Wavin case study banner

CASE STUDYT

Parannettu yhteistyö ja tiedonhallinta työpaikan muutoksen kautta

Wavin halusi parantaa loppukäyttäjien kokemusta kaikkialla Euroopassa keskitetyillä Managed Print Services -palveluilla, mutta optimoimalla ne paikallisesti.

He halusivat myös vähentää ympäristövaikutuksiaan, vähentää kustannuksia ja tulostusvolyymia sekä tarjota paremman yhteistoiminnallisen työtilan ylimmälle johdolle. Wavin halusi myös virtaviivaistaa nykyistä tulostustarjontaansa. Samaan aikaan yrityksen oli rakennettava uusi kansainvälisten johtajien toimisto Amsterdamiin. Tämän toimiston oli oltava digitaalinen, jotta se vastaisi eri puolilta maailmaa olevien ylimpien johtajien tarpeisiin, tarjoaisi akatemian työntekijöiden kouluttamista varten ja toimisi esittelytilana asiakkaille.

Ricoh tutki valikoituja käyttäjiä ymmärtääkseen loppukäyttäjien todelliset ongelmat ja tarpeet: yksinkertaisuus, helppokäyttöisyys ja toiminnallisuus. Uusi työpaikka tarjoaa kaikille käyttäjille yksinkertaisemman työskentelytavan yhteistyöalueiden, digitaalisen teatterin sekä kokoustilojen ja työpöytien varausjärjestelmän avulla. Vierailijoiden tarpeiden helpottamiseksi on otettu käyttöön virtuaalinen vastaanottovirkailija ja digitaaliset opasteet, joissa on kosketusnäyttö yksinkertaisen käyttökokemuksen takaamiseksi. Näitä ohjataan keskitetysti Wavinin pääkonttorista. Akatemiassa ja näyttelytilassa on laajakuvalaitteet, joiden avulla on helppo esitellä asioita asiakkaille tai henkilökunnalle päätoimipaikan ulkopuolelle."Dedikoitu akatemia ja näyttelytila tarjoavat henkilökunnalle todella innovatiivisen tilan asiakkaiden tapaamiseen ja koulutustarkoituksiin. Teknologia näyttää monimutkaiselta, mutta on helppo käyttää ja ottaa käyttöön kokouksia varten."

Philip Swancott, Palveluiden kategorian johtaja, WavinOllaan yhteyksissä

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä