Pilvi Infrastruktuuri Palvelut
Pilvi-infrastruktuuripalvelut

Selkeytä. Automatisoi. Optimoi.

Pilvi-infrastruktuuripalvelut

Useimmat yritykset investoivat rahaa ja resursseja pitääkseen IT-järjestelmänsä ajan tasalla ja yhteensopivina. Pilvi tarjoaa parempaa skaalautuvuutta, joustavuutta ja ketteryyttä. Ne kaikki ovat perustavanlaatuisia ominaisuuksia, joita yritykset tarvitsevat digitaaliseen muutokseen ja kilpailukyvyn säilyttämiseen. Sopeutuvuus ja innovatiivisuus ovat olennaisia kestävyyden ja kasvun varmistamisessa, ja samalla pilvi auttaa vähentämään monimutkaisuutta ja optimoimaan kustannuksia.    
 
Skaalautuvat, hallitut pilviratkaisut  
Monipilvi- ja hybridipilvipalveluiden yhdistelmämme tukee kaikkia yrityksesi tarpeita ja konsulttimme määrittelevät kanssasi pilvimatkasi tavoitteet.  
Suunnittele, ota käyttöön ja siirry monipilvi- tai hybridipilviratkaisuun
  • Paranna joustavuutta ja turvallisuutta  
  • Lisää liiketoiminnan ketteryyttä  
  • Lisää tuottavuutta  
  • Pidä tietosi suojattuna
Tarjoamme skaalautuvia, hallittuja pilviratkaisuja. Brändin huomioiva lähestymistapamme tarkoittaa, että työskentelemme sellaisten alustojen ja järjestelmien kanssa, jotka sopivat juuri sinun erityistarpeisiisi ilman rajoituksia. 

Ratkaisut ja palvelut

Pilvi, hosting ja datakeskus

areo

Vauhdita liiketoimintaasi täydellisillä pilviratkaisuilla

Digitaalisuuden lisääntyminen datasta laitteisiin aiheuttaa yrityksille myös häiriöitä. Monilta puuttuu infrastruktuurin ketteryys ja joustavuus, joita tarvitaan järjestelmien konsolidointiin, automatisointiin, standardointiin ja virtualisointiin.    
 
Hybridi, on-premise vai pilvi
Autamme yrityksiä voittamaan haasteet ottamalla käyttöön oikean yhdistelmän hybridipilviratkaisuja – paikan päällä tai pilvessä – ja tarjoamalla tehokkaan, skaalautuvan ja turvallisen infrastruktuurin    
 
Toimitusverkosto, asiantuntijuus ja IT-tuki
Meillä on paikallinen ja kansainvälinen toimitusverkosto ja sertifioidut teknologia-asiantuntijat. Tarjoamme luotettavaa ja reagoivaa IT-tukea operaatioidesi laajuudesta riippumatta. 
Ota yhteyttä

Pilven hallinta ja orkestrointi

areo

Varmista, että pilviratkaisusi toimii harmonisesti

Pilvi-infrastruktuuri kasvaa ja alkaa vallata alaa monissa organisaatioissa, mikä tekee yritykset ketterämmiksi ja kyvykkäämmiksi vastata lisääntyneestä työmäärästä. Mutta pilvi voi myös tehdä työprosesseista monimutkaisempia sekä yksityisissä että julkisissa pilvissä.    
 
Pääsy kaikkiin suurien pilvitoimittajien pilviin
Ota IT-infrastruktuurisi ja pilviympäristösi jokainen osa hallintaan pilvihallinnan ja -orkestroinnin avulla. Teemme yhteistyötä kaikkien tärkeimpien pilviratkaisujen toimittajien kanssa, mukaan lukien Microsoft Azure, AWS ja Google Cloud. Ammattitaitoinen tiimimme tukee sinua räätälöidyn ratkaisun kehittämisessä ja kaiken pilviympäristön hallinnan keskittämisessä.
Ota yhteyttä

Migraatiopalvelut

areo

Minimoi yrityksesi riskit ja häiriöt

Pilvi-infrastruktuuri tarjoaa monia etuja, mutta kaikki tiedot tai sovellukset eivät välttämättä sovellu siirrettäväksi. Asiaa on mietittävä monelta kantilta, mm. liiketoiminnan jatkuvuuden, turvallisuusriskien ja resurssien ja toisaalta vanhojen järjestelmien ja sovellussuunnittelun näkökulmasta.    
 
Asiantuntevaa konsultointia joka vaiheessa
Analysoimme kanssasi sovellusympäristösi, autamme valitsemaan oikean pilvipalvelualustan ja pienentämään riskejä, joille voit altistua siirron aikana ja sen jälkeen. Asiantuntijamme varmistavat, että siirtymä on nopea ja kustannustehokas eikä nykyinen liiketoimintasi häiriinny. 
Ota yhteyttä

Kustannusten optimointipalvelut

areo

Säästä kustannuksissa ja kasvata voittoa

Hallitse infrastruktuuri-investointejasi
Pilvi-infrastruktuurien kasvaessa myös organisaatioiden kustannukset kasvavat – ja koska olemassa olevien vanhojen ympäristöjen ylläpitämiseen on varattu rajalliset budjetit, resursseja ei aina käytetä tehokkaasti.     
 
Säästä kustannuksissa, kasvata voittoa 
Hallitse infrastruktuuri-investointikulujasi ja suorituskykyäsi automaattisen ohjausnäkymän ja raportointityökalun avulla, saat  täydellisen yleiskatsauksen pilvestäsi. Asiantuntijamme laativat joustavan, pitkän aikavälin toimintasuunnitelman, jonka avulla hallitset kustannuksia ja kasvatat liiketoimintaa ja voittoja.  
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää