Nuance eCopy ShareScan

Skannaa, käsittelee, yhdistää ja automatisoi paperilla olevan tiedon digitaaliseksi tiedoksi, joka kulkee vaivatta yrityksen sähköisiä kanavia pitkin.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• Kofax capture

KOFAX Capture

Scan documents and forms to create digital images, extract index data for easy retrieval and deliver the images to your chosen repository or application.

• Document Manager NX

Document Manager NX

Paperiasiakirjat ja kuvatiedostot on helppo muuntaa muokattaviksi tiedostoiksi, joihin voidaan tehdä merkintöjä ja joita voidaan jakaa ja arkistoida.