ohjelmisto-tuotanto

Nykyaikaiset sovellukset, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin

Ohjelmistotuotanto

Ohjelmistot ovat nykyisin toimintamme ytimessä. Räätälöity, markkinoiden johtavia ohjelmistosuunnittelupalveluita hyödyntävä ratkaisu voi tehostaa kaikkea organisaatiossasi yhteistyöstä työprosesseihin. Se auttaa sinua erottautumaan muista, tarjoamaan joustavuutta, minimoimaan tietoturvariskejä ja kasvattamaan tulosta. Oikean ohjelmiston löytäminen ja asentaminen sekä sen tehokas hallinta voi olla kallista, monimutkaista ja haastavaa.    
 
Asiakkaan kehittämä ohjelmisto terävöittää reunaverkkoasi
Räätälöimme ohjelmistoja, jotka sopivat yhteen prosessiesi ja työnkulkujesi kanssa, joten sinun ei tarvitse tyytyä valmiisiin ratkaisuihin. Asiantuntijamme ohjaavat, suunnittelevat, ottavat käyttöön ja hallitsevat ohjelmistosovelluksiasi, jotta voit saavuttaa kilpailuetua alan johtavilla sovellusalustoilla, mukautetuilla sovelluksilla tai virtualisoiduilla vanhoilla sovelluksilla. Palvelu on hallinnoituna; sen avulla tuemme tiimejäsi ja pidämme yrityksesi kilpailijoiden edellä.

Ratkaisut ja palvelut

Sovelluskehitys

areo

Määrittele kehitysmatkasi

Monet organisaatiot kamppailevat nykyään vanhentuneiden ja monimutkaisten sovellusten kanssa, jotka eivät enää täytä heidän tarpeitaan. Kun sisäiset kehittäjät pitävät huolta olemassa olevien järjestelmien ylläpidosta, voi olla haastavaa kehittää sovelluksia, jotka voidaan siirtää ja modernisoida. Se olisi kuitenkin tärkeää kilpailukyvyn säilyttämiseksi ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi.    
 
Asiantuntevat kehitystiimit toiminnassa
Kehitystiimimme työskentelevät uusimpien  täyden pinon teknologioiden kanssa ja he ovat erikoistuneet uusien sovellusten siirtämiseen monimutkaisiin vanhoihin järjestelmiin sekä vanhojen järjestelmien modernisointiin ja organisaatioiden yhdistämiseen osastojen ja maan rajojen yli.    
 
Nykyaikaiset sovelluspalvelut  
Tuemme myös pilvipohjaisten sovellusten kehitystä hyödyttäviä johtavia pilvialustoja, kuten Microsoft Azure. Tarjoamme valikoiman nykyaikaisia sovelluspalveluita digitaalisesta Roadmap-analyysistä suunnittelutyöpajoihin. Teemme myös sivuston luotettavuussuunnittelua. Kehitystyöntekijämme varmistavat, että kehität todellisia, arvoa luovia työkaluja älykkäimmällä ja tehokkaimmalla tavalla.
Ota yhteyttä

Älykkäät digitaaliset alustat ovat kysyttyjä

IDC:n tutkimus osoittaa, että digitaalisten alustojen käyttöönotto jatkaa kasvuaan ja että muutoksen ensimmäisenä tekevät yritykset tulevat johtamaan markkinoita seuraavan vuosikymmenen ajan.

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää