Pilvi Infrastruktuuri
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealla

Kaikki tarvitsemasi pilvilaskenta- ja pilvipalveluratkaisut

Pilvi- ja infrastruktuuripalvelut

Yritykset ympäri maailmaa kiihdyttävät digitaalista muutostaan ja omaksuvat uusia strategioita vauhdilla. Tämän muutoksen katalysaattorina on pilvi. Hyvin hallittu pilvi-infrastruktuuri lisää ketteryyttä, tuottavuutta ja turvallisuutta sekä antaa yrityksille mahdollisuuden nostaa tavoitteet korkeammalle.    
 
Oikeat ratkaisut, suunnitelma ja tiimi
Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii muutakin kuin teknologiaa. Tarvitset hyvän suunnitelman ja tiimin sen toteuttamiseen. Oikeilla pilviratkaisuilla ja niiden hallintaan liittyvällä asiantuntemuksella voit modernisoida ja konsolidoida IT-infrastruktuurisi. Voit myös muuttaa liiketoimintaa ketterämmäksi, kustannustehokkaammaksi ja turvallisemmaksi samalla, kun tavoittelette seuraavan sukupolven innovaatioita.
image

2/3 yrityksistä sanoo, että he eivät ole saavuttaneet pilvialoitteiltaan odotettuja tuloksia.

Ricohin pilvi- ja infrastruktuuripalveluiden avulla saat luotettavan ja selkeästi määritellyn ratkaisun, joka mahdollistaa ketteryyden ja uudet innovaatiot.    
 
Pilvi vahvistaa keskeisten liiketoiminta-alueiden resilienssiä, verkkoyhteistyötä ja asiakkaiden sitoutumista virtuaalimaailmaan. Monet yritykset ovat huomanneet omakohtaisesti, kuinka tärkeä rooli pilvellä on yrityksen digitalisointiohjelmassa. Ne, jotka käyttävät "pilvi ensin" -lähestymistapaa, voivat innovoida nopeammin, luoda uusia tulovirtoja ja reagoida paremmin asiakkaiden tarpeisiin.    
 
Määritellään yhdessä paras lähestymistapa  
Teemme tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa ymmärtääksemme liiketoiminta- ja IT-strategiaasi, olemassa olevaa infrastruktuuriasi ja tavoitteitasi. Sillä ei ole merkitystä, käytätkö pilvipohjaista lähestymistapaa vai luotatko paikan päällä olevaan prosessointitehoon.   
 
Kehitä koko IT-infrastruktuuriasi  
Toteutamme, hallitsemme ja kehitämme koko IT-infrastruktuuriasi ja tuomme kansainvälisen kokemuksen paikan päälle. Voit hyödyntää laajaa teknistä asiantuntemustamme ilman lisäresurssien palkkaamista ja saat kattavan suunnitelman, joka huomioi sekä tämänhetkiset että tulevaisuuden tarpeesi.

Huippuosaamisalueemme

Pilvi-infrastruktuuripalvelut

areo

Selkeytä. Automatisoi. Optimoi.

Meillä on laaja asiantuntemus yksityisistä, julkisista ja hybridipilviympäristöistä. Monipilvi- ja hybridipilvipalveluratkaisujemme avulla tuomme liiketoimintaasi ketteryyttä, skaalautuvuutta, joustavuutta ja tehoa. Pidämme luonnollisesti myös tietosi suojattuna. Saat meiltä kaikki pilvilaskenta- ja pilvipalveluratkaisut, joita tarvitset menestyäksesi digitaalisessa muutoksessa ja pysyäksesi kilpailukykyisenä markkinoilla.
Lue lisää

IT-infrastruktuuriratkaisut ja -palvelut

areo

IT-infrastruktuurisi räätälöity huolenpito

Meillä on laaja kokemus laitteistoista ja ohjelmistoista, hallituista palveluista ja konsultoinnista. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan joustavan, skaalautuvan ja vankan IT-infrastruktuurin. IT-infrastruktuuriratkaisumme ja -palvelumme tarjoavat liiketoiminnan kannalta kriittisten IT-järjestelmien tehokkaan, turvallisen ja luotettavan hallinnan – ja vapauttavat potentiaalisi täyteen kukoistukseen.
Lue lisää

Verkkoratkaisut ja palvelut

areo

Yhteydet, jotka vastaavat tarpeitasi tänään ja huomenna

Nykyisin on tärkeämpää kuin koskaan, että IT-infrastruktuurin selkärankana on skaalautuva, joustava ja suojattu verkko. Suunnittelemme, otamme käyttöön, valvomme ja optimoimme yhteyksiäsi, joten verkkosi toimii saumattomasti, ylläpitää liiketoiminnan jatkuvuutta ja tarjoaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi aina parhaan käyttökokemuksen.
Lue lisää

Toiminnan jatkuvuus ja katastrofien palautus

areo

Älä anna minkään estää olennaisten prosessien ylläpitämistä

Siirtyminen etätyöhön ja hajautettuun yhteistyöhön tarkoittaa toiminnan ja tietoturvan jatkuvaa päivittämistä. Helposti käytettävä ja ammattitaidolla toimiva infrastruktuuri vähentää käyttämättömiin resursseihin liittyviä investointi- ja ylläpitokustannuksia sekä minimoi kriittisten prosessien keskeytykset. Autamme sinua maksimoimaan käytettävyyden ja saatavuuden, jotta saat yrityksesi nopeasti takaisin toimintakykyiseksi mahdollisen katastrofin jälkeen.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää