EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Brändi

Yhtiön, maan ja koko maapallon merkittävin resurssi on ihmisten mielikuvitus. Luovuuden ja yhteistyön avulla ihmiset voivat parantaa tapoja elää yhteisöissä ja toimia yhdessä.

Ricoh on alusta asti uskonut luovien ideoiden voimaan ja positiiviseen vaikutukseen liiketoiminnassa. Perustajamme Kiyoshi Ichimura vaali ainutlaatuista ajattelijoiden ryhmää, joka pyrki vapaaksi perinteiden kahleista. He haaveilivat maailmasta, jossa tieto voitaisiin kopioida tarkasti ja jakaa nappia painamalla – maailmasta, jossa liiketoiminnan kannalta kriittinen tieto olisi saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Ricoh teki tästä visiosta todellisuutta yhdistämällä teknologian, insinööritaidon ja laadukkaan tuotannon voiman. Tulostimemme, kopiokoneemme ja faksimme olivat toimistoautomaation airuita, ja ne mullistivat liiketoiminnan. Sittemmin muun muassa hallinnoidut asiakirjapalvelut ovat vahvistaneet asemaamme kansainvälisenä asiakirjojen asiantuntijana.

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Tänä päivänä olemme aidosti kansainvälinen yhtiö. Ruokimme aitoja kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa tarjoamalla poikkeuksellisen korkeaa palvelutasoa. Teknisen osaamisemme ja IT-asiantuntemuksemme ansiosta tiimimme voi pienentää kustannuksia, vähentää jätettä ja virtaviivaistaa prosesseja, mitkä yhdessä tarjoavat kouriintuntuvia etuja omille asiakkaillesi. Mikä tärkeintä, edistämme yrityskulttuurin perustavanlaatuista ja kestävää muutosta vapauttamalla työntekijät luovaan ajatteluun ja tuomalla yrityksenlaajuisen tiedon helpommin työntekijöiden saataville.

Meillä on maayhtiöitä 25 maassa EMEA-alueella ja myös vahvaa epäsuoraa toimintaa kaikissa lopuissa. Tämän ansiosta pystymme tuomaan asiantuntijat yritystoimintasi äärelle ja auttaa liiketoimintaasi kehittymään entistä joustavammaksi ja hallitummaksi.

Katse horisontissa

Ricoh katsoo aina eteenpäin. Suunnittelemme tuotteita ja palveluja, jotka on räätälöity määrätyille sektoreille, kehittyville markkinoille ja sekä pienille että suurille yrityksille. Luomme ratkaisuja, jotka mullistavat olemassa olevat järjestelmät ja prosessit kilpailueduiksi, jotka täyttävät paikalliset tarpeet ja puhaltavat uutta elämää vakiintuneisiin tapoihin jakaa tietoa.

Pilvipalveluiden, etähallinnan ja muiden innovaatioiden kautta teemme tiedosta liikkuvaa ja entistä yksilöllisempää. Kuluttajatuotteemme edistävät ihmisten vuorovaikutusta ympäristönsä kanssa – olipa kyseessä palkittu digitaalikameramallisto tai verkkotallennuspalvelu.

Tavoitteena entistä kestävämpi tulevaisuus kaikille

Ricoh näkee liiketoiminnan, yhteiskunnan ja planeettamme osana yhtenäistä kokonaisuutta. Pyrimme yhtiöksi, jonka työntekijät voivat olla ylpeitä työnantajastaan ja joka rohkaisee vastuulliseen kasvuun aina, kun se on mahdollista. Sitoutumisemme edistyksellisiin liiketoimintastrategioihin merkitsee, että tuemme kannattavaa ja kestävää kehitystä sekä asiakkaan toimitiloissa että omassa toiminnassamme.

Ricoh auttaa päivittäin ihmisiä ympäri maailmaa valjastamaan mielikuvituksen voiman, jotta voisimme kaikki nauttia entistä tuottavammasta, tyydyttävämmästä ja kestävyyttä edistävästä elämänlaadusta.