Korkea-asteen koulutus

Tulosta Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Higher education factKorkea-asteen koulutus on keskeisessä roolissa, kun Euroopan unionia kehitetään maailman johtavaksi osaamis- ja talousalueeksi. Koulutussektori on siirtymässä kasvuvaiheeseen, tavoitteenaan suuremmat opiskelijamäärät ja laadukkaampi opetus. Kasvu asettaa huomattavia vaatimuksia koulutusohjelmien tehokkuudelle, ja vanhentuneet laitteet ja prosessit saattavat muodostua ongelmaksi.EU:n Lissabonin strategialla pyritään vastaamaan tehokkuuden vaatimuksiin yliopistojen uudistusohjelman ja kasvua edistävän kehyksen avulla. Nykyinen opiskelijamäärä on 19 miljoonaa ja henkilöstömäärä 1,5 miljoonaa.


Ympäristön muutokset lisäävät asiakirjojen tietoturvan, kustannustehokkuuden, luokkahuoneissa käytettävän tekniikan sekä etätyöskentelyn ja -oppimisen vaatimuksia. Opetushenkilökunnalle on tärkeää, että heillä on tukenaan Ricohin kaltainen strateginen kumppani, jolla on runsaasti kokemusta korkean tason muutoksenhallinnan tuen tarjoamisesta ja näyttöä mitattavista tuloksista.


1 Euroopan komissio: (http://ec.europa.eu/education/lifelong-learning-policy/higher_en.htm)

Ricohin palveluilla ja ratkaisuilla pyritään lisäämään tuottavuutta ja tehostamaan kustannusten hallintaa. Ricoh tarjoaakin oppilaitoksille muutoksia edistäviä ideoita, jotka parantavat opiskelijoiden ja opettajien välistä vuorovaikutusta ja edesauttavat oppimista:


  • Opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä olevien tulostuspalvelujen määrän ja laadun parantaminen räätälöidyllä tulostusstrategialla, joka käsittää asiakirjahallinta-, tulostus- ja kopiointipalvelut.

  • Olemassa olevien laitteiden sisällyttäminen ratkaisuun ja asiakirjainfrastruktuurin vahvistaminen Ricohin monitoimilaitteilla. Ratkaisulla saavutetaan lähes sadan prosentin käytettävyys optimoimalla asiakkaan tulostusympäristö. Samalla vähennetään energiakustannuksia ja pienennetään hiilijalanjälkeä. 

  • Varoja jää enemmän koulutusohjelmien kehittämiseen, koska Ricohin hallinnoitujen asiakirjapalvelujen avulla voidaan saavuttaa vuosittain jopa 30 prosentin säästö asiakirjakustannuksissa. Lue lisää Ricohin Wico-esimerkistä, missä joukko belgialaisia kouluja saavutti asiakirjaprosesseissaan 36 prosentin säästöt. 

  • Ricohin langattomat ja kiinteät verkkoratkaisut tukevat lisääntyvää verkkoliikennettä, riippumatta siitä, käytetäänkö verkko-oppimisessa apuna kannettavaa tietokonetta, minikannettavaa vai iPadiä. Ratkaisuun sisältyvät kätevät verkkoratkaisut langattoman yhteyden hallinnan, tekniset säädöt, verkkokaapeloinnin ja tuen paikan päällä. Ricoh auttaa rakentamaan nopean, varman, turvallisen ja kattavan verkon.

Ricoh on auttanut korkea-asteen koulutusorganisaatioita ympäri Eurooppaa parantamaan mainettaan, brändiään ja palvelutasoaan toimittamalla asiakaskeskeistä tulostus-, IT- ja asiakirjahallinnan tukea, -palvelua ja -konsultointia. Esimerkkejä hankkeista:


  • University of Groningen  arvioi saavuttavansa yli 700 000 euron vuosittaiset säästöt Ricohin hallinnoitujen asiakirjapalvelujen toimittamalla uudella asiakirja- ja tulostusinfrastruktuurilla. Tulostinten määrä väheni 63 prosentilla. 
  • Ricohin hallinnoitujen asiakirjapalvelujen toimittaman optimoidun asiakirjaratkaisun ansiosta belgialaiset koulut, joiden toiminnoista Wico vastaa, saavuttavat vuosittain noin 36 prosentin kustannussäästöt. Ratkaisussa koulujen monistamoihin asennettiin tuotantotulostimet, joilla voidaan tulostaa suuria määriä asiakirjoja ammattimaisen laadukkaasti, nopeasti ja helposti.

  • Virtuaalisen infrastruktuurin suunnittelu ja toimitus Hopwood Hall Collegelle: ratkaisu muutti oppilaiden ja henkilökunnan tapaa käyttää oppimisresursseja ja palveluja, ja se on tuonut oppilaitokselle kolmen vuoden aikana lähes 500 000 punnan säästöt.

Asiakasratkaisujen esimerkeistä löydät lisätietoja siitä, kuinka Ricohin ratkaisuilla voidaan parantaa oppilaitosten ja vastaavien yksiköiden tulosta.

Ylös

Ricoh DocuLounge

Upota

Ylös

Tarvitsetko apua?
Voit jättää pyynnön täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ylös

Lisää tietoa

Humans & Machines

Economist Intelligence Unit. Humans and machines