End User License Agreement

Loppukäyttäjän käyttöehtosopimus

Saat asiaankuuluvat käyttöoikeusehdot tuotteen mukana toimitetuista asiakirjoista ja muista tiedoista tai pyytämällä käyttöoikeusehdot Ricohilta.

Verkkosivustossamme tarjotut lataukset  ("Ohjelmisto") on tarkoitettu tukemaan Ricoh-tuotteita. Ohjelmiston omistaa Ricoh Europe PLC, 20 Triton Street, Lontoo, NW1 3BF, Yhdistynyt kuningaskunta (”Ricoh”) tai muu taho, joka on myöntänyt Ricohille oikeuden alilisensoida Ohjelmistoa.

Sinulla loppukäyttäjänä on oikeus käyttää sovelluksia tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Lataamalla sovelluksen mille tahansa tietokoneelle suostut noudattamaan tässä määritettyjä ehtoja. Jos et hyväksy tämän Sopimuksen ehtoja, et saa ladata Ohjelmistoa mihinkään tietokoneeseen.

Käyttöoikeuden myöntäminen

Ohjelmistoa saa käyttää sen Ricoh-laitteen kanssa, jolle se on valmistettu. Saat käyttää Ohjelmistoa kaikilla tietokoneilla, jotka ovat yhteydessä kyseisiin laitteisiin. Et saa vuokrata, liisata, myydä tai jaella sovelluksia muilla tavoin etkä siirtää tämän käyttöehtosopimuksen mukaisia oikeuksiasi muulle taholle.

Ehtojen hyväksyminen
Lataamalla Ohjelmiston hyväksyt tämän Sopimuksen ehdot.

Voimassaolo
Tämä käyttöehtosopimus on voimassa, kunnes se lopetetaan. Ricoh lopettaa voimassaolon välittömästi, jos tämän Sopimuksen ehtoja ei noudateta. Voimassaolon päättyessä sinun on välittömästi tuhottava kaikki käytössäsi olevat Ohjelmiston kopiot ja niiden dokumentaatio.

Ohjelmiston omistusoikeus
Ohjelmiston omistusoikeus säilyy poikkeuksetta Ricohilla tai sillä muulla taholla, joka on myöntänyt Ricohille Ohjelmiston alilisensointioikeuden.

Kopiointi
Ohjelmistolla ja sen dokumentaatiolla on tekijänoikeuden suoja. Ohjelmistoa saa kopioida ja muut saavat kopioida sitä vain, kun se on välttämätöntä käyttöturvallisuuden kannalta, jolloin Ohjelmistosta saa tehdä enintään kolme kopiota. Tämän Sopimuksen ehdot koskevat myös kyseisiä kopioita. Et saa muokata, muuttaa, sisällyttää, kääntää, takaisinmallintaa, palauttaa lähdekoodiinsa, purkaa tai jatkokehittää Ohjelmistoa, sen osaa tai dokumentaatiota. Vastaat oikeudellisesti tekijänoikeuksien rikkomisesta, oikeuksien luvattomasta siirrosta sekä Ohjelmiston ja sen dokumentaation kopioinnista tai luvattomasta käytöstä. Jos Ohjelmiston takaisinmallinnus tai palauttaminen lähdekoodiinsa on tarpeen yhteensopivuuden varmistamiseksi, ota yhteyttä Ricohiin.

Takuut
Ricoh ei myönnä Ohjelmistolle tai sen dokumentaatiolle mitään takuuta. Kaikki tiedostot, ohjaimet ja muut materiaalit toimitetaan "sellaisenaan".

Vastuuvapaus
Ricoh ei anna minkäänlaisia takuita (välillisiä tai välittömiä) muun muassa aineiston kaupallisesta hyödynnettävyydestä ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Vahingonkorvaus
Ricoh ei vastaa Ohjelmistossa tai sen dokumentaatiossa olevista virheistä tai niiden aiheuttamista liikevoittojen menetyksistä, tietojen menetyksistä, yhteensopimattomuusongelmista, tartunnoista, liiketoiminnan keskeytymisestä eikä välillisistä tai välittömistä vahingoista. Ricoh ei myöskään vastaa vahingoista, jotka johtuvat Ohjelmiston käyttämisestä tai siitä, ettei Ohjelmiston käyttäminen onnistu.

Sulkusopimus
Ohjelmistoa ei saa myydä, siirtää tai muuten antaa sellaisten yritysten tai henkilöiden käyttöön, jotka harjoittavat tavallisten aseiden, ydinaseiden, kemiallisten tai biologisten aseiden tai ohjusteknologian valmistukseen liittyvää tutkimus- tai kehitystyötä.

Määräysten itsenäisyys
Jos jokin tämän Sopimuksen osa tai ehto todetaan pätemättömäksi tai sen todetaan olevan ristiriidassa paikallisen lainsäädännön kanssa, Sopimuksen muut osat ovat edelleen voimassa.

Soveltuva laki
Tämä Sopimus on Englannin lakien alainen ja sitä tulkitaan sen mukaisesti.

Laillinen tuomioistuin
Kaikki tähän Sopimukseen liittyvät kiistat luovutetaan Englannissa toimivan laillisen tuomioistuimen yksinomaiseen tuomiovaltaan.