EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

MP W8140SP

The Ricoh MP W8140SP has been specially created for the needs of CAD and PFP to increase the speed of high quality output and lower the cost. Its compact design combines the reliability, durability and ease of use that are so essential in today’s workplace. All of which helps drives business and profits.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

 • New and even better wide format printing.
 • High-speed monochrome printing at 14 pages/minute (A1 Horizontal).
 • Colour Scanner.
 • New USB/SD slot.
 • Space saving in design and operation

Tekniset tiedot
YLEISTÄ
Määritykset Konsoli
Kopiointi-/tulostusprosessi Elektrofotografinen tulostus
Paperilähde: vakio 2 Rullapaperin syöttölaite
Paperilähde: lisävaruste 2 Rullapaperin syöttölaite, 250 arkkia x 2 vetolaatikon paperikasetit
Tarkkuus 600 x 600 dpi
Harmaasävytulostus 2 tasoa
Zoomaus 25 % - 400 % välillä 0,1 % portain
Leikkaustapa Leikkaus esiasetettuun kokoon, Synkronoitu leikkaus, Vaihteleva leikkaus
Kiintolevy 320 GB
Virtalähde 208 - 240 V, 15 A (maks.), 60/ Hz
Mitat (L x S x K) 1 250 x 755 x 1 193 mm, 49,2 x 29,7 x 47"
Paino 295 kg, 649 lbs.
KOPIOKONE
Kopiointitilat Teksti, Teksti/kuva, Kuva, Piirustus, Tekstin luonti, Kuvan luonti, Liimattu alkuperäinen, Taustaviiva, Korostusväri
Kopiokoneen toiminnot Automaattinen paperin valinta, Asiakirjapalvelin, Automaattinen pienennys/suurennus, Käyttäjän automaattinen pienennys/suurennus, Esiasetettu pienennys/suurennus, Zoomaus, Koon suurennus, Suurennus suunnan mukaan, Koon suurennus suunnan mukaan (prosentteina ja mm/tuumina), Hieno suurennus, Elektroninen lajittelu, Kuvan peitto, Formaatin peitto, Negatiivinen/positiivinen, Peilaus, Kaksoiskopio, Toista kopio, Mallikopio, Kuvien yhdistys, Työn keskeytys, Käyttäjäkoodi, Pääkäyttäjän koodi, Työn ohjelmointi (korkeintaan 10 työtä), Marginaalin säätö - 0 - 200 mm (1 mm välein), Kuvan siirto - etuosa/takaosa/vasen/oikea (0 +/- 200 mm 1 välein), Tulostamattomat marginaalit - 5 mm (etureuna, takareuna, molemmat puolet), Reunan poisto, Esiasetetut leimat, Käyttäjän esiasetetut leimat, Päivämääräleima, Sivuleima, Automaattinen virrankatkaisu, Energiansäästötila, Automaattinen käynnistys
TULOSTIN
Ohjainkortti Integroitu
Suoritin 1,06 GHz
Tulostusnopeus 14 sivua/min D-koko LEF, 7 sivua/min E-koko SEF
Tulostustarkkuus Korkeintaan 600 dpi
Tulostinohjaimet Adobe Postscript, HDI
Tuetut tiedostomuodot HP-GL, HP-GL2, HP-RTL, TIFF, CALS, JPEG, PostScript, PDF, Microsoft Office, DWG/DWF
Fontit Euroopan 136 fontit (PS3)
Verkkoliitäntä: vakio 100 base-TX/10 base-T Ethernet, USB 2.0
Verkkoliitäntä: lisävaruste Langaton LAN IEEE 802.11a/g/n
Verkkoprotokolla: vakio TCP/IP (IPv4, IPv6)
Verkkoprotokolla: lisävaruste IPX/SPS
Tuetut käyttöjärjestelmät Windows® XP/Vista/7/8/8.1/2003 Server/2008 Server/2008R2 Server/2012 Server/2012R2 Server, Mac® OS (10.7 tai uudempi)
Tulostusmuodot Kyllä (JPEG/TIFF/PDF)
Tulostimen ominaisuudet Mallitulostus, Lukittu tulostus, Viivästetty tulostus, Tallennustulostus, Tallenna ja tulosta, Luvattoman kopioinnin esto, Yksisuuntainen, WSD-tulostin, Väritäsmäys, POP, CUD, PDF-suoratulostus
Tuetut kielet Englanti, Brasilian portugali, Tanska, Hollanti, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Korea, Norja, Puola, Romania, Venäjä, Yksinkertaistettu kiina, Espanja, Ruotsi, Perinteinen kiina, Turkki
Skanneri
Värillinen skannaus Vakio
Skannaus multimediaan Vakio
Tulostusmuodot Vakio
Skannausnopeus: värillinen 200 mm/s tai 0 ips (600 dpi)
Skannausnopeus: mustavalko 340 mm/s tai 0 ips (600 dpi)
Skannaustarkkuus 150 - 600 dpi, TWAIN: korkeintaan 1 200 dpi
Skannaustilat: värillinen Teksti/kuva, Kuva
Skannaustilat: mustavalko Teksti, Teksti/kuva, Teksti/Viivapiirros (oletus), Kuva, Piirustus, Teksti/piirustus, Harmaasävy
Skannauksen tunnistus Automaattinen tunnistus, Esiasetettu paperikoko, Mukautettu koko
Skannausprotokollat - Verkko TCP/IP
Skannausprotokollat - Skannaus sähköpostiin SMTP, POP ennen SMTP:tä
Skannausprotokollat - Skannaus kansioon SMB, FTP, NCP
Kuvan tummuus 9 tasoa vaaleasta tummempaan
Muokkaus Reunan poisto, Positiivinen/negatiivinen, Peilikuva
Skannerin toiminnot Skannaus sähköpostiin (SMTP), Skannaus kansioon (SMB, FTP), Skannaus URL-osoitteeseen, Skannaus USB/SD-lähteeseen, Verkon TWAIN, Skannaus NCP-kohteeseen, Skannaus asiakirjapalvelimeen, Todennustilat, Kuvan kääntö, Integroitu kontrastin asetus, Jatkuva syöttö, Käänteinen, Useat skannausasetukset, Lukutilan asetus, RGB (24-bittinen), Harmaa, Mustavalko
Esikatselu Koko näkymä: 18 x 24", Osittainen esikatselu: 36 x 48"
Tiedostomuodot Monisivuinen TIFF, Yksisivuinen TIFF, Monisivuinen PDF, Yksisivuinen PDF, Yksisivuinen JPEG, Pakattu PDF, PDF/A
YMPÄRISTÖTIEDOT
Virrankulutus enintään 3,5 kW tunnissa

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

 • TotalFlow PrintCopy Tool

  TotalFlow PrintCopy Tool

  TotalFlow Print Tool helps you efficiently print large quantities of drawings and documents, while Copy Tool links wide-format multifunction printers with a colour plotter for colour copying.


Liittyvät tuotteet

 • MP W7100SP

  MP W7100SP

  Kehitetty erityisesti CAD- ja PFP-käyttöön nopeuttamaan laadukasta tulostusta ja vähentämään kustannuksia. Nopea mustavalkotulostus 10 sivun minuuttinopeudella (A1 vaaka).

 • MP CW2201SP

  MP CW2201SP

  Kehitetty CAD/GIS-käyttöön ja taidegrafiikkasovelluksiin. Erinomainen nopeus ja kuvanlaatu suurempien mustavalkomäärien tallentamiseen.

 • MP W6700SP

  MP W6700SP

  Äärimmäisen kevyt mustavalkotulostin vähän tai kohtalaisesti tulostaville käyttäjille. Nopea tulostus, suuri tarkkuus ja erinomainen luotettavuus pienikokoisessa laitteessa.