EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Invoicing Services

Ricohin laskutuspalvelut on suunniteltu organisaatioille, jotka haluavat optimoida kirjanpitotoimintonsa. Palvelun avulla voit siirtää asiakkaasi ja alihankkijasi omaan tahtiisi paperipohjaisesta laskutuksesta toimivampaan ja kustannustehokkaampaan sähköiseen laskutusprosessiin.

Paperipohjainen laskutus on hintavaa sekä siihen kuluvan tulevien ja lähtevien laskujen käsittelyajan että siihen liittyvien materiaalikustannusten suhteen. Sähköinen laskutus on helpommin seurattavissa, manuaalista prosessia vähemmän altis virheille ja tarjoaa toimintaan kattavan näkymän, jonka avulla on helppo vastata kyselyihin ja hallinnollisiin pyyntöihin.

Autamme sinua kehittämään laskutuskäytäntöjäsi organisaatiollesi, asiakkaillesi ja alihankkijoillesi sopivalla nopeudella. Jotkut asiakkaat saattavat esimerkiksi edelleen tarvita paperipohjaisen laskun omien kirjanpitotapojensa johdosta, ja ratkaisumme on helposti räätälöitävissä tällaisten tarpeiden ympärille.

Pilvipohjainen palvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita laskujesi maksamista ja hyväksyntäprosesseja mistä tahansa, ja siihen sisältyy sekä ostoihin että myyntiin liittyvät ratkaisut. Kumpikin joustaa ja skaalautuu vastaamaan muuttuvia tarpeita ja niitä hallitaan SaaS-palvelumallin mukaisesti, jolloin voit helposti hallita kulujasi.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Ricohin Invoicing Services -palvelut parantavat laskutuksesi työnkulkua tuomalla tehokkaat ja helposti seurattavat laskutuskäytännöt organisaatioosi.

Palvelumme auttaa sinua tekemään seuraavaa:

 • Alenna sähköstä, paperista ja postituksesta aiheutuvia kuluja siirtymällä paperipohjaisesta laskutuksesta elektroniseen
 • Säästä aikaa virtaviivaistamalla manuaalista työnkulkua ja paranna laskutusprosessin nopeutta
 • Paranna tuottavuutta vapauttamalla työntekijöiden aikaa muihin yrityksen tarpeisiin
 • Paranna kassavirran hallintaa selkeällä näkymällä organisaatiostasi lähteviin ja sille tuleviin varoihin
 • Tue ympäristöpolitiikkaa siirtymällä paperittomaan laskutukseen
 • Paranna dokumenttien turvallisuutta alentamalla fyysiseen siirtämiseen ja varastointiin liittyviä riskejä

Accounts Receivable

Palveluun kuuluu:

 • Lähtevien laskujen toimitus digitaalisesti tai painotuotteina
 • Siirtyminen paperipohjaisesta laskutuksesta digitaaliseen asiakkaillesi sopivassa tahdissa
 • Automaattinen laskujen muotoilu, lajittelu ja toimitus halutussa muodossa

Accounts Payable

Palveluun kuuluu:

 • Kaikkien tulevien laskujen vastaanotto eri kanavista, mukaan lukien paperilaskut, sähköpostit ja sähköiset tiedonsiirrot
 • Kaikkien sähköpostien muuntaminen digitaaliseen muotoon ja toimitus ERP-sovellukseesi sähköisenä laskuna
Palvelunkäyttötapaukset

Ricohin ratkaisulla tuottavuus tehostui 63 %

Ricohin digitaalinen laskujen prosessointiratkaisu on auttanut kunnallisten palveluiden tuottajaa hallitsemaan sisäistä tuotantoketjuaan. Automatisoitu järjestelmä on virtaviivaistanut laskujen vahvistamisen ja hyväksynnän ja siten nopeuttanut alihankkijoiden laskujen käsittelyä.

Tämän palveluntuottajan manuaaliset, paperipohjaiset alihankkijoiden laskujen käsittelyjärjestelmät olivat tehottomia ja aikaa vieviä. Yritys tarvitsi tehokkaamman laskutusprosessiratkaisun, joka automatisoisi manuaaliset järjestelmät, virtaviivaistaisi hyväksyntäprosessin ja varmistaisi, että laskut maksetaan ajallaan ilman, että paperidokumentteja tarvitsee käsitellä.

Ricoh ymmärsi asiakkaan yrityksen tarpeet ja vaatimukset läpikotaisin ja pystyi suunnittelemaan prosessin uudelleen. Otimme käyttöön älykkään digitaalisen ratkaisun, joka automatisoi laskujen hyväksyntäprosessit ja integroitui osaksi yrityksen olemassa olevia järjestelmiä, täten tarjoten tarkkaa, reaaliaikaista tietoa taloustilanteesta.

Laskutuspalvelut säästävät urheiluvälinevalmistajalta 3 M€ vuodessa

Ricohin asiakas, tunnettu urheiluvälinevalmistaja, käytti vuodessa 4 miljoonaa euroa paperipohjaisten laskujen ja laskelmien toimitukseen.

Yrityksen keskitetty laskutusosasto hoiti laskutusprosessin, jossa yksittäiset laskut tulostettiin, suljettiin kirjekuoriin, lajiteltiin maittain ja postitettiin päivittäin. Muut liiketoiminnan dokumentit, kuten laskelmat ja tilausvahvistukset, valmisteltiin kuukausittain.

Huomattuaan olemassa olevan prosessin olevan tehoton ja riippuvainen suurelta osin manuaalisesta työstä yritys pyysi Ricohia toimittamaan hallinnoidun palvelun, joka virtaviivaistaisi hallintoa ja alentaisi prosessin kustannuksia.

Nyt urheiluvälinevalmistajan laskutusprosessi tulee alihankintana Ricohilta. Yrityksen tilaushallintajärjestelmän luomat liiketoiminnan tiedot prosessoidaan Ricohin toimesta ja niistä luodaan sähköisiä laskuja. Tämän jälkeen laskut joko ladataan verkkoportaaliin tai tulostetaan ja toimitetaan perinteisin keinoin kunkin loppuasiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yritys tähtää nyt siihen, että 80 % sen asiakkaista siirtyisi käyttämään sähköistä laskutusta. Tämä säästää 3 miljoonaa euroa vuodessa ja edistää yrityksen ympäristöpolitiikkaa.

Muut palvelut

 • Print as a Managed Service

  Print

  Laadukkaat ja nopeat tulostuspalvelut omissa tiloissasi.

 • Suojattu skannaus ja arkistointi

  Suojattu skannaus ja arkistointi

  Suojaa arkaluotoiset tietosi asiakirjojen digitointiprosessin aikana.

 • Digital and Offset Print

  Digital and Offset Print

  Räätälöity palveluvalikoima kaikkiin suuriin tai erikoistumista vaativiin tulostustöihin ja asiakirjojen personointiin sekä hallinnointiin.

 • Scanning and Archiving as a Managed Service

  Scanning and Archiving

  Siirry digitaalisiin työnkulkuihin ja helpota pääsyä asiakirjoihisi