Graafinen Viestinta
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Graafisen viestinnän ratkaisut

Graafinen viestintä

Nykyisessä verkostoituneessa maailmassa markkina- ja teknologiatrendit ovat ennennäkemättömän dynaamisia. Markkinoilla menestyminen vaatii muutoksenhalua ja mahdollisuuksiin tarttumista. Laitekannan monipuolistaminen ja sovellusten laajentaminen vastaavat aiempaa paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, kasvattavat voittoa ja luovat vastuullista liiketoimintaa.    
 
Ricohin  muutosinnovaatio (Henkaku) on sisäänrakennettu DNA:hamme. Olemme olleet mukana tulostuksen digimuutoksessa jo vuosia, ja ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintoja ja niiden suuriakin muutoksia. Tarjoamme laitteistoja, ohjelmistoja, palveluita ja muita ratkaisuja, jotka auttavat sinua kehittymään, digitalisoitumaan ja luomaan kestävää kilpailuetua.  
 
Ymmärrämme tulostarpeitasi, olitpa sitten suuri kaupallinen painotalo, yrityspainotalo tai teet tulostusta muun tuotannon ohella. Tiedämme kuinka digiteknologia mahdollistaa menestyksesi ja pyrimme avaamaan uusia kasvumahdollisuuksia, jotka tasoittavat tietäsi loistavaan tulevaisuuteen.
image

Digitaalisten tulosteiden määrä kaksinkertaistuu analogisiin tulosteisiin verrattuna vuoteen 2030 mennessä

Ricohin Graafinen viestintä toimittaa digitaalisia tuotantotulostusratkaisuja, jotka tuovat tarvittavat tehot yrityksesi tulevaisuuteen. 
Kuten monet kaupalliset ja teolliset painoyritykset tietävät, markkinoiden siirtyminen offset-painotuotannosta digipainotuotantoon kiihtyy vuosi vuodelta. Caslonin mukaan analogiset tulostusmäärät vähenevät yli 2 % vuodessa vuoteen 2030 asti, kun taas digituotannon ennustetaan kasvavan 4,6 %. Lisäksi Caslon odottaa yhdistetyn vuosikasvun (CAGR) olevan digitaalisten värien ansiosta lähes 10 %.    
Siirtyminen analogisista digitaalisiin prosesseihin ei ole helppoa. Päättäminen uusien laitteiden hankkimisesta ja niiden integroiminen olemassa oleviin valmistusprosesseihin voi olla pelottavaa. On mietittävä, kuinka voit muuttaa yrityksesi fyysisesti ja taloudellisesti viisaalla tavalla, joka on myös vastuullinen ja palvelee asiakkaitasi parhaiten.   
 
Autamme painoyrityksiä muutoksessa 
Me Ricohilla autamme asiakkaitamme siirtymään digipainamiseen. Olemme ylpeitä kokemuksestamme digipainatusprosesseissa ja digitaalisessa integroinnissa sekä asiantuntemuksestamme liiketoiminnan tukemisessa. Autamme sinua tarjoamaan asiakkaillesi vastuullisempia ja kustannustehokkaampia valintoja, jotka hyödyttävät sekä heitä että sinua.   
 
Tuemme sinua myös perustoiminnoissa huomioimalla jokaisessa yrityksen tulostustyössä myös sujuvan työnkulun. Etsimme kanssasi tapoja nopeuttaa tuotantoprosessejasi siten, että ne edistävät parhaiten tavoitteitasi. Voimme myös kouluttaa henkilökuntaasi omaksumaan parhaat käytännöt, jotka auttavat heitä optimoimaan ja vahvistamaan liiketoimintaasi pitkällä aikavälillä.

Huippuosaamisalueemme

Kaupallinen tulostus

areo

Pitkäaikainen kumppanuus ja verraton asiantuntemus

Olemme sitoutuneet huolehtimaan kaikentyyppisten kaupallisten tulostimien tarpeista pitkälle tulevaisuuteen, mukaan lukien yleiset kaupalliset tulostuskoneet, suorapostituskoneet, kirjatulostimet ja transaktiopainokoneet. Palvelemme yli 7 000 asiakasta eri puolilla EMEA-aluetta (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Tarjoamme alan parhaita laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja sekä luokkansa johtavaa yritysteknologiaa ja asiantuntemusta. Vapautamme kaupallisen tulostuksen potentiaalin. 
Lue lisää

Tulostushuone

areo

Rakenna tulostushuone, joka palvelee uusia työskentelytapoja

Maailman muuttuessa monet organisaatiot ovat huomanneet tulostushuoneiden eli Central Reprographics Departmentien (CRD) tuoman arvon liiketoiminnalle ja sen keskeisille prosesseille. Liiketoiminnan turvaamiseksi myös tulevaisuudessa on välttämätöntä ottaa käyttöön digitaaliset asiakirjapalvelut, vastata etätyöntekijöiden tarpeisiin ja hoitaa posti ja asiakasviestintä tehokkaasti.

Ricohin asiantuntijatiimin ja palkitun tuote- ja palveluvalikoimamme avulla nopeutat tulostushuoneesi muutosta viestintäkeskukseksi. Markkinointi- ja mainospainatuksen kasvun lisäksi hallinnoimme paperi- ja digimuotoja yhdistävää viestintää.
Lue lisää

Teollinen tulostus

areo

Monet teollisuustulostimet kohtaavat monenlaisia haasteita

Toimitusketjut ovat pitkiä ja epäluotettavia, varastointi vie rahaa ja jätteiden asianmukainen hävittäminen voi olla hintavaa ja monimutkaista. Yksinkertaistaakseen prosesseja ja säästääkseen kustannuksissa teollisuustulostimilta haetaan erilaisia tilausratkaisuja, joissa varmistetaan tulosteiden oikea määrä ja laatu.    
 
Ricohissa mietimme teollisuustulostusta prosessin alusta loppuun. Tarjoamme valikoiman luokkansa parhaita innovatiivisia laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, kuten on demand -tulostus. Meillä on huikea automaation ja integroitujen teollisuusprosessien asiantuntemus ja räätälöimme ratkaisun juuri sinun tuotantolinjasi tarpeisiin.    
 
Meillä on vuosikymmenten kokemus teollisuustulostuksen tulostuspäistä ja kaikista mustetekniikoista. Valitsemme oikean musteen, oikean tulostuspään ja oikean ohjelmiston mille tahansa painopinnalle. Integraatioasiantuntijamme myös varmistavat, että tulostusprosessisi on täysin optimoitu vastaamaan vaativimpienkin tuotantolinjojen vaatimuksia.
Ota yhteyttä

Viimeistelypalvelut

areo

Alusta viimeisteltyyn

Luo upeita lopputuotteita ja tehosta samalla graafisten tuotteiden viimeistelytyö- ja jälkikäsittelyprosessejasi. Halusitpa sitten tuottaa laadukkaan painotuotteen tai optimoida työnkulun nostaaksesi tuotantosi seuraavalle tasolle, kehittyneet tulostus- ja viimeistelypalvelumme voivat tarjota tarvitsemasi ratkaisun. Kattavaan valikoimaan ammattimaisia viimeistelyratkaisujamme kuuluu inline-, near-line- ja offline-viimeistelylaitteita. Leikkureista ja taittokoneista UV-pinnoittimiin ja muihin, Ricohilta löydät kattavat järjestelmät, jotka maksimoivat tuottavuuden.
Lue lisää
Customer Experience Centre

Vieraile meillä

Monet asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tapaavat meidät asiakaskokemuskeskuksissamme, joissa luomme optimaalisen tulostusmaailman ja tulevaisuuden digitulostussovellukset ja -palvelut. Inspiroidu kanssamme!

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä