Liiketoiminta Prosessien Hallinta
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoituna menestykseen

Yhdistetyt, automatisoidut, kokonaisvaltaiset työnkulut

Liiketoimintaprosessien hallinta

Perinteisten prosessien ja manuaalisten askareiden ei enää tarvitse estää henkilöstösi kehittymistä. Teknologia sujuvoittaa yrityksesi keskeisten tehtävien suorittamista – joko dynaamisten sovellusten ja pilviratkaisujen käyttöönoton tai ulkoistuksen avulla.     
 
Yksinkertaista prosessejasi
Ricoh optimoi liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi voi työskennellä paremmin, nopeammin ja tuottavammin. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea koko yrityksesi prosessien selkeyttämiseen ja sujuvoittamiseen. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja paljastaa piilevät mahdollisuudet.
image

20 % koko organisaation tuottavuudesta menetetään dokumentoinnin ja työnkulun tehottomuuden vuoksi.

Ricohin liiketoimintaprosessien hallintaratkaisujen avulla voit automatisoida manuaalisia, toistuvia tehtäviä ja vapauttaa aikaa lisäarvoa tuottavalle työlle.   
 
Manuaaliset, toistuvat tehtävät tuovat tehottomuutta liiketoimintaprosesseihin. Automaatio korjaa tämän suoraan minimoimalla virheet ja nopeuttamalla työnkulkua.    
 
Automatisointi myös lisää työntekijöiden sitoutuneisuutta, koska se vähentää rutiinitehtäviin kuluvaa aikaa ja vapauttaa ihmiset keskittymään mielenkiintoisempaan toimintaan, mikä puolestaan parantaa työtyytyväisyyttä ja viime kädessä tuottavuutta.    
 
Käytä älykästä automaatiota kaikkialla
Pidä tiimisi sitoutuneena ja motivoituneena helpommin, nopeammin ja kustannustehokkaammin. Tutustumme aluksi yrityksesi tarpeisiin, prosesseihin ja henkilöstöösi. Sen jälkeen suunnittelemme tiiviissä yhteistyössä tiimiesi kanssa digitaalisia työnkulkuja, jotka soveltavat älykästä automaatiota koko yrityksessäsi. Työvoimavaltaisten tehtävien hallinta ja seuranta helpottuu huomattavasti. 

Huippuosaamisalueemme

Prosessien automatisointi

areo

Vähennä inhimillisiä virheitä ja lisää tehokkuutta

Mahdollista hybridityö ja paranna päätöksentekokykyäsi keskeisten prosessien automatisoinnilla, työn tarkkuuden lisäämisellä, nopeammilla vastauksilla sekä reaaliaikaisella raportoinnilla.
Lue lisää

Liiketoimintaprosessipalvelut

areo

Ulkoista liiketoimintaprosessit täysin ja säästä aikaa

Ulkoista liiketoimintaprosessisi ja vapauta resursseja keskittyäksesi ydinliiketoimintasi tavoitteisiin. Tarjoamme täyden valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua parantamaan tuloksia ja hallitsemaan kustannuksia.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä