Liiketoiminnan Jatkuvuus-Katastrofista Toipuminen
liiketoiminnan jatkuvuus-katastrofista toipuminen

Älä anna minkään estää olennaisten prosessien ylläpitämistä

Toiminnan jatkuvuus ja katastrofipalautus

Organisaatiot ympäri maailmaa kiihdyttävät digimuutosta, joka mahdollistaa uusien liiketoimintamallien käyttöönoton, paremman asiakaspalvelun ja monikanavaisen sähköisen kaupankäynnin. Siirtyminen etätyöskentelyyn ja hajautettuun yhteistyöhön on tuonut mukanaan myös uusia haasteita, minkä vuoksi jatkuvan toiminnan varmistaminen ja tietojen suojaaminen ovat etusijalla.    
 
Aloita mahdollisimman pian
Kun katastrofi iskee, tarvitset tietoturva-, riskienhallinta- ja elvytyssuunnitelmia, jotta voit palata toimintakuntoon mahdollisimman pian. Ilman pääsyä tietoihin ja ohjelmistoihin on vaikea jatkaa liiketoimintaa.    
 
Kattava ennaltaehkäisy, suunnitelmat ja tuki
Asiantuntijamme määrittävät, ottavat käyttöön ja hallinnoivat katastrofipalautusohjelmaasi ja mukauttavat sen ainutlaatuisiin tavoitteisiisi. Proaktiivisesti valvomalla, korjaamalla ja päivittämällä 24/7 varmistamme, että voit jatkaa toimintaasi myös katastrofin sattuessa ja että sinulla on toimiva jatkuvuussuunnitelma myös tulevaisuuden varalta. Integroitu palvelukeskuksemme tarjoaa 24/7-tukea, mikä takaa tarvittavan verkon kattavuuden ongelmien ilmetessä.

Ratkaisut ja palvelut

IT-jatkuvuuspalvelut

areo

Säilytä pääsy ja käytettävyys koko ajan

Varmuuskopiointi-, palautus- ja katastrofipalautussuunnitelmat jäävät liian vähälle huomiolle ja testaamiselle ennen kuin tapahtuu jotain kriittistä. Tietomäärien ja liiketoiminnan jatkuvuuden kysynnän kasvaessa organisaatioiden on kuitenkin omaksuttava tietoisempi lähestymistapa estää ongelmia, jotka vaikuttavat niiden liiketoimintaan, käyttäjiin ja asiakkaisiin.

Hanki henkilökohtainen ratkaisu  
Liiketoimintavaikutusanalyysin avulla autamme sinua tunnistamaan keskeiset liiketoimintaprosessisi, taustalla olevat IT-järjestelmät ja tarvittavat palvelutasosopimukset ja toimitamme sinulle yksilöllisen ratkaisun.
 
Voimme auttaa sinua:
  • Varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden  
  • Minimoimaan kriittisten prosessien keskeytykset  
  • Ylläpitämään toimintoja kolmannen osapuolen tietokeskuksista  
  • Konfiguroimaan varmuuskopiointi- ja säilytysaikoja  
  • Hallitsemaan replikointivälejä ja vikasietosuunnitelmia  
  • Vähentämään riskejä ja lisäämään luotettavuutta  
  • Luomaan varmuuskopiot ja palauttamaan ne pilvivarastosta
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää