Pro™ C9110

• Pro™ C9110

Digitaalinen tuotantotulostin, joka tarjoaa joustavuutta, erinomaisen tulostuslaadun ja 130 s./min nopeuden. Tukee vaihtuvan tiedon käyttöä ja tarjoaa erinomaiset paperinkäsittelyominaisuudet.

Etsitkö

TarvikkeetPro™ C9110

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• TotalFlow Print Server

TotalFlow Print Server

Ricoh TotalFlow Print Server auttaa siirtymään saumattomasti offset-painosta digitaalisiin työnkulkuihin, jotka tarjoavat yhden yhtenäisen käyttöliittymän ja vähemmän työvaiheita. Toimintasi muuttuu entistä tehokkaammaksi ja joustavammaksi.

• PTI MarcomCentral

MarcomCentral

Software as a service -ratkaisu, joka automatisoi erilaisia markkinointi-, luonti- ja toteutusprosesseja keskitettyjen, integroitujen verkkomarkkinointiportaalien avulla.

• TotalFlow Batchbuilder

TotalFlow BatchBuilder

Yksinkertaista ja automatisoi pieniä digipainotöitä keskitetyllä hallinnalla, joka helpottaa seurantaa ja hallintaa, kun käsittelet lukuisia pienempiä töitä yhtä aikaa.