MP W6700SP

• MP W6700SP

Äärimmäisen kevyt mustavalkotulostin vähän tai kohtalaisesti tulostaville käyttäjille. Nopea tulostus, suuri tarkkuus ja erinomainen luotettavuus pienikokoisessa laitteessa.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

TarvikkeetMP W6700SP

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• TotalFlow PrintCopy Tool

TotalFlow PrintCopy Tool

TotalFlow Print Tool helps you efficiently print large quantities of drawings and documents, while Copy Tool links wide-format multifunction printers with a colour plotter for colour copying.