Print&Share

Räätälöi nopeasti useita asiakirjoja ja jaa ne sähköpostitse, tulostamalla, faksilla tai digitaalisessa muodossa vain yhdellä napsautuksella.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Enhanced Locked Print NX

Enhanced Locked Print NX

Enhanced Locked Print NX (ELP NX) tuo joustavuutta ja kätevyyttä asiakirjojen tietoturvaan, mikä parantaa tehokkuutta ja pienentää kustannuksia.

• Card Authentication Package

Card Authentication Package

Hallitse pääsyä Ricoh-laitteisiisi näppärällä korttitodennuksella, joka toimii yhdellä pyyhkäisyllä.

• FlexRelease Server

FlexRelease Server

Varmista asiakirjatuotantosi tietoturva ja helppous todennuspohjaisella follow me -tulostusteknologialla, jonka avulla tulostustyöt seuraavat niiden tulostajaa – myös haarakonttoreihin.