Yrityspalvelu
JOHDA TYÖN MUUTOSTA

Työkalut, teknologiat ja asiantuntemus, joita tarvitset vastataksesi tulevaisuuden työelämän vaikeimpiin haasteisiin

Yritysratkaisumme

Teknologia muuttaa tapaasi työskennellä. Se muuttaa tiimiesi tapaa tehdä yhteistyötä, palvella asiakkaitasi, suojella liiketoimintaa ja edistää kasvua.    
 
Opastamme sinua jokaisessa vaiheessa   
Ricoh varmistaa että muutos on myönteinen asia tiimillesi ja yrityksellesi. Uskomme että se lisää työntekijöiden sitoutumista, vapauttaa heitä innovoimaan herkemmin, parantaa tietoturvaa ja edistää kestävää kehitystä. Opastamme sinua matkan jokaisessa vaiheessa ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan. 
Leading Change at Work Video Cover.jpg

Työnteon tavat ovat murroksessa

Me Ricohilla autamme ihmisiä työskentelemään ilman kompromisseja. Tämä tarkoittaa sitä, että tietoturva on kunnossa ja oikea tieto ja teknologia ovat aina saatavilla ja kaikkien käytettävissä.

Ratkaisut ja palvelut

digital workspace

Digitaalinen työtila

Työssä on kyse siitä mitä teet, ei siitä missä työtäsi teet. Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.
Vapauta tiimisi potentiaali
cloud solutions and IT infrastructure services

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarvitset selkeän vision, jotta saat täyden hyödyn pilvestäsi. Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla modernisoit ja konsolidoit IT-infrastruktuurisi, automatisoit työkuormia ja kehität liiketoimintaprosessejasi.
Ota täysi hyöty irti pilvestä
business process management solutions and services

Liiketoimintaprosessien hallinta

Kun automatisoit manuaaliset työvoimaa sitovat tehtävät, yrityksesi toimii tarkasti kuin kellokoneisto. Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.
Sujuvoita yrityksen prosessit ja työnkulut
cybersecurity strategy, services and solutions

Kyberturvallisuus

Puolustaudu kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä ydinliiketoimintaasi suojaavilla ratkaisuilla ja palveluilla. Johtavan kyberturvaosaamisen avulla autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi sekä kasvamaan luottavaisin mielin.
Havaitse, ennusta ja estä kyberhyökkäykset
digital customer experience

Digitaalinen kokemus

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graphic Arts

Graafinen viestintä

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Ricoh_Gartner_Magic_Quadrant.jpg

Ricoh on mukana 2021 Gartner Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Eurooppa -raportissa

Lataa raportti täältä

Kansainvälisesti luotettu kaikilla toimialoilla

Case study

nwg italia ricoh case study

Luotettava, aina saatavilla oleva palvelu

NWG toimii korkean suorituskyvyn palvelimiin, tallennus- ja varmuuskopiointijärjestelmiin perustuvassa uudessa infrastruktuurissa, joka varmistaa palvelujen jatkuvan saatavuuden.
Lataa tapaustutkimus

CASE STUDY

Case Universiteit Utrecht

Innovaatioihin sitoutunut

NH Hotel Group halusi parantaa asiakas- ja palveluliiketoiminnan tehokkuutta. Kumppanuus Ricohin kanssa johti yhteistyötä lisäävien kokoushuonepalveluiden järjestelmään.
Lataa tapaustutkimus

Case Study

royal floraholland uses docuware

Royal FloraHollandin työnkulkujen optimointi

Royal FloraHolland valitsi Docuwaren, koska se tarjoaa täydellisen arkistoinnin, kattavan haun ja täydelliset yhteensopivuustoiminnot SaaS-mallilla.
Lataa tapaustutkimus

Case study

sb hotels and cybersecurity

Kriittisten tietojen suojaaminen kyberuhkia vastaan

SB Hotels otti Ricohin kanssa käyttöön kyberturvallisuusalustan, joka suojaa arkaluonteisia tietoja, pienentää sääntelyriskiä ja vähentää hallinnon työmäärää.
Lataa tapaustutkimus

TAPAUSTUTKIMUS

CBI digital tools for the workplace

CBI luo huippuluokan työtilan

Autoimme The CBI:tä ottamaan käyttöön innovatiivisia digitaalisia työkaluja, jotka parantavat työpaikkaa, parantavat jäsenpalveluita ja varmistavat työntekijöiden turvallisuuden.
Lataa tapaustutkimus

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä