Gartner Magic Quadrant
Raportti

2023 Gartner® Magic Quadrant™ - ODWS Worldwide

Gartner arvioi tarjoajat, Ricoh mukaan lukien, arviointikriteerien (Completeness of Vision and Ability to Execute in the ODWS space) perusteella. 

 
Arvioinnin osa-alueet:
  • Loppukäyttäjien etätuki
  • Loppukäyttäjien laitetuki, ml: pöytätietokoneet, kannettavat, mobiililaitteet, ODWS IoT-laitteet, oheislaitteiden myyntilaitteet, älylokerikot, tukikioskit ja AR-tukipalvelut
  • Tietokoneiden käyttöönotto fyysisille ja virtuaalilaitteille (PCaaS, DaaS ja VDI)
  • UX-keskeiset palvelut ja kokemustasosopimukset (XLA)
  • Itsekorjautuva analytiikka ja tekoälypohjainen automaatio
  • Käyttäjien kokemusta muuttavat ja liiketoimintaa parantavat palvelut
Gartner - landing page image
LATAA RAPORTTI

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
* Tarvittavat
“Jatkuva kehityksemme digitaalisten palveluiden yrityksenä tekee meistä ihanteellisen kumppanin asiakkaille, jotka haluavat saada käyttöönsä valtavan valikoiman digitaalisia palveluita, joista ODWS on keskeinen osa tehokasta ja toimivaa digitaalista työpaikkaa. Se, että saimme jälleen kerran Gartnerin tunnustuksen Magic Quadrant -raportissa, on mielestämme osoitus kyvystämme toteuttaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka todella johtavat muutokseen työpaikoilla. Odotamme innolla, että voimme rakentaa edelleen tämän tunnustuksen perustalle, kun jatkamme prosessien automatisointia ja teknologisia innovaatioita, joiden avulla ihmiset voivat tehdä luovempaa ja antoisampaa työtä.”  
 
Ricoh Europen toimitusjohtaja Nicola Downing

*Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity ja Karl Rosander, 13. maaliskuuta 2023.

 

Gartnerin vastuuvapauslauseke

Gartner ei suosittele mitään sen tutkimusjulkaisuissa kuvattuja myyjiä, tuotteita tai palveluita eikä suosittele teknologian käyttäjiä valitsemaan vain niitä myyjiä, joilla on korkein luokitus tai muu nimitys. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteistä, eikä niitä pidä tulkita tosiseikkoja koskeviksi lausunnoiksi. Gartner kieltäytyy kaikista tähän tutkimukseen liittyvistä takuista, ilmaistuista tai epäsuorista, mukaan lukien takuut myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

 

GARTNER on Gartnerin rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki, ja Magic Quadrant on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti, ja niitä käytetään tässä luvalla. Kaikki oikeudet pidätetään.