Toimintatapamme
Tietoja Ricohista

Kanssasi koko matkan

Räätälöity tuki ja ratkaisut digitalisaatiosi nopeuttamiseen

Lähestymistapamme yritysratkaisuihin

Olemme mukana johtamassa työn muutosta, Leading Change at Work. Meille se tarkoittaa konsultointia ja strategista tukea, joka auttaa sinua vastaamaan modernin työpaikan muuttuviin vaatimuksiin. Olipa digitaalinen matkasi, yrityksesi koko tai olosuhteet mitkä tahansa, autamme sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.    
 
Keskitymme vastaamaan muuttuviin tarpeisiisi
Eri puolilla EMEA-aluetta sijaitsevista toimistoista, palvelukeskuksista ja tuotantolaitoksista tarjoamme kattavan valikoiman täysin räätälöityjä palveluita ja tukea jokaisen projektisi erityistarpeisiin. Laajennamme digipalveluvalikoimaamme jatkuvasti sekä orgaanisesti että yritysostoin, mikä auttaa meitä täyttämään asiakkaidemme kehittyvien digityötilojen kaikki vaatimukset.

Toimitusmallimme tukee yrityksesi kasvua

Teemme tiivistä yhteistyötä tiimiesi kanssa ymmärtääksemme yrityksesi haasteet ja kehittääksemme strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi. Lähestymistapamme on kokonaisvaltainen. Suunnittelemme ja otamme käyttöön ratkaisuja, jotka toimivat hienosti yhteen muiden yrityksesi ratkaisujen kanssa.    
 
Käyttöönoton jälkeen autamme työntekijöitäsi omaksumaan myönteisen muutoksen. Seuraamme palautetta uusista prosesseista ja työnkuluista – ja reagoimme niihin. Tarjoamme jatkuvia parannuksia, joilla vastaamme työntekijöidesi ja asiakkaidesi muuttuviin tarpeisiin yrityksesi kasvaessa.

KATTAA LÄHES KAIKKI LIIKETOIMINNAN TARPEET

Pienet yritykset

Ratkaisut, jotka kehittyvät työpaikan mukana

Pienyritysten on jatkuvasti löydettävä tapoja olla tuottavampia ja tehokkaampia mahdollisimman kustannustehokkaasti. Älykkäät teknologiat ovat ratkaisu tähän. Ne automatisoivat työvoimaa sitovia tehtäviä, sujuvoittavat prosesseja ja parantavat asiakaskokemusta. Kun resurssit ovat vähissä ja digitaaliset ominaisuudet ovat rajalliset, monet pienet yritykset kamppailevat löytääkseen oikeaa teknologiaa omaan ympäristöönsä.
areo
Hyödynnä investointisi  
Meillä on pitkä kokemus pienten yritysten auttamisesta heidän toteuttaessaan joustavia, skaalautuvia ratkaisuja, jotka elävät, kasvavat ja kehittyvät työpaikan muuttuvien tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä sitten tehokkuuden lisääminen asiakirjahallintaratkaisulla tai pilvipohjaisen ympäristön käyttöönotto etätyövoiman mahdollistamiseksi, saamme nopeasti käyttöön tuotteet, ratkaisut ja palvelut, jotka integroituvat saumattomasti olemassa olevaan teknologiaan joustavalla ja läpinäkyvällä kustannusrakenteella.    
 
Teknisten asiantuntijoidemme tukemana hallinnoimme paikan päällä tapahtuvaa käyttöönottoa ja tarjoamme koulutusta ja tukea auttaaksemme pienyrityksiä saamaan investoinneistaan täyden hyödyn mahdollisimman nopeasti.

Keskikokoiset yritykset

Autamme hyödyntämään mahdollisuuksia

Keskisuurilla yrityksillä on edessään oikeaa balansointia edellyttävä vaihe: heidän on hallittava muutosta, tarjottava erinomaista palvelua, sitoutettava henkilöstöä ja parannettava toimintaansa pitkän aikavälin kasvun varmistamiseksi. Markkinoiden nopeasti muuttuva luonne edellyttää, että keskisuuret yritykset tarkistavat teknologiansa ja varmistavat, että se on linjassa kaupallisen strategian kanssa ja että sen voi skaalata heidän kasvutavoitteidensa mukaisesti.
.
areo
Toteuta kasvutavoitteesi 
Tunnistamme, priorisoimme ja korjaamme kipukohdat ja estämme tyhjäkäyntiä, jotta keskisuuret yritykset voivat keskittyä ydintavoitteisiinsa. Tehostamme asiakaspalvelun digitaalisia työnkulkuja ja suunnittelemme ja luomme ergonomisen ja yhteistyökykyisen työympäristön, joka maksimoi tuottavuuden.   

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita yksinkertaistaaksemme ja järkeistääksemme kasvavan toiminnan hallintaa. Paikallisen läsnäolon ansiosta voimme auttaa keskikokoisia yrityksiä laajentumaan kasvusuunnitelman mukaisesti uusille markkinoille ja alueille. 
Lue lisää

Isot yritykset

Kasvua edistävät digitaaliset innovaatiot ja palvelut

Uusien haasteiden edessä yritysjohtajien on hallittava häiriöt ja ennennäkemättömät muutokset organisaatioissaan ja löydettävä innovatiivisia tapoja tuottaa kestävää kasvua. Kyky reagoida muutoksiin nopeasti ja oikeassa mittakaavassa vaatii kattavaa teknistä asiantuntemusta sekä resursseja.
.
areo
Sopeudu ja menesty oikeassa mittakaavassa  
Voimme auttaa yrityksiä nopeuttamaan liikevaihdon kasvua digipalvelujen ja teknologian innovaatioilla, digiympäristöä yksinkertaistaen ja kustannuksia ja riskejä vähentäen. Tarjoamme laajan digipalveluvalikoiman sekä konsultatiivisen lähestymistavan – kehitämme räätälöityjä työpaikkaratkaisuja, jotka lisäävät liiketoiminnan suorituskykyä ja tukevat sosiaalisia, ympäristö- ja hallintotavoitteita (ESG).    
 
Olipa kyseessä sitten turvallisen työympäristön luominen, etäyhteistyön mahdollistaminen, tiedon digitalisointi tai asiakaskokemuksen optimointi, tarjoamamme maailmanlaajuinen ja paikallinen asiantuntemus auttaa yrityksiä sopeutumaan ja menestymään oikeassa mittakaavassa kehittyvillä markkinoilla. 
Lue lisää

Julkinen sektori

Tukea digitaalisen muutoksen matkalle

Digiteknologiat tarjoavat julkisen sektorin organisaatioille runsaasti mahdollisuuksia aina koulutussektorin oppimisen uudistamisesta hallitusten ja terveydenhuoltolaitosten kykyyn vastata sosiaalisiin haasteisiin. Kestävän kasvun huomioiminen oikeassa mittakaavassa voi kuitenkin olla haastavaa.
.
areo
Loistavaa kansalaisten palvelemista joka päivä
Tuemme julkisen sektorin organisaatioita heidän digitaalisen muutoksen matkallaan. Haluamme mm. parantaa asiakaskokemusta, mahdollistaa hybridityöskentelyn, tukea huippuosaamista ja saavuttaa sosiaaliset, ympäristö- ja hallintotavoitteet (ESG). Meillä on ratkaisut ja palvelut, jotka mahdollistavat saumattoman siirtymisen digiaikaan.    
 
Asiantuntijatiimimme eri puolilla maailmaa tarjoavat paikallista tukea ja opastusta auttaakseen julkisen sektorin organisaatioita rakentamaan resilienttejä ja adaptoituvia operaatioita ja samalla luomaan terveellisen, turvallisen ja turvallisen työpaikan. Palvelumme ja ratkaisumme on suunniteltu parantamaan digikokemuksia ja lisäämään työntekijöiden tuottavuutta ja tyytyväisyyttä, jotta he voivat vaikuttaa sekä palvella opiskelijoita, potilaita ja kansalaisia joka päivä.

Auta pienentämään hiilijalanjälkeäsi

Uskomme, että voimme myötävaikuttaa hiilidioksidipäästöjen laajamittaiseen vähentämiseen tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia ratkaisupalveluita, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä sekä toimistoilla että koko yhteiskunnassa.

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä