Evästekäytäntö

Ricoh hyödyntää evästeitä ja muita tiedonkeruuvälineitä tarjotakseen sinulle paremman käyttökokemuksen tällä sivustolla. Voit katsoa lisätietoja näiden asetusten muuttamisesta ja tutustua evästeisiin tarkemmin täällä.

GlobalScan NX

Uuden sukupolven skannausratkaisu, jonka avulla paperiasiakirjat saadaan mukaan digitaaliseen työnkulkuun helposti ja tehokkaasti.

Etsitkö


Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

  • Document Manager NX

    Document Manager NX

    Paperiasiakirjat ja kuvatiedostot on helppo muuntaa muokattaviksi tiedostoiksi, joihin voidaan tehdä merkintöjä ja joita voidaan jakaa ja arkistoida.