Verkkopalvelut Ja Ratkaisut
Verkkopalvelut-ja-ratkaisut

Yhteydet, jotka vastaavat tarpeisiisi tänään ja huomenna

Verkkoratkaisut ja palvelut

Verkon kaatuminen, seisonta-aika, surkea suorituskyky ja kyberturvallisuuden haavoittuvuudet aiheuttavat vakavia häiriöitä organisaatioiden toimintaan. Haasteita kasvattavat entisestään etätyöskentely sekä verkkojen ja hajautettujen mallien monimutkaistuminen pilven käyttöönoton myötä.    
 
Liitettävyydestä ja tiedonkeruusta laitehallintaan  
Skaalautuva, joustava, turvallinen ja tehokas verkko on IT-infrastruktuurin välttämätön perusta. Liiketoimintaprosesseja ja asiakaspalvelua tukevat sovellukset vaativat laadukkaita verkkoja toimiakseen optimaalisesti. On mahdollistettava kaikki liitettävyydestä ja tiedonkeruusta laitteen hallintaan ja analysointiin – mistä tahansa, vain napin painalluksella.

Kattava valikoima verkkoratkaisuja ja palveluita: 
 • WAN  
 • LAN  
 • WLAN  
 • VPN 
 • SDWAN  
 • SDN  
 • Hybridiyhteydet  
 • Reunaverkot    
 
Analysoimme erityiset verkko- ja tietoturvavaatimukset rakentaaksemme räätälöidyn palvelun, joka täyttää kaikki yhteystarpeesi. Oikean ratkaisun avulla ylläpidät liiketoiminnan jatkuvuutta ja varmistat, että asiakkaasi saavat aina parhaan mahdollisen kokemuksen.

Ratkaisut ja palvelut

Liitettävyysratkaisut

areo

Häiriöttömät toiminnot

 Nykyisin hallitaan monimutkaisia sisäisiä ja ulkoisia suhteita useilla alustoilla ja kanavilla, joten luotettava verkkoyhteys on ratkaisevan tärkeä liiketoiminnan haasteiden ratkaisemisessa ja asiakastyytyväisyyden lisäämisessä.    
 
Analysoimme erityisiä yhteystarpeitasi ja rakennamme räätälöidyn verkkoinfrastruktuurin, jonka avulla voita ratkoa haasteitasi. Yhdistämme laitteesi, tietoturvasi, verkkosi, alustasi ja toimintosi. Rakennamme älykkäämmän, tulevaisuuden IT-ekosysteemin, jossa kaikki sujuu kuin vettä vaan – ja pysyt aina yhteyksissä.
Ota yhteyttä

Tietokeskusverkot

areo

Turvallisuutta ja suorituskykyä 24/7

Verkkolaitteet kehittyvät jatkuvasti, palveluntarjoajien määrä ja yhteenliitettävyystarpeet kasvavat, jolloin datakeskusten verkottaminen on entistä monimutkaisempaa.    
 
Tarvitset oikeat tiedot ja taidot suorituskyvyn, turvallisuuden ja kustannusten optimoinnin ylläpitämiseksi, muuten konesalin verkottumisesta voi muodostua IT-infrastruktuurisi pullonkaula.     
 
Reaaliaikainen seuranta ja hälytykset  
Datakeskusverkkopalvelumme tarjoavat infrastruktuurisi etähallinnan, reaaliaikaisia ohjausnäkymiä ja hälytysjärjestelmiä, jotka tunnistavat verkko-ongelmat jo varhaisten ilmoitusten perusteella ja pitävät sinut aina suojassa. 
 • Hallitsee palvelinkeskusten verkkoa 24/7/365  
 • Valvoo ennakoivasti 
 • Estää verkko-ongelmia  
 • Varmistaa järjestelmän saatavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää