EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Innovaatio

Innovaatio on aina ollut keskiössä kaikessa liiketoiminnassamme – aina ensimmäisten tulostin- ja fax-laitteidemme suunnittelutyöstä nykyiseen tavoitteeseemme, jonka puitteissa pyrimme mullistamaan liiketoiminnan tuomalla ihmiset, teknologian ja prosessit yhteen.

Liiketoiminnan innovaatiota

Nykypäivän kansainvälisillä markkinoilla on kova kilpailu. Kasvu ja kehitys edellyttävät kykyä tunnistaa uusia haasteita ja myyntimahdollisuuksia ja vastata niihin nopeasti. Juuremme ovat mullistavissa tulostus-, faksi- ja kamerainnovaatioissa, ja vuosikymmenten mittaan olemme kehittyneet luotetuksi kumppaniksi, jonka palvelujen avulla organisaatiot voivat kehittää kilpailukykyään, tuottavuuttaan ja työskentelyprosessejaan.

Tänä päivänä toimintamme ulottuu ensiluokkaisten tulostus- ja viestintäratkaisujen lisäksi myös muille alueille. Tarvittaessa autamme yritystäsi siirtymään perinteisistä, papereihin perustuvista työnkuluista ketteriin, digitaalisiin toimintoihin. Niiden kautta voit tunnistaa uusia tehostuskohteita, vähentämään jätettä sekä täyttämään entistä tiukemmat lakivaatimukset.

Teknologiainnovaatioita

Ricohilla on pitkä ja maineikas innovaatiohistoria. Esittelimme 1970-luvulla maailman ensimmäisen nopean toimistofaksilaitteen, 1980-luvulla digitaalisia monitoimilaitteita, ja nykyään tarjoamme uusimpia 3D-tulostimia ja pilveen yhdistettyjä verkkolaitteita.

Työskentelytavat kehittyvät edelleen, ja terävimpään kärkeen sijoittuvilla uusilla tuotteillamme toimintasi pysyy ajan tasalla ja edistää positiivista muutosta. Tänä päivänä edistykselliset viestintäjärjestelmämme ja työtapoja muokkaavat innovatiiviset teknologiamme mahdollistavat joustavan työskentelyn sekä yksilöille että kaikenkokoisille organisaatioille.

Suunnittelemme tuotteita, jotka mukautuvat ihmisten tapaan toimia. Tarjoamme muun muassa sovelluksia tukevia räätälöitäviä kosketusnäyttöjä uusimpiin monitoimilaitteisiimme sekä automaattista tukea, jonka avulla voit itse ratkaista yleisimmät ongelmat heti niiden ilmetessä.

Johdamme teollisen tuotannon innovointia lanseerattuamme RICOH Advanced Direct Manufacturing Services ‑palvelut, jotka mahdollistavat osien ja tuotteiden luomisen 3D-tulostusteknologiaa käyttäen. 30-vuotisen kokemuksen ja 200 kansainvälisen patentin myötä mustesuihkutulostusteknologiamme tarjoaa asiakkaillemme edelleen markkinoiden johtavia ratkaisuja, jotka viitoittavat tietä teollisuudessa ja erityisaloilla.

Tutkimus- ja kehitystyö

Teknologiainnovointimme nojaa laajaan tutkimus- ja kehitystyöhömme. Vaikka lanseeraamme markkinoille uusia tuotteita ja prosesseja, jatkamme myös nykyisten tuotteidemme ja palvelujemme tarkkailua ja arviointia varmistaaksemme, että ne täyttävät edelleen asiakkaidemme tarpeet.

Kestävä kehitys on kaiken tuotekehityksemme johtoajatus aina heti kehityksen alkuvaiheista lähtien. Varmistamme, että kaiken Ricoh-teknologian ympäristövaikutukset on minimoitu kaikissa tuotteen elinkaaren vaiheissa.

Tutkimus- ja kehitystyömme perustuu yhteistyöhön. Kehitämme ainutlaatuisia ratkaisuja yksilöllisten asiakastarpeiden täyttämiseksi Euroopan teknologiakeskuksessamme ja järjestämme vuosittain konferenssin, jonka puitteissa pyydämme asiakkaita tutustumaan innovaatioihimme, antamaan niistä palautetta ja vaikuttamaan niihin, ennen kuin ne lanseerataan markkinoille. Olemme myös lanseeranneet Ricoh Developer Program™ (RiDP™) ‑kumppanuusohjelman, jonka puitteissa ohjelmistokehittäjät voivat luoda ja kehittää lisäarvoa tuottavia sovelluksia Ricoh-tuotteisiin.

  • Ricoh Awards

    Palkinnot

    Tässä joitakin esimerkkejä vastaanottamistamme palkinnoista ja kunniamaininnoista vuosien varrelta.

  • Liiketoimintamme

    Liiketoimintamme

    Missä ikinä maailmassa oletkin, meillä on alan asiantuntemus ja paikallista työvoimaa, joiden avulla voimme tukea sinua liiketoimintatavoitteidesi saavuttamisessa.