Digitaalinen Tyotila
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialta

Vaivatonta yhteistyötä missä tahansa työntekijäsi työskentelevätkin

Digitaalinen työtila

Työskentelypaikkamme ja -tapamme ovat muutoksessa; hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot valtaavat alaa perinteisiltä työtavoilta nyt ja tulevaisuudessa. Yhdessä uuden ja kehittyvän teknologian kanssa ne vaativat entistä vahvempaa keskittymistä viestintään ja yhteistyöhön.    
 
Tarvitsemasi asiantuntemus ja visio
Lähestymme digitaalisten työtilojesi suunnittelua, integrointia ja tukemista kokonaisvaltaisesti, koska haluamme edistää työntekijöiden sitoutumista ja auttaa sinua nostamaan yrityksesi seuraavalle tasolle. Meillä on kattava valikoima erilaisia ratkaisuja ja mahtavat sopimuskumppanit tulostuksen, viestinnän ja työtilanhallinnan ekosysteemeissä. Asiantuntemuksemme avulla nostat digitaalisen työtilasi uusiin korkeuksiin ja visiomme avulla toteutat ja skaalaat tulevaisuuden työtilaasi, olitpa sitten pieni, keskikokoinen tai suuri yritys.
image

55 % työntekijöistä suoriutuu työstänsä erinomaisesti, kun heille tarjotaan selkeää joustoa sen suhteen missä, milloin ja kenen kanssa he työskentelevät.

Ricohin kokemus ja tietotaito digitaalisista työtiloista varmistaa, että tiimisi yhteistyö on vaivatonta ja että tiimin jäsenillä on työkalut menestyksen tekemiseen.    
 
Hybridityössä on kyse saumattoman digitaalisen kokemuksen tarjoamisesta työntekijöille missä tahansa he ovatkaan.    
 
Parhaat palat fyysisestä ja etätyöpaikasta 
Hybridityössä säilytetään fyysisen työpaikan parhaat ominaisuudet, jotka yhdistetään etä- ja verkkotyön parhaiden ominaisuuksien kanssa. Haasteena on löytää oikea tasapaino työntekijöiden toiveiden (joustavuus, ketteryys, liikkuvuus) ja IT-tarpeiden (turvallisuus, vaatimustenmukaisuus, standardoidut prosessit) välillä.    
 
Luodaan yhdessä digitaalinen työtilasi 
Autamme tiimiäsi saavuttamaan loistavia tuloksia ja luomme kaikkia työntekijöitä vahvistavia kokemuksia. Aloitamme kartoittamalla perusteellisesti nykyisen työvoiman ja teknologian sekä toiveet siitä, mitä tulevilla työtiloilla halutaan saavuttaa. Suunnittelemme, määritämme, otamme käyttöön ja huollamme digitaalisia työtilojasi yhdessä tiimiesi kanssa kaikkialla maailmassa – ja luonnollisesti skaalaudumme kasvun mukana. 

Huippuosaamisalueemme

Tulostuspalvelujen ylläpito

areo

Tulostamisen uusi aikakausi

Innosta henkilöstöäsi luomaan, tallentamaan, tulostamaan ja hyödyntämään tietoa entistä tehokkaammin. Optimoi tietoekosysteemisi prosessit ja teknologia. Vähennä sisäisten resurssien työtaakkaa ja saavuta operatiivisia säästöjä.
Lue lisää

Viestintä- ja yhteistyöratkaisut

areo

Paranna tiimisi työskentelyä

Yhdistä ihmisiä ja tee yhteistyötä vaivattomasti eri ryhmien, työtilojen ja maantieteellisten alueiden välillä luokkansa parhaiden ääni-, video- ja interaktiivisten näyttöteknologioiden avulla. Luo parempia kokemuksia työnteosta ja sitouta sekä työntekijöitä että asiakkaita.
Lue lisää

Työpaikan hallintapalvelut

areo

Lisää tuottavuutta saumattomalla käyttökokemuksella

Päästä työvoimasi kaikki potentiaali valloilleen missä ja milloin tahansa. Asiantuntevat tukipalvelumme ylläpitävät ja parantavat operatiivisia toimintojasi. Ne myös varmistavat, että tiimilläsi on kaikki mitä he tarvitsevat huippuosaamisensa näyttämiseen missä tahansa mittakaavassa.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää