Kyberturvallisuus Palvelut
cybersecurity services

Vahvista yrityksesi jokaisen osa-alueen resilienssiä

Kyberturvallisuuspalvelut

Kun yritykset kiihdyttävät digitaalista transformaatiotaan ja hybridi työskentelytapa valtaa alaa, myös kyberhyökkäysten tiheys ja valikoima kasvaa. Hyökkäykset ovat olla haitallista yrityksellesi, ja infrastruktuurisi on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki. Nämä uhat vaativat huomiota ja asiantuntemusta sekä kyberturvallisuusvalmius- ja reagointisuunnitelmia.    
 
Räätälöidyt palvelut, agnostinen teknologia
Asiantunteva asiantuntijatiimimme opastaa sinua ja auttaa löytämään oikean ratkaisun kyberturvallisuustarpeisiisi, mukaan lukien ehdotukset vuosittaisiksi infrastruktuurin parantamissuunnitelmiksi. Meillä on useita sertifikaatteja, työskentelemme agnostisesti ja tarjoamme parhaan saatavilla olevan räätälöidyn ratkaisun. Laaja maantieteellinen kattavuutemme tarkoittaa, että olemme paikan päällä monissa maissa Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa (EMEA) ja voimme tarjota tukea useilla paikallisilla kielillä.

Ratkaisut ja palvelut

Vaatimustenmukaisuuden tarkastus

areo

Paras keino vaatimusten noudattamiseen

Nykypäivän liiketoimintaympäristössä sinun on oltava asianmukaisesti varustautunut; tarvitset valmiit operatiiviset toteutussuunnitelmat kriittisiä tilanteita varten. Ilman oikeita turvallisuus- ja toiminnan jatkuvuustoimenpiteitä yrityksesi on alttiina monille kyberuhkille.    
 
Kaikista vaatimustenmukaisuustarpeista huolehtiminen
Autamme määrittelemään, tarkistamaan ja laatimaan kyberturvallisuussuunnitelmasi ja -menettelysi. Vaatimustenmukaisuuden auditointipalvelumme auttavat yritystäsi tunnistamaan ja havaitsemaan rikkomukset, suojelemaan yritystäsi, reagoimaan rikkomuksiin ja muihin tapahtumiin ja toipumaan niistä nopeasti. Tarkastuksen tuloksena saadaan hyökkäyksen varalta tarkasti määritelty, helposti saatavilla oleva suunnitelma, joka mahdollistaa suojastrategioiden jatkuvan parantamisen.    
 
Riskienhallinta 
  • Urakoitsijajärjestelmät 
  • Kokoonpanon hallinta 
  • Identiteettien, tunnistetietojen ja suojatun pääsyn hallinta 
  • Turvallisuutta ja yksityisyyttä koskevan koulutuksen toteuttaminen 
  • Tietoturvan jatkuvan valvonnan prosessien, protokollien, arviointien ja menettelyjen toteuttaminen 
  • Hätätilasuunnitelma 
  • Hätäsuunnitelma
Ota yhteyttä

Läpäisytestaus

areo

Innovatiiviset kyberhyökkääjät

Tehokkain tapa löytää tietoturvainfrastruktuurin puutteet on pyytää kolmas osapuoli tekemään suunniteltuja hyökkäyksiä järjestelmääsi. Suoritamme läpäisytestejä (tai kynätestejä), jotka paljastavat aukkoja puolustuksessasi, jotta ne voidaan sulkea ennen kuin joku pahantahtoinen käyttää niitä hyväkseen.    
 
Kaksiosainen kynätestausraportti
Arvioinnin perusteella teemme kaksiosaisen kynätestausraportin. Sen ensimmäinen osa sisältää helposti ymmärrettävän korkean tason yhteenvedon infrastruktuuristasi paljastuneista tietoturvapuutteista. Toinen osa sisältää tunnistettujen riskien tekniset tiedot tärkeysjärjestyksen mukaan (kriittinen, korkea, keskitaso, matala) ja mahdollisia parannuksia. CHECKin ja CRESTin akkreditoimana voimme tarjota kynätestauspalveluita maailmanlaajuisesti.
Ota yhteyttä

Kiristyshaittaohjelmatarkastus

areo

Älä jää kiristyshaittaohjelmien panttivangiksi

Haittaohjelma on eräänlainen kiristys-/lunnasohjelma, joka uhkaa julkaista tai estää pääsyn tietoihin tai tietokonejärjestelmään, yleensä salaamalla ne, kunnes uhri maksaa lunnaita hyökkääjälle.   
 
Täydelliset tarkastukset, yksityiskohtainen opastus
Tarjoamme kattavan asiantuntija-arvion puolustuksestasi ja kyvyistäsi estää kiristysohjelmahyökkäyksiä.    
 
Ensin suoritamme täydelliset kiristysohjelmatarkistukset arvioidaksemme organisaatiosi teknisten turvatoimien tehokkuutta ja laajempia toimintavalmiuksia. Sen jälkeen toimitamme yksityiskohtaiset ohjeet kiristysohjelmahyökkäysten tunnistamiseen, minimoimiseen ja hallintaan sekä selkeät suositukset puolustuskyvyn merkittävästä parantamisesta.
Ota yhteyttä

Turvallisuusarviointi

areo

Ymmärrä ja hallitse haavoittuvuuksiasi

Kyberhyökkääjät etsivät jatkuvasti mahdollisuuksia hyödyntää kotoa työskentelevien työntekijöiden haavoittuvuutta. Kyberturvallisuuskysymys on tällä hetkellä kriittisempi kysymys kuin koskaan aiemmin niin suurille kuin pienille yrityksille.    
 
Kokonaisvaltainen arviointi ja raportti
Turvallisuusarviointipalvelumme keskittyvät kaikkiin yrityksesi osa-alueisiin vaatimustenmukaisuudesta ja haavoittuvuudesta toiminnan läpäisyyn, tietojenkalasteluun, tietoisuuteen, kolmannen osapuolen toimintaan ja turvatarkastuksiin.    
 
Keräämme, arvioimme ja analysoimme sähköpostipalveluita, pilvipalveluita, loppukäyttäjän päätteitä ja verkkolaitteita saadaksemme täydellisen yleiskatsauksen IT-tietoturvaympäristöstäsi. Sen jälkeen tarjoamme helposti ymmärrettävän raportin, joka sisältää arvioidut riskit, haavoittuvuudet ja toimintasuositukset. 
Ota yhteyttä

Kriittisten tietojen suojaaminen kyberuhkia vastaan

SB Hotels teki yhteistyötä Ricohin kanssa kyberturvallisuusalustan käyttöön ottamiseksi. Se suojaa arkaluontoisia tietoja sekä pienentää sääntelyriskejä ja hallinnon työtaakkaa.

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä

Ricohin yrityspalvelut

Tutustu erilaisiin asiantuntijapalveluihin ja ratkaisuihin, jotka auttavat organisaatiotasi etenemään digimatkallaan.

Tutustu kaikkiin yritysratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut

Digitaalinen kokemus

Asiantunteva datatieteilijöiden ja -kehittäjien tiimimme suunnittelee, rakentaa, toteuttaa ja huoltaa ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippuluokan asiakasuskollisuuden.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessien hallinta

Pidämme tiimisi sitoutuneena ja tuottavana helpompien, nopeampien ja kustannustehokkaampien työskentelytapojen avulla.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Autamme sinua rakentamaan kestävän IT-infrastruktuurin, ymmärtämään ja hallitsemaan haavoittuvuuksiasi ja kasvamaan luottavaisin mielin.

Lue lisää

Pilvi ja infrastruktuuri

Tarjoamme roadmapin ja pilviratkaisut, joiden avulla voit modernisoida IT-infrastruktuurisi, automatisoida työkuormia ja muuttaa liiketoimintaasi.

Lue lisää

Digitaalinen työtila

Suunnittelemme, määritämme ja otamme käyttöön digitaalisia työtiloja, jotta tiimisi voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja saada enemmän irti päivästä, olivatpa he missä tahansa.

Lue lisää