin verran toistuvaa tekemistä ja toiminnan kannalta olennaisia hallinnollisia tehtäviä, kuten laskutus, tulostus, skannaus ja postitus.    
 
Ulkoistamalla keskeiset asiakirjaprosessisi ammattilaislaitteistoihin ja pilvipohjaisiin palveluihin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.   
 
Ricohin liiketoimintaprosessipalvelut poistavat työvoimaa vaativat asiakirjanhallintatehtävät käsistäsi ja mahdollistavat siirtymisen paperittomaan työskentelyyn.
 • Vahvista asiakaskokemusta
 • Nopeuta digitaalista muutosta
 • Optimoi liiketoimintaprosessit
 • Paranna tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä
 • Helpota vaatimustenmukaisuuden noudattamista
 • Pienennä pääomakustannuksia

Meillä on yli 80 vuoden kokemus asiakkaidemme tärkeimpien asiakirjojen ja työnkulkujen hallinnasta. Koneoppimiskykyämme käyttämällä ja asiantuntemustamme ja asiakkaidemme näkemyksiä hyödyntämällä parannamme tarkkuutta, lisäämme automaatiota ja tarjoamme nopeamman tuoton investoinneille.

Ratkaisut ja palvelut

Laskujen automatisointipalvelut

areo

Kassavirran ja taloudellisten raporttien hallinnointi

Paperilaskut ja niiden manuaalinen käsittely voivat johtaa laskujen ja maksujen hitaisiin hyväksymisiin, läpinäkyvyyden puutteeseen ja epätarkkaan raportointiin.    
 
Organisaatioiden on lyhennettävä maksuaikoja likviditeetin lisäämiseksi. Niiden on myös noudatettava muuttuvaa verolainsäädäntöä ja varmistettava riittävä raportointi, jotta ne voivat tehdä tietoisempia päätöksiä. Samalla on lisättävä tehokkuutta.    
 
Laskuautomaatiopalvelumme avulla voit käsitellä, hyväksyä ja arkistoida kaikki saapuvat laskut. Se vähentää manuaalisia tehtäviä, parantaa tarkkuutta ja nopeuttaa käsittelyä viisinkertaisesti.    
 
Myyntisaamisten puolella yhteys monikanavaiseen pilvipohjaiseen myyntilaskutuspalveluumme mahdollistaa normaalin fyysisen laskutuksen sekä kansainvälisen lainsäädännön mukaisen sähköisen laskutuksen. Se toimii sekä valtion verkoissa että avoimissa ja suljetuissa yritysverkoissa.     
 
Tehosta laskutusta 
 • Hallinnoi laskutusta helpommin, tuo läpinäkyvyyttä kassatilanteeseesi, minimoi maksamiseen kuluva aika ja lyhennä käyttöpääoman hallintaan liittyviä viiveitä 
 • Varmista ulkomaan verkkolaskutuksen vaatimusten noudattaminen  
 • Lisää joustavuutta ja skaalautuvuutta 
 • Hallitse kustannuksia palvelutilausmallin kautta 
 • Siirry hallitusti fyysisestä laskutuksesta digitaaliseen
Tutustu tarkemmin

Postihuonepalvelut

areo

Vähennä työvoimaa ja kustannuksia

Korkeiden työvoimakustannusten vuoksi manuaaliset, paperipohjaiset postihuoneprosessit tulevat kalliiksi ja sisällön läpinäkyvyyden puute heikentää tuottavuutta koko organisaatiossa. Manuaaliset prosessit ovat myös alttiita inhimillisille virheille ja riittämättömälle tietoturvalle.   
 
Managed Mailroom - palvelumme avulla voit optimoida viestintää, vähentää postin manuaalista käsittelyä ja varmistaa toimituksen työntekijöille minne tahansa. Tarjoamme yhden lähteen postin hallintaan. Keskitämme ja sujuvoitamme kaikkien saapuvien ja lähtevien pakettien syöttämisen ja seurannan koko organisaatiossasi ja varmistamme täydellisen jäljitettävyyden ja vaatimustenmukaisuuden.     
 
Automaatioteknologian avulla annamme yrityksellesi mahdollisuuden käyttää palveluita mistä tahansa ja milloin tahansa.
 • Säästä aikaa ja pienennä postin käsittelykuluja 
 • Vähennä inhimillisiä virheitä
 • Varmista nopeampi pääsy asiakirjoihin
 • Tue henkilöstön joustavaa työskentelyä
 • Nopeuta reagointikykyä asiakkaiden pyyntöihin useissa kanavissa
Tutustu tarkemmin

Ulkoistuspalvelut

areo

Vapauta henkilökuntasi toistuvista tehtävistä

Monien organisaatioiden on tulostettava ja lähetettävä suuria määriä markkinointi- ja viestintämateriaalia. Se vaatii erikoislaitteita ja asiantuntemusta sekä fyysistä tilaa, joita monilla yrityksillä ei kustannussyistä ole. Ajan tasalla pysyminen uusimmasta teknologiasta asettaa myös omat haasteensa.    
 
Monikanavaisissa ulkoistuspalveluissamme käytetään uusinta teknologiaa ja asiantuntevaa henkilökuntaa tulostamisen, postinkulun ja arvonlisäveron optimointiin sekä asiakasviestintään eri digikanavissa. 
 • Vahvista prosesseja ja vähennä inhimillisiä virheitä 
 • Säästä markkinointi- ja viestintäkuluissa merkittävästi 
 • Lisää ketteryyttä ja reagointikykyä ja luo parempi asiakaskokemus  
 • Käytä innovatiivisia ominaisuuksia viestinnän tehostamiseen  
 • Tuo tieto helpommin saataville    
Yhdistämme maailmanluokan laitteistot ja ohjelmistot ja asiantuntevan henkilöstön konsultoinnissa, toteutuksessa ja toimittamisessa. Monien vuosien ajan ja tuhansien asiakkaiden kanssa hienosäädetty prosessimme mahdollistaa hallitun tai kokonaan ulkoistetun palvelun paikan päällä, sen ulkopuolella tai pilvessä – omia työntekijöitäsi tai meidän henkilökuntaamme hyödyntäen.
Ota yhteyttä

Tulostus- ja skannauspalvelut

areo

Käsittele saapuvat ja lähtevät asiakirjasi tehokkaammin

Kaikilla suurilla organisaatioilla on asiakirjoja, jotka kulkevat useiden kanavien kautta. Kustannusten vähentämiseksi ja tuottavuuden lisäämiseksi monet siirtyvät paperittomaan työskentelyyn ja digitoivat kaikki asiakirjansa ja kaiken viestintänsä, mukaan lukien hakemuslomakkeet, toimintaperiaatteet, sopimukset.    
 
Täysin muokattavissa olevien hallittujen tulostus- ja skannauspalveluidemme avulla voit ulkoistaa asiakirjojen digitalisoinnin ja optimoida saapuvat ja lähtevät prosessit.    
 
Tuotantokeskuksemme sijaitsevat ympäri maailmaa. Niissä skannaamme saapuvat asiakirjasi, tuomme ne suojatulle vyöhykkeelle, lajittelemme ne osaston tai toiminnon mukaan ja digitoimme ja indeksoimme ne, jolloin ne ovat helposti kaikkien saatavilla.    
 
Voit myös lähettää asiakirjoja painoon suojatussa ympäristössä, jossa ne tallennetaan oikeaan muotoon palvelimillemme ja lähetetään haluamaasi kanavaa pitkin oikeaan osoitteeseen.    
 • Käsittele asiakirjoja nopeammin ja turvallisemmin 
 • Lisää ketteryyttä ja asiakkaiden reagointikykyä 
 • Tuo tiedot helpommin saatavilla mistä tahansa 
 • Varmista vaatimustenmukaisuus 
 • Tue liiketoiminnan jatkuvuutta
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää