EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Historiamme

Ricoh Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa

Sloganimme imagine.change mukaisesti valjastamme uuden teknologian mahdollisuudet ja kehitämme niiden avulla informaatiopalvelujamme. Seuraava aikajana osoittaa kaikki saavutuksemme aina Euroopan toimintojen alkuajoista lähtien. Orgaanisen kasvun ohella olemme tehneet useita strategisia hankintoja laajentaaksemme palvelutarjontaamme eri alueilla.

2015

 • Ricoh hankki omistukseensa Impromatin, Tšekissä ja Slovakiassa toimivan, johtavan digitaalisten toimistoratkaisujen jakelijan.
 • IT-palveluosaamista laajennettiin hankkimalla johtava isobritannialainen informaationhallinnan konsulttitoimisto Ridgian.
 • Toimintoja laajennettiin Lähi-itään osana kokonaisstrategiaa, jonka tavoitteena on tukea asiakkaita keskeisillä kehittyvillä markkinoilla.

2014

 • Johtava italialainen IT-palveluyritys NPO Sistemi liittyy Ricoh Groupiin.
 • Laajentuminen Turkissa kiihtyy Saral Buro Pazarlama Limited Sirketi, Merkezi (Saral) ‑jakelijan sekä toimisto- ja tuotantotulostusjärjestelmien jakelijan Ofisteknikin hankinnan myötä.

2013

 • Ricoh hankki omistukseensa espanjalaisen teknologia-alan konsultointiyrityksen Aventian.

2012

 • Turkkiin perustettiin uusi tytäryhtiö, jonka tarkoituksena on tarjota palveluja ja tukea alueen kaupallisessa- ja yrityskäytössä oleville tulostimille.
 • Ricoh hankki omistukseensa saksalaisen IT-palveluyrityksen ADAn.

2010

 • InfoPrint Solutions liittyi Ricoh Groupiin, minkä ansiosta saavutimme johtoaseman kuvantamisratkaisujen teknologiassa.

2009

 • Ricoh hankki omistukseensa Carl Lammin, ruotsalaisen IT-ratkaisujen jakelijan ja toimittajan ja laajensi yhtiön nykyistä palvelutarjontaa Ruotsiin sekä muihin Pohjoismaihin ja EMEA-alueille.

2008

 • Ricoh hankki omistukseensa asiakirjojen hallintajärjestelmien ja ‑palvelujen toimittajan IKON Office Solutions Inc:n myynti- ja palveluverkoston laajentamiseksi ja tuotantotulostusliiketoiminnan vahvistamiseksi.

2006

 • Ricoh hankki omistukseensa Danka Europen ja IKON Francen laajentaakseen palvelu- ja tukiverkostoaan Euroopan isoissa maissa.

2004

 • Ricoh hankki omistukseensa Hitachin ja IBM:n tulostustoiminnot lisätäkseen tuotanto- ja toimistotuotevalikoimaansa uusia tuotteita ja ratkaisuja.

2001/2002

 • Lanier ja Savin liittyivät osaksi Ricoh Groupia tarjoten enemmän tukea ja uusia ratkaisuja kansallisille ja kansainvälisille markkinoillemme.

1995

 • Ricoh hankki omistukseensa NRG Group PLC:n (Nashuatec, Rex-Rotary, Gestetner, aiemmin Gestetner Holdings PLC) Iso-Britanniassa.

Vuonna 1936 perustettu Ricoh Company, Ltd:n pääkonttori sijaitsee Tokiossa Japanissa, ja se toimii kansainvälisesti. Palveluksessamme on kansainvälisesti yli 108 000 työntekijää, ja olemme erikoistuneet toimisto- ja tuotantotulostulostukseen.

Toimimme organisaatioiden kanssa ympäri maailmaa modernisoidaksemme työskentely-ympäristöjä ja optimoidaksemme asiakirjajärjestelmien tehokkuutta. Kehitämme myös kuvantamislaitteita, teollisia tuotteita ja verkkojärjestelmäratkaisuja. Lue lisää kansainvälisestä historiastamme alla olevan linkin kautta.

Lue lisää kansainvälisestä historiastamme alla olevan linkin kautta.