Hallitut Kyberturvallisuuspalvelut
cybersecurity

Kustannustehokas ja skaalautuva lähestymistapa asiantuntijakyberturvallisuuteen

Hallitut kyberturvallisuuspalvelut

Tietomurtojen ja muiden kyberturvallisuustapahtumien havaitseminen ja niiden estäminen on jatkuvaa, syklistä toimintaa. Uhkien kehittyessä IT-infrastruktuurit on mukautettava uusiin muuttujiin ja uusia tavoitteita ja toteutusstrategioita on määriteltävä jatkuvasti. Pula pätevästä kyberturvallisuushenkilöstöstä vain vahvistaa tätä haastetta.    
 
Kustannustehokas, vuorokauden ympäri toimiva kyberturvallisuus
Hallitut kyberturvallisuuspalvelumme tarjoavat ratkaisun näihin haasteisiin. Johtavat kyberturvallisuusasiantuntijamme valvovat ja hallitsevat verkkojesi ja laitteidesi kyberturvallisuutta. Ulkoistetussa tiimissäsi hyödynnämme työkaluja, asiantuntemusta, analyyseja ja kokemuksia, jotka on saatu tosielämän tapahtumista. Tarjoamme skaalautuvan ja kustannustehokkaan lähestymistavan ympärivuorokautiseen kyberturvallisuuteen.

Ratkaisut ja palvelut

Turvallisuustietojen ja tapahtumien hallinta (SIEM)

areo

Lyhennä vasteaikaa vaarallisen tapahtuman aikana

Yrittäessään murtautua verkkoon hyökkääjät saavat usein yliotteen, koska useimmat puolustukset ovat reaktiivisia eivätkä proaktiivisia. Hyvin hajautettu SIEM kerää ja analysoi lokeja ennakoivasti tunnistaakseen, milloin hyökkäys saattaa olla käynnissä, ja puolustautuakseen aktiivisesti hyökkäyksiä vastaan.     
 
Kokonaisvaltainen, dynaaminen äly
Hallittu SIEM-palvelumme tarkkailee, tunnistaa, luokittelee, tarkistaa ja varoittaa kyberturvallisuushäiriöistä. Se yhdistää useita tekniikoita ja tarjoaa kokonaisvaltaista ja dynaamista turvallisuutta sekä alati muuttavaa älykkyyttä ja reagointia tapahtumiin.    
 
Yhteensopiva, kattava SIEM
Palvelu on yhteensopiva useiden teknologioiden, kuten Palo Alton, Trendin, Forcepointin, ServiceNow:n ja Ciscon, kanssa. Palvelu ei ainoastaan luo automaattisesti IT-tukilippuja tietoturvahälytyksen sattuessa, vaan myös reagoi tapauksiin. SIEM-tukemme sisältää:     
 
Nopea korjaus
 • 24/7 reagointi huomattaviin kriittisiin tapauksiin  
 • Internet-portaalien, ohjausnäkymien ja tallennustilan korkea saatavuus  
 • Tapahtumien tunnistaminen ja luokittelu 
 • Välitön skaalaus IMAC:ien vastaanottamiseksi (asenna, siirrä, lisää, muuta fyysisille laitteille) 
 • Kriittisen tapahtuman ilmoitus alle 15 minuutissa; keskikokoinen tapahtuma alle tunnissa 
 • Vähentää vääriä positiivisia hälytyksiä käyttäjäkäyttäytymisanalyysin avulla 
 • Tarkistaa säännöllisesti olemassa olevat SIEM-säännöt ja suojaushälytykset
Ota yhteyttä

Palomuuri ja SASE-tietoturvapilvet (SASE)

areo

Rajoita ulkopuolista viestintää ja optimoi rajaturvallisuus

Koska hallittavia palomuureja on runsaasti eri valmistajien teknologioilla, monet yritykset kamppailevat palomuurin perushallinnan kanssa yrittäessään samalla säilyttää kehäverkon turvallisuuden ja eheyden. Oikeaa tasapainoa on vaikea saavuttaa, ja se vain vaikeutuu, kun organisaatio on jakautunut useisiin maihin ja  eri palomuuritiimeihin eri aikavyöhykkeillä.     
 
Kaikki verkon tietoturvapalvelut yhtyvät yhdeksi pilveksi
Gartnerin mukaan SASE  on ensisijainen tapa suojata organisaatio, joka on ottanut käyttöönsä pilviteknologiaa, eikä sillä enää ole staattista ja selkeästi määriteltyä kehäverkkoa. SASE:n ideana on, että kaikki verkon tietoturvapalvelut sulautuvat yhteen pilviarkkitehtuuriratkaisuun, joka on yhteinen kaikille käyttäjille sijainnista riippumatta.   
 
24/7/365 turvallisuus
Palomuuri- ja SASE-palvelumme tarjoavat asiantuntemusta palomuuriympäristösi ylläpitämiseen. Ne toimivat sujuvasti ja turvallisesti paikasta riippumatta. Erittäin ammattitaitoinen tiimi kokeneita palomuuri-insinöörejä on käytettävissä 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Näin varmistetaan parannettu tietoturva ja pienempi tunkeutumisriski sekä suojellaan sisä- ja ulkokehän turvallisuutta ja erottelua.     
 
Tarjoamme säännölliset raportit, jotka näyttävät kirjautumisyritykset, muutokset, päivitykset ja kaikkien laitteiden tilan. Ratkaisu sisältää:
 • Ohjelmiston määrittämä suuralueverkko (SD-WAN) 
 • Suojauksen olemassa oleville SD-WAN/MPLS-toteutuksille helpolla päivityksellä SD-WAN täysverkkoon kaikkialla maailmassa 
 • Etäpääsyn virtuaaliseen yksityiseen verkkoon kaikille toimistoille ja käyttäjille 
 • Zero Trust verkkopääsyn jokaiselle käyttäjälle - Palvelun laatukäytännöt 
 • DNS-suojauksen  
 • Suojatun verkkoyhdyskäytävän
Tutustu tarkemmin

Pääkäyttäjätunnusten hallinta (PAM)

areo

Varmista turvallinen pääsy kaikkiin yrityksen tietoihin

Ilman jäsenneltyä, jäljitettyä ja turvallista pääsyä tietoihin tunkeilija voi päästä käsiksi yrityksesi dataan. Kehittynyt etuoikeutettu pääsynhallintaohjelmisto voi turvata nämä omaisuudet, mutta PAM-ratkaisujen hallinta ja optimointi voi olla monimutkaista ja resursseja vievää ja se vaatii erityistaitoja.   
 
Täysin hallittu täyssuojaus  
Keskitymme käyttäjien tuotoksiin ja tehokkaaseen PAM-ohjelmiston hallintaan. Täysin hallittu PAM-palvelumme suojaa yrityksiä etuoikeutettujen valtuustietojen väärinkäytöltä.    
 
PAM-insinöörien omistautunut tiimi  
Palvelu on suunniteltu vaihtoehdoksi nykyisen henkilöstön palkkaamiselle tai uudelleenkoulutukselle. Se koostuu PAM-insinöörien ja uhka-analyytikoiden tiimistä, joka hallinnoi ja optimoi PAM:ia puolestasi. He auttavat hallitsemaan kustannuksia, lisäämään turvallisuutta ja vähentämään riskejä suojaamalla ja hallitsemalla kriittisiä etuoikeutettuja käyttöympäristöjä. 
Ota yhteyttä

Hallittu sähköpostin suojaus

areo

Minimoi haitallisten sähköpostien uhka

Kyberrikolliset lähettävät haitallisia sähköposteja, jotka sisältävät viruksia, haittaohjelmia, roskapostia, tietojenkalasteluhyökkäyksiä ja muita kyberturvallisuusuhkia. He luottavat siihen, että käyttäjät tekevät helppoja virheitä, kuten napsauttavat vaarallista linkkiä tai liitettä. Hallitut sähköpostin tietoturvapalvelut suojaavat yritystäsi luvattomilta tietomurroilta, luvattomalta käytöltä ja muilta sähköpostin tietoturvauhkilta.    
 
Hallitut, ylläpidetyt ja valvotut sähköpostitekniikat  
Managed Email Security -palvelumme käyttää ennakointia sähköpostiuhkien havaitsemiseen, analysoimiseen ja estämiseen jo ennen kuin ne saapuvat loppukäyttäjien postilaatikkoon. IT-tietoturva-asiantuntijamme hallitsevat, ylläpitävät ja valvovat sähköpostiteknologioitasi ja soveltavat tietoturvastrategioita, jotka pitävät sähköpostisi turvassa ja vapaana haitallisesta sisällöstä. Henkilökuntasi voi murehtia vähemmän ja keskittyä enemmän ydintehtäviinsä. 
Ota yhteyttä

Hallittu virustorjunta

areo

Optimoi virustorjuntajärjestelmät kaikissa yrityksen laitteissa

Hallitsemattomien virustentorjuntajärjestelmien avulla loppukäyttäjät voivat ottaa virustorjunnan käyttöön tai poistaa sen tietokoneessaan, mikä altistaa yrityksen huomattavalle riskille. Keskitetysti hallittu virustentorjuntajärjestelmä varmistaa, että kaikkia organisaatiosi vaatimia turvatoimia noudatetaan huolellisesti. Tämä vaatii kuitenkin korkeasti koulutettua IT-henkilöstöä ja hyvää hallintainfrastruktuuria.    
 
Paras virustorjuntaratkaisu yrityksellesi
Voimme tukea sinua automatisoidulla Managed Antivirus Service -palvelullamme. Se varmistaa, että virustorjuntasi päivitetään ja skannataan aikataulun mukaisesti ja että infektiot havaitaan, analysoidaan, neutraloidaan ja raportoidaan välittömästi. Tämä on kriittinen vaihe palvelimen, järjestelmien, verkon ja langattomien käyttölaitteiden suojaamisessa. Yrityksesi vaatimusten ja koon perusteella voimme myös auttaa sinua ottamaan käyttöön markkinoiden parhaan saatavilla olevan virustorjuntaratkaisun. 
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää