Avoimet työpaikat
About us

Työskentele meillä

Edistä uraasi Ricohilla

Työskentely Ricohilla

Kun tulet töihin Ricohiin, olet osana yritystä, johon ovat tervetulleita kaikki ihmiset ideoineen taustoista riippumatta. Olemme sitoutuneet vahvasti osallisuuteen ja juhlistamme monimuotoisuutta – luomme ympäristön, jossa jokainen kokee voivansa vaikuttaa positiivisesti työyhteisöön ja saavuttaa työn ilon Työ tekijäänsä innostaa -visiomme mukaisesti.  

Missiomme ja visiomme kuvaavat tulevaisuutta, jonka haluamme antaa työntekijöillemme ja asiakkaillemme:
Me Ricohissa annamme yksilöille mahdollisuuden tuntea työniloa ymmärtämällä ja muuttamalla ihmisten työtapoja, jotta voimme vapauttaa heidän potentiaalinsa ja luovuutensa kestävän tulevaisuuden toteuttamiseksi.

Missiomme ja visiomme yhdessä arvojemme kanssa muodostavat Ricoh Wayn – yritysfilosofiamme, joka ohjaa kaikkea toimintaamme käytöstavoistamme lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Urakehitys

Kannustamme työntekijöitämme oppimaan ja kehittämään taitojaan ja tarjoamme heille mahdollisuuksia edetä urallaan Ricohiilla sisäisissä ohjelmissamme.

Tekniset koulutusohjelmat

areo

SCALA – digitaalisten kykyjen kehittämisohjelmamme

SCALA on 9 kuukauden ohjelma, joka tarjoaa tiimin jäsenille erityistä teknistä asiantuntemusta ja alan tunnustettuja akkreditointeja tukeakseen uutta ja kehittyvää digitaalista palveluvalikoimaamme.

Myynnin koulutusohjelmat

areo

Vahvistaa myyntitiimiä digitaalisilla taidoilla

Arvon myyminen 2.0. Digitaaliset palvelut

Antaa myyntitiimille oikean asenteen sekä tarvittavat digitaaliset tiedot ja taidot, joiden avulla myyjät voivat tarjota lisäarvoa asiakkaille. Aiheet on valittu huolellisesti ja ne luovat luottamusta digitaaliseen, kaupalliseen ja sosiaaliseen myyntiin ja tarjoavat samalla keskeistä tietoa ratkaisuistamme.


Ricohin Enhancer -myyntimetodologia
Myyntiarvo-ohjelman lisänä Enhancer auttaa ihmisiä tulemaan asiakkaidensa asiantuntijoiksi. Metodologia antaa tiimillemme taidot tarjota räätälöityjä ratkaisuja organisaation monimutkaisiin haasteisiin.

Johtamisohjelmat

areo
Meillä on useita sisäisiä ohjelmia , joka on suunnattu johtotehtävissä oleville työntekijöille, jotta he voivat kehittää omia taitojaan ja antaa tiimeilleen mahdollisuuden kehittää tiimin omia taitoja.

INvolve 
Valmennustaitojen edistäminen johtajuuden kehittämiseksi
Ohjelmamme edistää johtajuuden kehittämistä kaikilla tasoilla. Se keskittyy valmennustaitoihin, jotka auttavat tuottavien ja mielekkäiden keskustelujen luomisessa työntekijöidemme ja heidän esimiestensä välillä.
 
Aurora 
Ohjelma naisjohtajien voimaannuttamiseksi
Keskitymme tukemaan naisjohtajia heidän uransa eri vaiheissa ja autamme verkostojen kehittämisessä, täyden potentiaalin saavuttamisessa ja muiden inspiroimisessa.
 
Horizon 
Johtotason työntekijöidemme valmiuksien kehittäminen
Horizon nopeuttaa johtotason johtajiemme kehitystä ja Ricohin muutosta auttamalla samalla ihmisiä, asiakkaita ja yhteisöjä.
 
MIRAI 
Maailmanlaajuinen ohjelma digitaalisten palveluiden johtajille
Maailmanlaajuinen johtajuusohjelmamme, jonka tavoitteena on vahvistaa seuraavan sukupolven digitaalisten palveluiden johtajia, tehostaa johtajuuden osaamisvalikoimaamme ja rakentaa globaalia, yhdessä kehittyvää yhteisöä.

PowerSkills -koulutus

areo

Kehitä tietämystäsi digitaalisesta ekosysteemistämme

Tämä taitopohjainen ohjelma keskittyy tärkeimpiin digitaalisiin verkkoalueisiin, jotka ovat tiiviisti linjassa Ricohin vision kanssa digitaalisesta ekosysteemistämme, mukaan lukien pilvilaskenta, data ja tekoäly, kyberturvallisuus ja ohjelmistokehitys, Sen avulla vahvistamme työvoimaamme ja varmistamme, että pysymme teknologian kehityksen kärjessä.

Jatkuva verkko-oppiminen

areo

iLearn-kurssit – oppimismahdollisuuksia kaikille työntekijöille

Kaikilla työntekijöillämme on pääsy iLearniin – oppimisen hallintajärjestelmäämme. Sieltä löytyy yli 60 000 erilaista oppimismateriaalia, mukaan lukien kurssit, opintomatkat, videot, kirjat, työnhakuavut ja itsearvioinnit useista eri aiheista, kuten asiakaspalvelusta, rahoituksesta, hyvinvoinnista, IT:stä, viestinnästä, esiintymistaidoista ja monista muista. Voit myös suorittaa tunnustettuja sertifiointeja aiheista kuten Prince2 ja ITIL.
Ricoh Internship programme

Harjoittelupaikat

12 kuukauden harjoitteluohjelmamme on suunnattu ylioppilaaksi valmistuneille (välivuosi) tai yliopisto-opiskelijoiden harjoitteluun. Ohjelmassa jokainen harjoittelija saa akkreditoinnit ja voi kehittää sekä teknisiä valmiuksiaan että pehmeitä taitojaan työskennellessään monikulttuurisessa eurooppalaisessa ympäristössä. He saavat myös sananvaltaa hankkeissa, joihin he osoittavat intohimoa.
 
Pyrimme luomaan ohjatun, joustavan ja yhteistyökykyisen kulttuurin, jossa harjoittelijoita rohkaistaan ottamaan henkilökohtaista vastuuta ja osallistumaan molemminpuoliseen viestintään.

HR- ja rekrytointipalkinnot

Tutustu viimeaikaisiin alan johtaviin palkintoihimme aloitteistamme, jotka koskivat rekrytointia ja henkilöstöresursseja: 
  • Talent Management Award – Personnel Today Awards 2021
  • Best Internal Recruitment Strategy – FIRM Awards
  • Pioneer Award – Ricoh Global HR Awards
  • Future of Work: Human Capital Management SuperNova Awards
  • Women in Sales Awards (WISA) 2021
  • NID ‘Top 100 Internship

Tule meille töihin

Tutustu uramahdollisuuksiin

Tutustu uramahdollisuuksiin ja hyödynnä koko potentiaalisi työntekijöillemme tarjoamillamme kasvuohjelmilla.

Uramahdollisuudet