It-Infrastruktuuri Palvelut Ja Ratkaisut
IT-infrastruktuuriratkaisut ja -palvelut

Kriittisen IT-infrastruktuurisi räätälöity hoito

IT-infrastruktuuriratkaisut ja -palvelut

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa IT-infrastruktuurisi on organisaatiosi selkäranka, josta yrityksesi on riippuvainen. Monilta yrityksiltä puuttuu kuitenkin ajan tasalla oleva asiantuntemus, ne eivät kata kaikkia IT-pinoja, mutta luottavat kolmansiin osapuoliin erityistarpeidensa täyttämisessä. Koska kolmannet osapuolet eivät useinkaan ole linjassa yrityksen toivoman lähestymistavan, työkalujen ja menetelmien kanssa, tämä voi johtaa epäjohdonmukaiseen kokemukseen ongelmien ilmetessä.    
 
Vapauta täysi potentiaalisi  
Ricoh tarjoaa tehokkaan, turvallisen ja luotettavan hallinnan liiketoiminnan kannalta olennaiselle IT-infrastruktuurille ja auttaa sinua vapauttamaan täyden potentiaalisi.  
  • Järjestelmien konsolidointi, standardointi, automatisointi ja virtualisointi 
  • Laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut 
  • Hallitut palvelut ja konsultointi    
 
Globaalin kattavuuden tukema räätälöity lähestymistapa 
Räätälöimme ratkaisun vastaamaan erityistarpeitasi – ja maailmanlaajuisen kattavuutemme ansiosta tarjoamme johdonmukaisen lähestymistavan noudattaa alan uusimpia standardeja. Tavoitteemme on, että voit jättää asiantuntijamme hoitamaan IT-asioitasi, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintasi kannalta oleellisiin asioihin. 

Ratkaisut ja palvelut

Virtualisointipalvelut

areo

Optimoi ja selkeytä virtualisoinnin avulla

Palvelinkeskusten energiankäyttö kasvaa nopeasti ja on entistä tärkeämpää investoida resursseihin, jotka varmistavat IT-infrastruktuurisi pysymisen toimintakunnossa koko ajan. Myös IT-tuen kehittymistä vaaditaan samanaikaisesti.     
 
Kattava ohjaus ja tuki
Virtualisointi on nykyaikaisen IT-infrastruktuurin keskeinen mahdollistaja. Se tarjoaa tarvitsemasi jouston digitaalisen muutoksesi tueksi. Saat mielenrauhaa sekä tukea muutokseen kattavien integrointitaitojemme ja parhaiden käytäntöjen oppaamme avulla. Ne auttavat sinua hallitsemaan ja vähentämään seisontariskiä.  - Optimoi infrastruktuurisi ja energiankulutuksesi  - Nopeuta käyttöönottoa  - Siirrä vanhat sovellukset täysin virtualisoituihin ympäristöihin
Ota yhteyttä

Palvelimen ydininfrastruktuuri, tallennus ja hallinta

areo

Oikea infrastruktuuriratkaisu tarpeisiisi

Nykyään järjestelmien on oltava saatavilla ja suojattuja koko ajan. Kapasiteetti- ja tietoturvaongelmat on tunnistettava ja ratkaistava ennakoivasti, jo ennen kuin ne vaikuttavat liiketoimintaan. Järjestelmien on oltava ketteriä ja pystyttävä vastaamaan muuttuviin prioriteetteihin ja kasvaviin vaatimuksiin. Tämä voi asettaa IT-tiimillesi painetta, kun heidän pitäisi keskittyä pitämään toimintansa sujuvana.    
 
Myyjä-agnostinen lähestymistapa  
Vastaamme huolenaiheisiisi analysoimalla erityistarpeesi ja turvallisuusvaatimuksesi räätälöidyn infrastruktuurin rakentamiseksi. Myyjä-agnostisen lähestymistapamme ja asiaan erikoistuneiden insinöörien ansiosta tuemme tarpeitasi ja autamme sinua luottamaan siihen, että osaat tallentaa, hallita ja tulkita tietoja toimintojesi laajuudesta riippumatta.
Ota yhteyttä

Oikea yhdistelmä pilvi- ja hybridiratkaisuja

Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka muodostetaan oikea yhdistelmä pilvi- ja hybridiratkaisuja ja saadaan skaalautuva ja turvallinen infrastruktuuri palveluineen.

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää