EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Pro™ 8300s -sarja

Ricohin uusin ja luotettavin nopea arkkisyöttöinen laite tarjoaa uusia monipuolisia tulostus- ja viimeistelytoimintoja.

 • Wifi networking
 • B&W printing
 • Print
 • A3
 • Smart panel
 • Copier
 • SRA3
 • 96 PPM
 • 111 PPM
 • 136 PPM
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

RICOH Pro 8300S, 8310S ja 8320S -sarjan korkealuokkaiset tuotantotulostimet tarjoavat ensiluokkaisen käyttöajan ja suorituskyvyn kilpailukykyiseen liiketoimintaan. Erittäin tarkan kaksipuoleisen kohdistuksen, suuren 2400 x 4800 dpi resoluution sekä pitkälle kehittyneiden viimeistelytoimintojen ansiosta ne tarjoavat monipuolisia ja tehokkaita tulostustoimintoja.

 • Mustavalkoisten asiakirjojen tulostus jopa 136 sivua/min nopeudella.
 • Tukee laajaa paperivalikoimaa: 40-350 g/m² joka 700 mm:n pituuteen saakka.
 • Uusi viimeistelijä jopa 30 sivun vihkojen tuottamiseen 80 g/m² paperilla. Sisältää lisäksi tuottavuuden maksimoivan kaksoislajittelutason, jonka kapasiteetti on 4 400 sivua.
 • Uusi ilma-avusteinen kansilehtiyksikkö tukee jopa 350 g/m² päällystettyä paperin.
 • Suuri 17 tuuman värillinen kosketusnäyttö tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Näyttöä voidaan käyttää etäkohteesta tabletin avulla.

Tekniset tiedot
YLEISTÄ
Määritykset Konsoli
Teknologia 1-rumpuinen kuiva elektrostaattinen siirtojärjestelmä, sisäinen siirtohihna
Kiinnitys Öljytön hihnakiinnitysmenetelmä
Jatkuva tulostusnopeus 136 s/min
Lämpenemisaika 300 sekuntia
Mitat (L x S x K) 1 141 x 900 x 1 735 mm
Paino 428 kg
Virtalähde 220 - 240 V, 50/60 Hz, 16 A
Käyttömäärä (tulostetta kuukaudessa) 4 000 000 sivua
Skanneri
Tarkkuus 100 dpi, 150 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 400 dpi, 600 dpi
Skannausnopeus MV: 120 kuvaa/min (yksipuoleinen)/220 kuvaa/min (kaksipuoleinen)
Suurin skannausalue 297 x 432 mm
PAPERINKÄSITTELY
Paperikapasiteetti 1. vakiokasetti: 2 200 arkkia, 2. vakiokasetti: 550 arkkia, 3. vakiokasetti: 550 arkkia, Lisävarusteena A4/LT 4. LCT-kasetti: 1 100 arkkia, Lisävarusteena A4/LT 5. LCT-kasetti: 1 100 arkkia, Lisävarusteena A4/LT 6. LCT-kasetti: 2 800 arkkia, Lisävarusteena A3/DLT 4. LCT-kasetti: 1 100 arkkia, Lisävarusteena A3/DLT 5. LCT-kasetti: 2 200 arkkia, Lisävarusteena A3/DLT 6. LCT-kasetti: 1 100 arkkia, Lisävarusteena ohisyöttötaso: 500 arkkia, Lisävarusteena vakuumisyöttöinen LCT T1 -kasetti: 2 200 arkkia, Lisävarusteena vakuumisyöttöinen LCT T2 -kasetti: 2 200 arkkia
Suurin paperikapasiteetti 12 600 arkkia
Luovutustason suurin kapasiteetti 14 500 arkkia
Paperikoko Maksimi: 320 x 700 mm
Tulostusalue 320 x 700 mm
Paperin paino 1. vakiokasetti: 52,3 - 256 g/m², 2. vakiokasetti: 52,3 - 256 g/m², 3. vakiokasetti: 52,3 - 256 g/m², Valinnainen 4. A4/LT LCT-kasetti: 52,3 - 216 g/m², Valinnainen 5. A4/LT LCT-kasetti: 52,3 - 216 g/m², Valinnainen 6. A4/LT LCT-kasetti: 52,3 - 163 g/m², Valinnainen 4. A3/DLT LCT-kasetti: 52,3 - 256 g/m², Valinnainen 5. A3/DLT LCT-kasetti 40 - 300 g/m², Valinnainen 6. A3/DLT LCT-kasetti: 52,3 - 256 g/m², Valinnainen ohisyöttötaso: 52,7 - 216 g/m², Valinnainen vakuumisyöttöinen LCT T1 -kasetti: 40 - 350 g/m², Valinnainen vakuumisyöttöinen LCT T2 -kasetti: 40 - 350 g/m²
OHJAIN
Määritykset Integroitu
Suoritin Prosessori Intel Atom BayTrail-I: 1,91 GHz
Muisti 2 Gt
Kiintolevy Vakio: 640 Gt
Verkkoprotokolla TCP/IP (IP v4, IP v6)
Tulostuskieli - Vakio PCL5e, PCL6, IRIPS PDF, JPEG, TIFF, IRIPS PostScript 3
Tulostuskieli - Valinnainen Adobe PostScript 3, Adobe PDF, IPDS, XPS
Verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-Tx/1000Base-T (Gigabit Ethernet) , USB 2.0 Type A, USB 2.0 B, SD-korttipaikka, IEEE802.11b/g/n , IEEE802.11a/b/g/n
FIERY-OHJAIN
Määritykset Ulkoinen
Suoritin Prosessori Intel G4400: 3,3 GHz
Muisti 8 Gt
Kiintolevy Vakio: 500 Gt
Verkkoprotokolla TCP/IP (IP v4, IP v6)
Tulostuskieli - Vakio PCL5e, PCL6, IRIPS PostScript 3, IRIPS PDF
Tulostuskieli - Valinnainen Adobe PostScript 3, Adobe PDF
Verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-Tx/1000BASE-T (Gigabit Ethernet), USB 2.0 Type A, USB 3.0
YMPÄRISTÖTIEDOT
Virrankulutus 3 350 kW

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

 • TotalFlow Prep

  TotalFlow Prep

  Valmis ohjelmisto, jolla voidaan suorittaa nopeasti tärkeitä tehtäviä, kuten työn luonti, sivujärjestyksen määrittäminen ja työn ominaisuuksien ja lukujen määritys.

 • TotalFlow Production Manager

  TotalFlow Production Manager

  Arkkisyöttöisten tuotantotulostustöiden tehokas ajastus ja reititys, manuaalisten tehtävien automatisointi, prosessien luonti ja huoltoa vaativien ongelmien käsittely vähemmällä henkilöstöllä ja ilman pullonkauloja.


Liittyvät tuotteet

 • Ricohin uusimmat arkkisyöttöiset tuotantotulostimet, ProTM C9200 -sarja

  Pro™ C9200-sarja

  Mahdollistaa Offset-töiden siirtämisen digitaaliseen tulostimeen, joka tarjoaa vastaavaa laatua suurella nopeudella, ensiluokkaista luotettavuutta sekä helppokäyttöisiä toimintoja

 • Pro™ C7200s

  Pro™ C7200s -sarja

  Nämä huippunopeat, neliväriset tuotantotulostimet tarjoavat erinomaista kuvanlaatua ja tuottavaa suorituskykyä edulliseen hintaan.

 • Pro C5200s

  Pro™ C5200s

  Printtiliiketoiminnassa vaaditaan nykyään pienempiä tuotantoeriä, nopeampaa toimitusta ja matalampaa hintaa. Tarvitset siis oikeanlaista teknologiaa tarjoavan laitteen, joka auttaa vähentämään tuotantokustannuksia ja tehostamaan suorituskykyä.