EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Arvot, visio ja missio

Pyrimme Ricohilla aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia tuotteita ja palveluja, jotka tukevat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme lisäämään arvoa palveluihisi ja tuotteisiisi. Osaamme mukautua muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.


Johtamisfilosofiamme

Tärkeimmät toimintaperiaatteemme – välitä naapuristasi, välitä kotimaastasi, välitä työstäsi – ovat perustajamme Kiyoshi Ichimuran vuonna 1946 laatimia. Ne toimivat kulmakivinä liiketoiminnassamme, ja ne rohkaisevat meitä parantamaan jatkuvasti toimintaamme ja edistämään kaikkien sidosryhmiemme – mukaan lukien perheidemme, asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan – hyvinvointia.

Sitoutumalla johtamisfilosofiaamme pysymme uskollisina yhteiskunnan ja ympäristön kestävän kehityksen tavoitteellemme sekä vastuullemme tulevia sukupolvia kohtaan.

RICOHin toimintatapa

RICOHin toimintatapa on globaali yritysfilosofiamme, joka tarjoaa puitteet ja identiteetin koko organisaatiollemme. Maailma muuttuu jatkuvasti entistä kansainvälisemmäksi, mutta kun organisaatiollamme on yhdenmukaiset ja koherentit arvot, ne viitoittavat päätöksentekoamme ja niiden pohjalta osaamme tarjota ratkaisuja asiakkaidemme hankaliinkin haasteisiin.

Asiakaskeskeinen lähestymistapa

Työntekijämme ovat osa kansainvälistä yritystä, ja heidän tehtävänään on huolehtia ihmisistä, teollisuudenalastamme, yhteiskunnastamme ja koko planeetastamme. Voitontahtomme, innovaatiokykymme ja tiimityömme avulla hiomme asiakaskeskeistä toimintatapaamme jatkuvasti paremmaksi ja sitoudumme olemaan äärimmäisen eettisiä ja rehellisiä kaikessa toiminnassamme.

Toimintakulttuurimme perustuu siihen, että asiakas asetetaan aina etusijalle ja tarjoamamme asiakaskokemus on aina poikkeuksellisen korkea kaikilla liiketoiminta-alueillamme.

Juhlistamme erinomaisuutta

Olemme sitoutuneet tarjoamaan palveluja ja tuotteita, jotka parantavat asiakkaidemme elämänlaatua. Haluamme myös täyttää vastuumme kestävän yhteiskunnan luomisessa sekä lisäarvoa ja inspiraatiota synnyttävien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme – joka päivä.

Haluamme myös palkita työntekijöitämme, jotka palvelevat esimerkillisesti ja innovatiivisesti: myönnämme RICOH Way ‑palkinnon sekä paikallisella että kansainvälisellä tasolla työntekijöille, joiden toiminta vastaa ihanteitamme.

Sitoumuksemme planeetalle

Sitoutumisemme kestävään kehitykseen on osa perintöämme, ja se koskettaa yhtiömme jokaista osaa aina valmistuksesta jakeluun ja toimipisteistä kierrätykseen. Ympäristötietoisuus on läsnä kaikessa, mitä teemme.