Ura Ricohilla

Löydä mahdollisuutesi.

Ota haaste vastaan – hyödynnä osaamistasi.

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Lisää tietoa

  • Brändi

    imagine. change. Ricoh kehittää liiketoimintaa selvän vision avulla.

Ricohilla työskentelet innovatiivisten ideoiden ja maailman johtavien digitaalisten toimistoratkaisujen parissa. Jatkuvasti kehittyvä Ricoh toimii 180 maassa ja meillä on yli 100 000 työntekijää. Löydä omat mahdollisuutesi!

Ricoh kasvaa ja parantaa tuottavuuttaan jatkuvasti innovatiivisien tuotteiden ja palveluiden ansiosta. Jotta kasvu olisi mahdollista myös tulevaisuudessa, meidän on osattava tunnistaa ja luoda uusia mahdollisuuksia työntekijöillemme, tuotteillemme ja palveluillemme. Siksi kehitämme jatkuvasti myös sisäisiä prosessejamme tuottavuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi.

Ricoh luo työympäristön, jossa erilaisia ideoita kehitetään edelleen arvoiksi ja haasteiksi, jotka toimivat vuorollaan uusien saavutusten kasvualustana. Yrityksessämme vallitsee oppimisen kulttuuri ja kannustamme työntekijöitämme jakamaan ideoitaan avoimesti. Ricoh on sitoutunut tukemaan tiedonhallintaa sekä helpottamaan työtä ja elämää. Työntekijämme ovat suurin vahvuutemme ja etsimmekin jatkuvasti joukkoomme ihmisiä, joiden osaaminen näkyy tuloksina. Ricohlaisena kunnioitat myös muita ja tunnet yhteiskunnallisen vastuusi.

Pysyäkseen kilpailun kärjessä ja edistääkseen uudenlaista ajattelua Ricoh hakee jatkuvasti joukkoonsa luovia, innovatiivisia ja lahjakkaita ihmisiä.
Tunnistatko kuvauksesta itsesi?

  • Haluat kehittää uusia ideoita 

  • Innostut ideoiden ja tiedon jakamisesta 

  • Suhtaudut uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin optimistisesti 

  • Osoitat luovuutta uusien ratkaisujen ja tehokkaampien liiketoimintatapojen kehittämisessä 

  • Suhtaudut ympäristöön ja yhteiskuntaan vastuullisesti

Ylös