Evästekäytäntö

Ricoh hyödyntää evästeitä ja muita tiedonkeruuvälineitä tarjotakseen sinulle paremman käyttökokemuksen tällä sivustolla. Voit katsoa lisätietoja näiden asetusten muuttamisesta ja tutustua evästeisiin tarkemmin täällä.

Card Authentication Package

Hallitse pääsyä Ricoh-laitteisiisi näppärällä korttitodennuksella, joka toimii yhdellä pyyhkäisyllä.

Etsitkö


Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

  • FlexRelease Server

    FlexRelease Server

    Varmista asiakirjatuotantosi tietoturva ja helppous todennuspohjaisella follow me -tulostusteknologialla, jonka avulla tulostustyöt seuraavat niiden tulostajaa – myös haarakonttoreihin.

  • Enhanced Locked Print NX

    Enhanced Locked Print NX

    Enhanced Locked Print NX (ELP NX) tuo joustavuutta ja kätevyyttä asiakirjojen tietoturvaan, mikä parantaa tehokkuutta ja pienentää kustannuksia.