Kyberturvallisuus
kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Havaitse, ennusta ja estä kyberhyökkäykset

Kyberturvallisuus

Internetiä käyttävillä laitteilla on suuri rooli muutoksessa, jossa luodaan parempia ja tuottavampia työympäristöjä. Samalla ne kuitenkin ovat haavoittuvia kyberhyökkäyksille. Koska yhä useammat hybridikäyttäjät luottavat mobiililaitteisiin ja mahdollisesti haavoittuviin IT-verkkoihin, tarvitset kattavan, yrityksesi toimintatapoihin sisällytetyn kyberturvallisuusstrategian.    
 
Rakenna tietotekniikkasi resilienssiä
Autamme sinua hyökkäämään kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvapalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi. Johtava kyberturvaosaamisemme auttaa sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.
image

47 % yrityksistä, jotka tällä hetkellä käyttävät digitaalista työpaikkateknologiaa, sanoo että heidän suurin haasteensa on suojella liiketoimintaa kasvavilta turvallisuusriskeiltä.

Kyberturvaratkaisujemme avulla tietosi, yrityksesi ja henkilökuntasi ovat kaikki suojassa, riippumatta siitä, missä ja miten he työskentelevät.    
 
Useimmat organisaatiot tietävät, että niiden on omaksuttava uusia tekniikoita ja innovoitava jatkuvasti pysyäkseen kilpailukykyisinä. Kilpailu hajautettujen digitaalisten kosketuspisteiden käyttöönotosta tarjoaa kuitenkin myös useita mahdollisuuksia kyberrikollisille, jos kosketuspisteitä ei hallita asianmukaisesti.    
 
Turvallisuuskulttuurin luominen suunnittelemalla
Kyberturvallisuutta mietitään liian usein liian myöhään, ja se on monesti vain tarkistuslista eikä kokonaisvaltaisesti rakennettu systeeminsisäinen jokaista teknologiapohjaista liiketoiminta-aluetta koskea ratkaisu. Tämän päivän tietoturvan kestävyyden puute voi johtaa huomisen haavoittuvuuteen, kun reaktiivinen lähestymistapa kyberturvallisuuteen ei ole tarpeeksi hyvällä tasolla.    
 
Tutkimusten mukaan tietomurrot maksavat yrityksille keskimäärin 4,24 miljoonaa dollaria (3,70 miljoonaan euroa). Jos organisaatiot haluavat torjua uhkia, niiden on luotava kestävä turvallisuusstrategia. Tämä edellyttää ennakoivaa, pragmaattista ja strategista lähestymistapaa, jossa otetaan huomioon riskit ja turvallisuus jokaisen uuden aloitteen alusta lähtien.    
 
Tulevaisuuden kestävä kyberresilienssi
Kun kyberturvallisuus asetetaan liiketoiminnan muutoksen ja innovaation keskiöön, se mahdollistaa luottamuksen järjestelmiin, suunnitelmiin ja tietoihin, jolloin voit ottaa enemmän riskejä ja johtaa muutoksia. Olitpa missä tahansa vaiheessa kybermatkaasi ja mitkä tahansa yrityksesi tavoitteet ovatkin, tarjoamme johtavia kyberturvallisuusratkaisuja ja -palveluita, joiden avulla rakennat kyberresilienssiä ja voit skaalautua luottavaisin mielin. 

Huippuosaamisalueemme

Kyberturvallisuuspalvelu

areo

Vahvista yrityksesi jokaisen osa-alueen resilienssiä

Suojelemme organisaatiotasi välittömiltä loppukäyttäjäuhkilta, kuten kiristysohjelmilta, tietojenkalastelulta ja haittaohjelmilta. Asiantuntijamme toteuttavat ja ylläpitävät räätälöityä tietoturvastrategiaasi. Ne tarjoavat älykkään ja kattavan valikoiman kyberturvallisuuspalveluita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi.
Lue lisää

Kyberturvallisuusratkaisut

areo

Vähennä riskiäsi ja altistumistasi haitallisille kyberuhkille

Vastaamme yritysympäristösi tietoturvatarpeisiin virustorjunta- ja sähköpostin suojausratkaisuilla. Ne suojaavat tiedostosi ja laitteistosi haitallisilta hyökkäyksiltä. Todennussuojaus pitää arkaluontoiset tiedot tiimisi sisällä. Tarjoamme täyden valikoiman ratkaisuja kyberresilienssisi vahvistamiseen.
Lue lisää

Hallitut kyberturvallisuuspalvelut

areo

Vähennä riskiäsi ja altistumistasi haitallisille kyberuhkille

Kokeneet konsulttimme arvioivat liiketoimintasi ja auttavat sinua tunnistamaan mahdolliset riskit, vähentämään välittömiä vaikutuksia ja estämään hyökkäyksiä pidemmällä aikavälillä. Koko organisaatiosi kattavan suojan ansiosta palvelumme antavat sinun keskittyä ydinliiketoimintaasi rauhallisin mielin.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä