EDP:n palkinto Ricohin kirjapaino- ja tulostusratkaisulle sekä Ricoh Pro™ C5200 -tuotantotulostimille

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

EDP:n palkinto Ricohin kirjapaino- ja tulostusratkaisulle sekä Ricoh Pro™ C5200 -tuotantotulostimille

Ricoh Europe, Lontoo, 12.5.2017 – EDP on myöntänyt Ricohille kaksi palkintoa luovien tuotteiden tulostukseen tarkoitetuista laite- ja ohjelmistoratkaisuista. Palkinnot luovutettiin eilen Hampurin FESPA 2017 -messujen yhteydessä järjestetyssä palkintotilaisuudessa.

20170511 - proc5200 20170511 total flow suite

Ricoh Pro C5200
TotalFlow-työnkulkuratkaisuihin

Ricohin kirjapaino- ja tulostusohjelmisto kuuluu yrityksen

EDP:n maineikkaan palkinnon saivat Ricohin kirjapaino- ja tulostusratkaisu sekä tuotantotulostimet Ricoh Pro C5200s ja C5210s. Voittajat valittiin yli 150 kilpailuun ilmoitetun tuotteen joukosta.

Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder kommentoi voittoa seuraavasti: – Kumpikin ratkaisuista on suunniteltu asiakkaan tueksi päivittäisen toiminnan haasteissa. On suuri kunnia, että EDP pitää ratkaisuja kategorioidensa huippuina ja sopivina modernin tuotantotulostusympäristön tarpeisiin.

Ricohin TotalFlow-työnkulkuratkaisuihin kuuluva kirjapaino- ja tulostusratkaisu nopeuttaa pienten tulostuserien ja pienpainatteiden tuotantoa. Töiden seuranta on täysin saumatonta ja tuotannon työnkulku on toteutettu tehokkaasti. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti pienten tulostuserien työvaiheiden yksinkertaistamiseen ja automatisointiin. Koko prosessia hallitaan samasta verkkokäyttöliittymästä, joten tuotanto- ja viimeistelyvaiheita voidaan automatisoida ja keskenään samankaltaisia töitä voidaan yhdistellä.  

Väritulostukseen tarkoitetut, digitaaliset Ricoh Pro C5200 ja Ricoh Pro C5210 -tuotantotulostimet ovat omimmillaan nopeita läpimenoaikoja vaativassa luovien tuotteiden tulostuksessa. Markkinointiympäristöjen ohella tulostimet sopivat erityisesti tulostus- ja mainospalveluille sekä yritysten omien tulostus- ja kopiokeskusten käyttöön.

EDP on toimialayhdistys, joka tukee edelläkävijäyrityksiä tarpeisiinsa sopivien ratkaisujen löytämisessä. Yhdistys myöntää palkintoja tulostuslaitteiden, ohjelmistoratkaisujen, viimeistelyjärjestelmien, paperien, tulostusmateriaalien sekä musteiden ansiokkaasta kehityksestä.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

Ylös

|Tietoja Ricohista|
Ricoh on toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä IT- ja viestintäpalveluihin erikoistunut maailmanlaajuinen teknologiayritys. Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan. Ricohin tunnuslause on imagine. change. Ricoh tarjoaa palveluja ja teknologiaa, jotka auttavat niin yrityksiä kuin yksilöitäkin innovoimaan uusia tehokkaampia työtapoja, toimimaan ympäristöystävällisemmin ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Ricoh Groupilla on toimintaa yli 200 maassa. Maaliskuussa 2016 päättyvänä tilivuonna Ricoh Groupin maailmanlaajuinen liikevaihto oli noin 19,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
 
Valtaosa konsernin liikevaihdosta tulee ihmisten ja tiedon kohtaamista helpottavista tuotteista, ratkaisuista ja palveluista. Konserni tunnetaan laadukkaasta teknologiastaan, poikkeuksellisen laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja toiminnastaan kestävän kehityksen hyväksi.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.ricoh.fi ja www.imaginechange.fi

Lisätietoja uutisesta

Ricoh Finland Oy
Roni Keini, Business Manager/Production Printing
Puh. 0400 610 195
Anne Hernetkoski, Marketing Manager
Puh. 045 7734 7027

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Seuraa meitä Twitterissä: www.twitter.com/ricohfin
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy

Ylös