EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Suuren kapasiteetin tuotantotulostimet tulostusalan yrityksille

Ricohin nopeat, suuren kapasiteetin tuotantotulostimet tarjoavat järeitä ratkaisuja tulostusalan yrityksille. Tuotantotulostimien mallistosta löytyvät sekä rullasyöttöiset laitteet suurten laskuerien tuotantoon että monipuoliset suurkuvatulostimet näyttelygrafiikalle. Valikoimamme energiatehokkaat tuotantotulostimet tarjoavat ensiluokkaista kuvanlaatua ja älykkäitä ominaisuuksia erilaisiin erikoistuneisiin töihin.

Arkkisyöttöiset tuotantotulostimet vastaavat ammattilaisten tarpeisiin. Mustavalko- ja väritulostimemme tarjoavat monipuolisia paperinkäsittelyominaisuuksia ja ensiluokkaista kuvanlaatua edulliiseen hintaan.

 • Pro C9500 - Front Image

  Pro™ C9500

  Ricoh Pro C9500 värijauhepohjainen arkkitulostin ammattimaisiin tuotantoympäristöihin.

 • Pro™ 8300s

  Pro™ 8300s -sarja

  Ricohin uusin ja luotettavin nopea arkkisyöttöinen laite tarjoaa uusia monipuolisia tulostus- ja viimeistelytoimintoja.

Näytä kaikki arkkisyöttöiset tuotantotulostimet

Ympäristöystävällinen ja monipuolinen suurkuvatulostinmallistomme sisältää ammattimaisia tulostusratkaisuja erilaisiin erikoiskäyttötarkoituksiin.

 • Pro L5100 Series Large Format Printer

  Pro L5100 -sarjan suurkuvatulostin

  Ricohin uuden sukupolven lateksitulostimet laajentavat mahdollisuuksiasi ja tulostavat materiaaleille, joihin liuotintulostimet eivät kykene.

 • MP W8140SP

  MP W8140SP

  Tämä 14 s./min nopeudella (A1 vaaka) tulostava laite on suunniteltu CAD- ja PFP-käyttöön. Pienikokoinen, luotettava ja helppokäyttöinen.

 • MP CW2201SP

  MP CW2201SP

  Kehitetty CAD/GIS-käyttöön ja taidegrafiikkasovelluksiin. Erinomainen nopeus ja kuvanlaatu suurempien mustavalkomäärien tallentamiseen.

Näytä kaikki suurkuvatulostimet

Ricohin rullasyöttöiset tuotantotulostimet tarjoavat kustannustehokkaita ja joustavia ratkaisuja suurten tulostusmäärien tuotantoon. Ne myös tukevat personointiominaisuuksia, joiden avulla voit räätälöidä tuottamiasi materiaaleja.

 • Pro-VC60000

  Pro™ VC60000

  Monipuolinen ratkaisu asiakkaille, jotka ovat siirtymässä digitaaliseen väritulostukseen ja haluavat yhtenäistää ja sujuvoittaa toimintoja. Mahdollistaa nopean siirtymisen offset-tekniikasta tulostimiin, jotka tukevat tietopohjaisia työnkulkuja.

Näytä kaikki rullasyöttöiset tulostimet


Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä

 • Production Printing Software - Capture

  Töiden vastaanotto

  Hallitse tulostuspyyntöjä, tehosta työnkulkuja ja integroi tietoja useista eri lähteistä tulosteidesi yksilöimiseksi.

 • Production Printing Software - Manage

  Hallinta

  Seuraa asiakirjoja ja paranna toimitustehoasi työkaluilla, jotka automatisoivat tulostusprosessin keskeiset osa-alueet.

 • Production Printing Software - Produce

  Tuotanto

  Linkitä prosesseja tuottavuuden parantamiseksi ja tulosteiden jakelun hallitsemiseksi älykkäillä ohjelmistoratkaisuilla.