Tulostuspalvelujen hallinta

Optimoi tulostus-infrastruktuurisi

Tulostuspalvelujen hallinta

Tulostustoimittajia, palvelusopimuksia ja toimitusvarastoja on tarjolla runsaasti. Yrityksen tulostusinfrastruktuurin tehokas hallinta vaatii kuitenkin tiukkaa asiantuntemusta ja lukemattomia resursseja. Huonosti hallittu infra vie aikaa ja rahaa ja johtaa henkilöstön turhautumiseen ja tuottavuuden laskuun.    
 
Digitalisaatio sinun tavallasi  
Hallitsemme tulostusinfrastruktuuriasi puolestasi. Hallitut tulostuspalvelumme antavat työntekijöillesi mahdollisuuden luoda, tallentaa ja käyttää tietoa entistä tehokkaammin. Automatisoimalla prosesseja ja optimoimalla tietoekosysteemisi teknologiaa, vähennät myös kustannuksia ja tuotat vähemmän jätettä.    
 
Maailmanlaajuisiin, räätälöityihin palveluihimme kuuluvat konsultointi, palvelusuunnittelu, muutos ja hallinto. Suhtaudumme digitalisaatioon asiakaslähtöisesti ja toimitamme sinulle aina tarpeitasi parhaiten vastaavat teknologiat. 

Ratkaisut ja palvelut

Toimistotulostus

areo

Ota kaikki irti tulostusinvestoinnistasi

Valitse laajasta valikoimastamme alan johtavia tulostinjärjestelmiä ja hanki ne ohjelmistot ja palvelut, joita tarvitset tulostusekosysteemisi optimoimiseen. Nopeuden, koon ja muiden ominaisuuksien sekä useiden konfiguraatiovaihtoehtojen ansiosta voit valita malleista ja ominaisuuksista työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi sopivimmat.    
 
Paranna tulostusinfrastruktuuriasi 
Voimme hallita sisäistä tulostusta, laitteita ja työnkulkuja, jolloin henkilökuntasi voi keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Parannettu tulostusinfrastruktuuri ja liiketoimintaprosessien joustavuus säästää aikaa ja rahaa. Käytön helppous lisää henkilöstön tuottavuutta. 
Löydä toimistotuotteemme

Pilvitulostus

areo

Johdonmukaisuus, hallinta, joustavuus

Pilvitulostus tuo skaalautuvuutta ja joustavuutta tulostukseen. IT-henkilöstösi voi käyttää vähemmän aikaa tulostusekosysteemisi hallintaan ja huoltoon ja keskittyä sen sijaan liiketoiminnan kannalta kriittisiin tehtäviin.    
 
Evergreen ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset  
Tarjoamme älykkäitä digitaalisia ratkaisuja etätyön hallintaan, prosessien automatisoinnin nopeuttamiseen sekä joustavan pilvi-infrastruktuurin kehittämiseen. Kun valitset täysin hallitun tilauspalvelumme, saat mm. Evergreen ohjelmistopäivityksiä, kustannusten hallinnan, yhtenäisen käyttökokemuksen, dokumenttien ja tulosteiden suojauksen.
Lue lisää Ricohin tulostuksenhallinnointipilvestä

Tulostustila

areo

Paranna asiakirjojen ja tulostuksen työnkulkua

Tee tulostustilastasi toimintaa tehostava, yrityksen palveluja lisäävä ja asiakasviestintää parantava dokumentti- ja viestintäkeskus. Optimoidun asiakirja- ja tulostustyönkulun avulla saat todella näkyviä tulostuskustannussäästöjä toimiston ulkopuolella, mikä auttaa vähentämään yrityksen kaikkia kustannuksia.    
 
Asiantuntijamme etsivät parhaan ratkaisun kanssasi  
Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi sopivimman laitteiston ja ohjelmiston luomiseksi ympäristöösi. Autamme myös toteuttamaan työnkulkuratkaisuja, jotka vähentävät työvoimaa vaativia prosesseja, avaavat ahtaumia ja vähentävät liiketoiminnan kriittisiä epäonnistumisia.    
 
Tekniset asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan, hankkimaan ja rahoittamaan sopivimmat tulostushuoneratkaisut kolmansien osapuolien toimittajilta. Näin voit maksimoida investointisi ja luoda uusia mahdollisuuksia lisätä turvallisuutta, vaatimustenmukaisuutta, kestävää kehitystä ja tulovirtoja.   
  • Vähennä hallitsemattoman tulostamisen ulkoistamisesta aiheutuvia piilokuluja 
  • Automatisoi asiakirjaprosessit ja työnkulut 
  • Yhdistä tulostus- ja asiakirjatyönkulut hybridityöskentelyyn 
  • Vähennä tulostusjätettä ja tulosteiden varastointia 
  • Laajenna palveluita ja lisää tulomahdollisuuksia organisaation ulkopuolella
Lue lisää

On demand -tulostus

areo

Tulosta tarpeen tullen ja tehosta toimintaa

Lisää ketteryyttä ja joustavuutta On demand -tulostuksella. Oikeilla tulostus- ja työnkulkuratkaisuilla voit hoitaa kriittiset liiketoimintaprosessit, varmistaa laadun, nopeuden ja joustavuuden sekä vähentää riippuvuutta ulkopuolisista palveluntarjoajista ja pienentää niihin liittyviä riskejä.    
 
Hallitse kustannuksia, vähennä jätettä ja paranna turvallisuutta
Yhdistämme oikeat tulostus- ja työnkulkuratkaisut tehostaaksemme tuotanto-, viestintä- ja dokumenttiprosessejasi. On demand -tulostusratkaisumme mahdollistavat asiakirjojen yksinkertaisen kustomoinnin, jolloin kaikki käyttäjät voivat luoda ammattimaisesti tulostettuja asiakirjoja. Keskitetyllä On demand -tulostusominaisuudella voit hallita tulostuskustannuksia, vähentää jätettä ja parantaa turvallisuutta estämällä arkaluonteisten tietojen karkaamisen organisaatiosta.
Lisätietoja on demand -palvelusta

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää