Pro™ C9100

• Pro™ C9100

Digitaalinen tuotantotulostin, joka tarjoaa joustavuutta, erinomaisen tulostuslaadun ja 110 s./min nopeuden. Tukee vaihtuvan tiedon käyttöä ja tarjoaa erinomaiset paperinkäsittelyominaisuudet.

Etsitkö

TarvikkeetPro™ C9100

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• TotalFlow Print Server

TotalFlow Print Server

Ricoh TotalFlow Print Server auttaa siirtymään saumattomasti offset-painosta digitaalisiin työnkulkuihin, jotka tarjoavat yhden yhtenäisen käyttöliittymän ja vähemmän työvaiheita. Toimintasi muuttuu entistä tehokkaammaksi ja joustavammaksi.